25. tammikuuta 2010

Ideoita Ikeasta

 Etsiessäni kivoja juttuja kotiimme käväisin Ikean nettisivuilla ja sieltähän löytyi myös paljon sellaista mitä voisi häissä käyttää hyväksi. Tässä muutamia esimerkkejä:


Pöytiin 

vesipullo (kaunis sellaisenaan tai koristele esim. omalla etiketillä)
Pullo + korkki
€ 1,95  / kpl
 

Viinikarahvi (laatikkoviineille tyylikäs esillepano)
Karahvi + suodatin
€ 12,95  / kpl


Koristeluun (esim. pöytien kukka- ja kynttiläkoristelut voi asetella näiden päälle)
Peili 30x30cm
€ 6,95  / 4 kpl
 

 Tunnelmaa luomaan
Kelluva kynttilä
€ 3,50  / 24 kpl
Kynttilänpidike 7 lämpökynttilälle
€ 4,95  / kpl
 

Karkkibuffet & Baari
 
Karkeille (vain kauhat puuttuvat omasta irtokarkki valikoimasta!)
Kannellinen purkki
€ 1,95 / kpl


Boolille, kellukynttilöille tai karkeille
Tarjoilukulho
€ 1,95 - 14,95  / kpl (koot 5-36cm)

Karkeille tai pikkuleiville
Kolmikerrosvati
€ 14,95  / kpl



Karkeille
Tarjoilukulho
€ 1,95  / kpl




23. tammikuuta 2010

Vieraskirja kuvilla


Tässä vaihtoehto perinteiselle polaroidkameralle:

POLAROID Taskukokoinen valokuvatulostin PoGo
Tämän minikokoisen tulostimen avulla valokuvaajamme tai paljon kuvannut ystävämme voisi ottaa vieraista ensin nämä vieraskirjakuvat jonka jälkeen tulostelisimme ne sitten tällä minitulostimella. Tuo tarrapohjainen kuvapaperi voisi olla kätevä, jos juhlassa kuvat pitää saada vieraskirjaan kiinni ennen näytille laittamista.

"Vallankumouksellinen taskukokoinen Polaroidin PoGo digivalokuvatulostin tulostaa valokuvat käden käänteessä. PoGo valokuvatulostin on helppo kantaa mukana. Taloudellinen tulostin ei käytä patruunaa eikä tulostusnauhaa.


Kuvapaperin sisältämät väriainekset saavat tulostetut värit näyttämään entistä kirkkaammilta ja täyteläisimmiltä. PoGo tulostimen lämmittävä toiminto parantaa myös värien laatua. PoGo tulostimen värit ihastuttavat varmasti! Ne kestävät vettä ja sormeilua. Tulostimen käyttämä erikoispaperi on tarrapintainen, eikä siinä ole reunuksia.

PoGo tulostin on erittäin helppokäyttöinen. Polaroid tulostin käyttää Bluetooth-liitäntää, joka mahdollistaa langattoman tulostimen kännykästä. Pictbridge-liitäntä mahdollistaa suoratulostuksen kamerasta. Lisäksi tulostimessa on USB-portti tietokone-liitäntää varten.

Kompakti ja helppokäyttöinen PoGo valokuvatulostin on moderni uutuus digitaalisen valokuvauksen maailmassa."



HINNAT (Pixmania)

Polaroid tulostinpaketti hinta 58,20 € sis. 70 kuva-arkkia + tarvittavat piuhat.
Erilliset kuva-arkit 19,90 €/paketti (70 kuva-arkkia)
YHTEENSÄ:  78,10 € + postituskulut

Pelkkä tulostin: 39 €
kuva-arkit: 4,90€/paketti (10 kuva-arkkia)


Vieraskirja juuri näille kuville löytyy täältä mustana ja valkoisena (saa tilattua Suomeen).

22. tammikuuta 2010

Hankintoja Tiimarista

Katsahdin sattumalta tänään Tiimarin suntaan ja näin oven vieressä ihania valmiita kylttipohjia! (Olen ollut sydämiä vastaan alusta asti, mutta näissä se ei muotona nyt kuitenkaan ole silmää kovasti häirinnyt.) Näitähän yleensä käytetään vieraiden ohjaamiseen kirkolta juhlapaikalle, joita meillä ei tarvita lyhyen välimatkan (3-4km) takia. Päätin kuitenkin ostaa yhden, jonka voimme laittaa juhlapaikan rakennuksen ulkopuolelle osoittamaan juhlatilamme sisäänkäyntiä (rakennuksessa on useita sisäänkäyntejä).

Kyltin maalaamme valkoiseksi (nyt vaalean puun värinen) ja nimikirjaimemme maalaamme mustalla. Saatamme leikata jonkin hienon koukeroisen kuvion pahville, jota käytämme sapluunana ja tupsuttelemme kuviot sydämen reunoihin.

 SUUNTAA NÄYTTÄMÄÄN
 Hinta n.10€



VIERASKIRJA KUVILLA
  • Toinen mukava löytö oli kaunis 100 sivuinen vieraskirja. Ideoita viraskirjalle on muutamia esim. otamme kaikista vieraista sisääntullessa "ryhmäkuvia" polaroid kameralla ja apukaaso liimailee saman tien yhden kuvan vieraskirjan jokaiselle sivulle. Vieraita kehoitetaan juhlan aikana kirjoittamaan tervehdykset omien kuviensa viereen. 
  • Toisen idean antoi SaraStellar komeentissaan eli kuvavieraskirja digitaalisena ja niin, että vieraat pitelevät kuvassa kirjoittamaansa viestikylttiä. 
  • Kolmas idea teemaamme sopien on vielä kehitteillä, josta kerron sitten myöhemmin.

Hinta n.10€

13. tammikuuta 2010

Kengille morsian

Millainen olisi sinun hääkenkäsi? Tässä ihanuuksia joihin olen tykästynyt. Tämä ensimmäinen kenkäpari on juuri sellainen kuin unelmissani, mutta korkoa kengissä sitten onkin 10 cm. Toinen suosikkipari on tuo Rainbow Clubin Santi (soljessa swarovskin kristalleja).Suurimman osan näistä kengistä olen poiminut e-baystä ja osan löytää myöskin Suomen markkinoilta.


Ihanan suloiset korkkarit rusetilla. Hinta 20,10€ (e-bay)



Rennolle bling morsiamelle. Hinta 15,60€ (e-bay)
 

Söpöt rusettikengät n.40€ (Halonen)



Pink by Paradox Lady. Hinta 109€ (Niinatar)


Pink by Paradox Dusk. Hinta?
 



Tyylikkäät ja klassiset: Rainbow Club Santi. Hinta 179€ (Stilissima)




Veikeät Luchianyt rempseälle morsiamelle. Hinta n.54,60€ (heels.com)





Vintage peep toe. Hinta n.105€ (perfectdetails.com)  
Kirjoitushetkellä kengät alessa n.79€

11. tammikuuta 2010

Budjettiarvio

Alustava Budjetti:
(linkki toteutuneeseen budjettiin yläpalkissa)
(meillä siis n.110 hengen häät)

Tilavuokra 1500€

Catering (sis.tarjoilijoiden palkat, liinat, alv, siivous, baarimikko + tietenkin hääbuffet) 4191,50€

Juomat max.900€

Bändi/DJ 400€

8-10h Dokumentaarinen valokuvaus 1400€

Laulaja & Viulunsoittaja kirkossa (miehen täti oopperalaulaja & ystäväni soittanut viulua 15 vuotta) 0€

Hääpukeutuminen (sis. morsiusparin asut + maksamme puolet kaasojen ja bestmanien puvuista) 1145€

Kampaus ja meikki (olen itse kampaaja ammatiltani ja varmasti saan kampauksen ja meikin joltakin kollegalta häälahjaksi) 0€

Paperitavarat (mm.kutsut, postimerkit, karkkirasiat, menut + ohjelmalehtiset jne.) 500€

Kukat & kynttilät (kirkon kukat, morsiuskimput, vieheet, juhlapaikan kukat jne.) 515€

Kirkko (vihkisormukset, sormustyyny, saippuakuplat + korit) 1096€

Muut (sis.Morsiuspikarit, kakkukoriste, lahjat kaasoille ja bestmaneille, karkit, hääsviitti) 404,60€

Hääauto (äidin urheiluauto tai miehen toisen tädin cadillac) 0€

YHTEENSÄ 10 552,10€

Häämatka ei kuulu budjettiin, mutta siihen menee max.3000€ kohteesta riippuen. Hääpukeutumisesta on sellainen kutina, että taitaa ylittyä siinä kohtaa meidän budjetti (kun morsian pääsee hamstrailemaan ainakin kolmea eri huntua ja pitäisikö toiset kengätkin ostaa varalle jne.)

Moni on kysellyt miksi pidämme vasta vuonna 2012 häämme, kun paljon asioita on jo hankittu ja suunnitelmatkin selvillä.
  1. Noh yksinkertaisesti meillä ei ole repäistä kymppitonnia hihasta, joten tämä kihlausaika kuluu pitkälti säästämiseen :)
  2. Haluamamme hääpäivä 7.7 (aloitimme seurustelun seitsemäs päivä ja mies kosi seitsemäs päivä) osuu lauantaille seuraavan kerran vuonna 2012.
  3. Haluan rauhassa suunnitella ja hömpöttää :] (sitäpaitsi tuleva anoppini menee naimisiin kesällä 2010 ja voi olla, että pääkaasoni ja myöskin äitini menee naimisiin 2011, joten saan hiukan tuntumaa häiden järjestelystä).

10. tammikuuta 2010

My Wedding Planner

Tämän ihanuuden tilasin tänään (vinkki löytyi Saran blogista). Kirjan voi ostaa esim. BookPlussasta hintaan 21,95€.

"Nykymorsian ei pärjää enää ilman hääsuunnittelijaa, mutta mistäpä sellaisen, vieläpä luotettavan löytäisi...
My Wedding Planner on kattava kirja, joka sisältää muistilistoja, ohjeita, hääperinteitä - saat siitä helposti itse täydentämällä mieleisesi häämuistion. Tämä hääsuunnittelija kirjan muodossa, on meillä Suomessa lajissaan ensimmäinen. Se kulkee kätevästi mukana sisältäen kaiken häiden teemaväreistä kampausmalleihin, ja hääkutsujen suunnitteluun.
Oma aktiivisuutesi ratkaisee millainen kirjastasi tulee. Se muistuttaa sinua tärkeistä asioista ja antaa vinkkejä, joita voit valintasi mukaan käyttää. Kirjaan on myös jätetty tilaa omille kuville, joten kun häät ovat vihdoin ohi, kirja säilyy ihanana muistona.

My Wedding Planner palvelee morsianta ja sulhasta koko häävalmistelujen ajan, ja pitää hääpäivänä kaason ja bestmanin ajan tasalla. Tällöin morsian ja sulhanen saavat keskittyä nauttimaan romanttisesta ja ainutlaatuisesta juhlasta. Kirjassa on myös eri alojen ammattitaitoisimpien yrittäjien yhteystietoja, joista on helppo poimia luotettavia yhteistyökumppaneita."

ARVIO KIRJASTA  Lisätty 14.1.2010
Kirja on oikea helmi! Kaikki tärkeät tiedot samassa paikassa. Sopivasti tilaa myös kuville, kangastilkuille jne. Plussaa myös omasta "tuunaus" mahdollisuudesta, MUTTA...

  • -"Tahtoisin polttareihini nämä ihmiset" oli hassusti sijoitettu kirjan loppuun häiden jälkeen osioon.
  • -Paljon toistoa eli kirjassa on kahdessa paikkaa kysytty samaa asiaa esim. siivous juhlien päätyttyä.
  • -Kaikki morsiamen asusteet esim.kengät,puku jne. oli käyty läpi mallia ja valmistajaa myöten, mutta häiden teemasta ei mitään. Esim. teemavärit, millaiset karkkirasiat jne.
  • -Hääpäivän aikataulu hiukan nauratti, kun ensimmäinen kellonaika oli jo 04.00. Aika hardcore aika herätä hääpäivänä saati sitten jos on silloin vielä jännitykseltä nukahtanutkaan :D
  • Olisin kaivannut jonkinnäköisen kihlaus osion eli tärkeä kysymys jäi puuttumaan; miten sinua kosittiin! :) Toki ymmärrän, että kirja koskee häiden järjestämistä, mutta se vain olisi sopinut hyvin heti alkuun ikäänkuin osiona miten tähän päädytiin :). Hääjuhlien budjetti- osiossa oli kuitenkin huomioitu myös kihlakuva...

Kaikesta huolimatta kätevä apuväline häiden suunnitteluun ja narujen kädessä pitämiseen :) Kirjassa pysyy myös sellaisetkin asiat muistissa mitkä häiden jälkeen helposti unohtuu. Suosittelen!

8. tammikuuta 2010

Salmi-Sali & Annin Juhlapalvelu varattu!

Ihanaa, sillä nyt on juhlatila ja catering varattu!  

Hiukan kyllä ärsytti Annien toiminta tämän varausmaksun kohdalla, vaikka muuten kyllä palvelu on pelannut erinomaisesti ja mukavia vastauksia tullut. Kirjoitin nimittäin Anneille sähköpostilla, että vuokraamme tilan ja haluaisin vielä varmistaa, että olihan se varausmaksu nyt sen 400€, kuten ensivuonna (olin kysynyt samaa asiaa jo aikaisemmin ilman vastausta). Vastaukseksi tuli ainoastaan lasku varausmaksusta 600€, jossa eräpäivä heti ja aikaa maksaa 1vrk tai perivät 26€ + korot! Olisivat nyt ensin voineet viestillä laittaa, että varausmaksu on 200€ enemmän kuin mitä luulin ja mistä minä nyt sitten yhtäkkiä 200€ lisää repimään....

Jostain sain kynittyä 200€ lisää lyhyessä ajassa murrr....

Häitämme siis tullaan tanssimaan 7.7.2012 Salmi-Salissa Ruoholahdessa ja ruokapuolen hoitaa Annin Juhlapalvelu. Juomat tuomme siis itse tilaan. Täytyy kyllä sanoa, että minusta tarjoilijat ovat aivan ylihinnoiteltuja alla mainitulla tuntiliksalla :O

Kustannukset 2012
  • Salmi-Salin vuokra meille max.1500€ ( salmi salin vuokra voi olla 2012 jopa 1600€)
  • Pöytäliinat 145€
  • Meidän alustava menu + iltapala yhteensä n.26€/hlö (sis. myös kaikki alkoholittomat ruokajuomat, suunnittelupalaverit, servetit, alv.). Menu alle 10-vuotiaille lapsille luvattiin puoleen hintaan ja alle 5-vuotiaille 0€.
  • Tarjoilijat  30,70€/tunti (1 tarjoilija 25-30 vierasta kohden ja yksi tarjoilijoista oltava juhlien loppuun asti)

ERITTELY:
1500 € tilavuokra
1105,20€ 4 tarjoilijaa 9h
276,30€ 1 baarimikko/tarjoilija 9h
2574€ aikuisten menu ja yli 10v. (99hlö)
91€ alle 10v. lasten menu (7hlö)
0€ alle 5v. menu (4hlö)
145€ kangaspöytäliinat
900 € omat juomat
= 6591,50€

Kustannukset 2011 ( Suvia varten :] ) 
1190€ tilavuokra josta varausmaksu 400€ klo.09.00-06.00 
Tarjoilijat n.30€/h (tuntiliksa alkaa juosta sitten jo 3-4 tuntia ennen tilaisuutta ja tosiaan sen yhden on jäätävä loppuun asti)
Menut 23,90€-29€/hlö (24€ menuistakin löytyy aivan ihania vaihtoehtoja ja sis.kaikki alkoholittomat ruokajuomat!) Kannattaa kurkkaa myös meidän menu 25,80€/hlö tästä, jotta saa hiukan käsitystä siitä mitä milläkin rahalla saa :)
Kangaspöytäliinat 140€

7. tammikuuta 2010

Bändi vai DJ?

Jyvät akanoista... eli nuorekkaita bändejä jotka ottaisin häihimme:
Ruby






Monipuolisia DJ:tä/ohjelmatoimistojen dj palveluita joista olen kuullut paljon hyvää



Ihanteellisin olisi minusta ottaa bändi soittamaan alkuun pari settiä josta dj sitten jatkaisi pikkutunneille asti, mutta sitten tulee se rahallinen puoli ;). Bändit ovat tunnetusti kalliimpia, kuin dj:t joten en tiedä pystymmekö molempia ottamaan.

Jos meille tulee pelkkä dj, niin soittaa hän luultavasti klo.20-04 välisenä aikana. Pelkkä bändi soittaisi klo.21-01 mieluiten 4 x 45min jonka jälkeen soittolista pyörimään 04.00 asti.

Olemme miettineet molempien hyviä ja huonoja puolia, jotka käyvät ilmi tässä listauksessa.

DJ
+erittäin laaja monipuolinen musavalikoima
+yleensä halvempi
+Biisit kuulostavat juuri siltä kuin pitääkin, sillä ovat alkuperäisen esittäjän ;)
+"vaikeimmatkin" biisitoiveet onnistuvat
+ biisit ovat meille hyvin tärkeitä nimenomaan niinä versioina jollaisina olemme ne kuulleet silloin kun tapasimme, silloin kun ensi kertaa suutelimme jne...
- ei niin tunnelmallinen

Coverbändi
+Live/show- tunnelmaa
+Tunnelmallisempi ja ns."juhlavampi" 
+ bändin jälkeen meillä olisi mahdollisuus soittolistaan illalla ilman dj:tä
-Kalliimpi
-Isompi riski jos bändi onkin huono
psst. jotkin bändit veloittavat myös (erästä muusikkoa lainaten) vmpl (= vittumaisen paikan lisä = uunisaari sirpalesaari, liuskesaari, NJK, klippan, jotkin keskustan mestat ja suomenlinna), joka kannattaa myös ottaa kustannuksissa huomioon) :D

Nyt kun näitä listasin niin huomasin dj:n plussien vain kertyvän. Taidamme siis olla enemmän dj:n kannalla, ellei sitten olisi varaa bändiin 2 x 45 min ja dj loppuillaksi :)


Soittiko/soittaako teidän häissänne bändi tai dj vai pyöriikö soittolista?

6. tammikuuta 2010

Hääjuomat?

Budjettia miettiessä piti laskea alustavasti myös alkoholijuomien menekki ja niiden kustannukset. Juomat aiomme hakea SuperAlkosta. Juomatarjoiluun ideoita & juomien menekkiin hyviä neuvoja löytyy täältä. Edeltävästä linkistä löytyy myös juomalaskuri sekä boolilaskuri. Mielipiteitä seuraavista alustavista valinnoista kaivataan! :)  psst. meidän menu löytyy edellisestä postauksesta, jos joku miettii juomien sopivuutta ruokien kanssa.


JUOMAT

Alkumalja
Kumpikaan meistä ei tykkää shampanjasta eikä oikein kuohuviinistäkään, mutta pari potentiaalista juomaa olemme löytäneet:



Fresita
Makea, raikkaan mansikkainen, hedelmäinen, maukas, samea. punainen.





NVY - Passion Fruit
Makea, hapokas, runsaan passionhedelmäinen, sitruksinen, samea. kirkkaankeltainen.







Alkoholilliset ruokajuomat
Juomme paljon punaviiniä ja meistä Sunrisen punaviinit ovat sellaisia, jotka sopivat melkein jokaiseen suuhun. Kaipaisin kuitenkin mielipiteitä näistä molemmista viineistä ja toivon, etteivät nämä viinit tunnu liian arkisilta vaihtoehdoilta.



Punaviini
Sunrise Cabernet Sauvignon
Keskitäyteläinen, notkea, herukkainen, marjaisa, kevyen tamminen



 

 

Valkoviini
Gato Negro Chardonnay
Kuiva, hapokas, hunajameloninen, hennon banaaninen


 

Siideri
GoldenCap Perry


 

Lonkero
Sinebrychoff Gin Long Drink Cranberry




Lonkero
Sinebrychoff Gin Long Drin
 

Olut
Karhu




Kahville avec
Ehdoton must eli kermalikööri! Baileysin sijasta ostamme edullisempaa mutta yhtä suussa sulavaa virolaista kermalikööriä. Mietimme vielä konjakkia...pitäisiköhän sitäkin olla ja kuinka paljon?




Vana Tallin Cream Liquer





Drinkkibaari
Haluaisimme drinkkibaarin häihimme, johon palkkaisimme pitopalvelusta yhden tarjoilijan baarimikoksi. Drinkkilista koostuisi 4-5 drinkistä + ruokailusta jäljelle jääneet siiderit, lonkerot, kaljat ja viinit. Drinkeille keksimme tietysti omat nimet liittyen teemaan.

...mutta MITÄ DRINKKEJÄ (4-5)?

Keskustelua drinkkibaarista täällä ja drinkeistä täällä.


JUOMIEN MENEKKI
Alustavasti määrät on laskettu 93 aikuiselle, joista luultavasti 10hlö ei juo, mutta osa juo todennäköisesti heidänkin edestä ;) Tähän kaipaisin erityisesti apuanne, nimittäin onko siidereitä, olutta yms. liian vähän ja drinkkejä liikaa vai kuinka? Monta cl tarjoaisitte viiniä per lasi?

kpl/hlö
1 x kuohuviini alkujuomana
2 x 12-16 cl punaviiniä
1 x 12-16 cl valkoviiniä
1 x avecina kermalikööriä
2 x siideri, olut tai lonkero (2 laatikkoa siideriä/3 laatikkoa olutta/ 1 laatikko lonkeroa/1 laatikko cranberry lonkeroa)
5-6 x drinkki

Näistä kaikista tulisi yhteensä n. 900€ 16cl viineillä sekä seuraavilla drinkeillä: Mojito, Kelkka, Valkovenäläinen, Karpalounelma & Cuba Libre (ts.rommikola). Olimme budjetoineet juomiin vain 600€ eli tästä tulisi 300 enemmän kuin mitä ajateltiin :S. Riittäisiköhän vähempikin juoma tai jos tarjoaisi 12cl x 3 viinit?

4. tammikuuta 2010

Häämenu pohdintaa

 Mietin tässä sulhasen kanssa alustavaa häämenua. Me molemmat pidämme todella paljon kanasta, juustoista ja hedelmistä, joten menukin tulee olemaan sen mukainen. Onkohan tässä kuitenkin jo liikaa salaatteja?

Myöskin tuota kukon rintafileen kastiketta pohdittiin eli mango-jalopeno vai brie-valkoviini? Toisaalta onkohan sitten hölmöä jos kakussammekin olisi jo mangoa? Ja siitä päästiinkin kakkuihin...

Monesta kakkuvaihtoehdosta löytyi neljä finalistia, jotka kaikki kuulostavat aivan ihanilta (mutta mikä lie sitten sopisi ruoan kanssa). Lopulliseen päätökseen päästään tietysti kakkumaistiasilla lähempänä häitä.

Noista perunoista minulla ei ole harmaintakaan aavistusta mitä niillä on eroa, MUTTA alustava suunnitelma olisi kuitenkin tässä:

BUFFET 25,80€/hlö

Ruoan kanssa tarjolla jäävesi, mehu, kotikalja, maito (+ meidän omat juomat punaviini, valkoviini, kalja, siideri, lonkero)

* tähdellä merkityt tarjolla lämpimänä

Melonisalaattivati 

Savulohi - Pastasalaatti

Tomaatti - mozarella - basilikasalaatti

Juustosalaattivati ( sis. mm. emmentaal , edam , sinihome , rypäleitä , pähkinää jne.) 

Balsamico ( tumma ja vaalea) , Oliiviöljy

*Kukon rintafilettä Mango - Jalopenokastikkeessa TAI
Brie Valkoviinikastikkeessa

* Lihapyörykät, hunaja-kermaviilikastike

*Kasviswokki

Mustaherukkahyytelö

*Lintuperunat TAI *Keitetyt Perunat TAI *Kartanon perunat

Auringonkukkapatonkia ja Auringonkukkaruisleipää

Kasvis - juustolevite

Pienet Karjalanpiirakat , munavoi


-----
Kakun kanssa tarjolla kahvi (+ meidän tuoma avec), tee , sokeri , kerma, maito, mehu, jäävesi 

Mango-Suklaakakku mangomelbakastikkeella 
TAI
Passion - Amarettotuorejuustokakku passionmelbakastikkeella 
TAI
Appelsiini suklaatryffelikakku 
TAI
Valkosuklaa - Vadelmakakku , vadelmamelbakastike

Ajattelin nuo munavoit ja yhden salaatin siirtää iltapalaan illalliselta jääneiden ruokien lisukkeeksi :)

1. tammikuuta 2010

Salmi-Sali

Olimme jo päättäneet pitää häät Agroksenmäen Holvikellarissa, mutta... luin netistä aivan uudesta ja mielettömän upeasta juhlatilasta joka vihitään käyttöön tämän vuoden maaliskuussa. Kyseessä on siis Ruoholahdessa sijaitseva Salmi-Sali, jonka tuleva kesä on nyt jo ennen valmistumistaan buukattu täyteen häitä ja juhlia. Myös vuosi 2011 alkaa täyttyä, joten iskihän siinä itselle pieni paniikki päälle; laitoin pikaisesti sähköpostilla tiedustelua vuoden 2012 kesän varauksista.

Voikin olla, että holvikellari vaihtuu tähän tilaan. Agroksessa ainoa huono puoli oli, että kaikesta pitää maksaa erikseen: tuoleista pihalle, lavasta, valoista ja jopa vessapaperista :(

Mutta...millainen tila tämä Salmi-Sali sitten on?

Havainnekuva valmiista Salmi-Salista
+50-180 hlö juhlatila
+saa tuoda omat juomat (voi tuoda edellisenä päivänä kylmiöön)
+vuokra-aika alkaa aamulla 09.00 ja juhlintaa saa jatkaa 06.00 asti
+Salin yhteydessä upea n.70 m2 ulkoterassi, josta n.35 m2 lasitettu/katettu sekä lämmitetty. Kattamattomalla osalla saa tupakoida. Salin musiikki ja puheet kuuluvat myös terassille terassilla olevan vahvistimien kautta.
+terassinpuoleisella seinällä ikkunat lattiasta kattoon
+ Sali ja sen terassi ovat niinkin korkealla, kuin 29 metriä meren pinnasta.
+uusinta tekniikkaa oleva musiikki- ja puheäänentoisto. Karaokelaitteet vuokrattavissa.
+langattomat mikrofonit
+juhlista jääneet juomat voi käydä hakemassa seuraavan päivän aikana
+wc-tilat todella tilavat ja hienot
+erillinen huone juhlatilan yhteydessä johon voi laittaa buffetin tai jos buffet pöytä mahtuu saliin niin vaikka lasten leikkipaikan
+kattausten väriin sopiva valaistus
+erinomainen ilmastointi
+esiintymislava
+voi tuoda omat kukat ja koristeet
+nuottiteline pöytäkartalle
+piano
+erikseen vuokrattavissa upea saunaosasto jatkopaikaksi
+Vertti Kivi & Co suunnittelema upea sisustus
+/-Terassilta näkyy merelle, mutta muuten aika karu miljöö

-Ei saa tuoda omaa cateringia


Sisustusarkkitehdin kertomaa:
- Tuolit ovat mustat, pehmustetut, kangaspäälliset, ja niissä on ohuita, kullanvärisiä raitoja
- Parvekkeen puoleinen seinä on kokonaan ikkunalasia
- Vastakkainen pitkä seinä on valkoinen mutta rapattu (struktuuri) ja siihen voi heijastaa valoilla oman värin (RGB), jolloin seinän saa sävytettyä oman teeman mukaan
- Lattia on vinyyliä mutta näyttää tummalta parketilta
- Katossa on suuria tunnelmalamppuja (ks. havainnekuva Salmi-sali)
- Bändille on lava, jossa on verhot (esiriippu)

Terassi
- terassin koko n. 70 m2, josta 35 m2 lasitettu
- terassilla 3 kpl säädettäviä infrapunalämmittimiä
- äänentoisto
- pehmustetut tuolit + pöydät
- grillaus + savustusmahdollisuus


KUSTANNUKSET (Hinnasto 2011)
Tilavuokra 1190€
Tarjoilijat 29,90€/h (25 vierasta per 1 tarjoilija) Tarjoilijoiden tuntitaksa alkaa juosta neljä tuntia ennen tilaisuuden alkua (pöytien laittoa yms.) ja ainakin yksi tarjoilija on oltava tilaisuuden loppuun asti (tekee lopuksi kevyen siivouksen, sammuttaa valot, sekoittaa booleja illan aikana jne).
Buffetit ?€
-Tilavuokra tulee nousemaan vuodelle 2012 lähes 30% ja cateringin hinnat n.10-15%
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...