29. heinäkuuta 2011

Ihanimmat ja kamalimmat pukusovitukset

 Varaudu tähän rumbaan kun vielä etsit häätyyliäsi...

Ihanuudet! 
Nämä mielestäni oli ihanimmat puvut joita Carmenin lisäksi sovitin ja jotka minusta näyttivät päälläni kivalta. Osasta kuvia naamat peitetty syynä mun ilmeilyt kameralle ;)

prinsessa- look

merenneito- look

linnanjuhla- look

iltapuku-look



Kamaluudet
...eli puvut jotka EI YHTÄÄN olleet mun juttu + joissa näytin ihan naurettavalta!

mustekala- look

tantta- look

Disneyn prinsessat- look

roikku- look


Mikä näistä sun mielestä oli kammotusten kammotus tai ihastusten ykkönen? :P

28. heinäkuuta 2011

Sormusrasia

The Simpukka :P / kuva: Kitty

Ihan ensimmäisten ostosten joukossa mulla oli sellainen söpö valkoinen helmikoristeltu sormustyyny, mutta musta alkoi tuntua, että se on meille liian perinteinen. Siispä olisko ihan hölmö idea käyttää sormusrasiana sitä samaa simpukkaa, jota Mr.N käytti kosimiseen?

Kosimisen lisäksi simpukalla itselläänkin on kiva tarina. Oltiin päivää ennen kosintaa shoppailemassa Lissabonissa ja mies lähti välillä omille teilleen "ostamaan jotain omia juttuja". Todellisuudessa hani (apua käytän jo samaa hellittelynimeä miehestä kuin anoppini :O) kulta koitti löytää simpukkaa jonka kuoret mätsäävät toisiinsa kun kokonaista ei löytynyt mistään. Lopulta hän löysi kahden eri simpukan kuoret jotka värin ja istuvuuden puolesta sopivat täydellisesti yhteen (ihan niinkuin me <3 hihi...pappi voisi käyttää tätä simpukkavertausta puheessaan, onko liian öklöimelää? Joo, mutta ihanaa <3).

Lisäksi Mr.N oli käynyt hotellin respassa lainaamassa teippiä simpukkaan jotta sormus pysyisi siellä paikallaan eikä kolisisi hänen taskussaan reissatessamme Sintrassa (olimme vasta tämän jälkeen illalla menossa sinne rannalle). Mulla oli omat aavistukseni siitä, että kosinta tulee sillä matkalla ja olin ihan varma, että Sintrassa tokavikana iltana sen täytyy olla, kun on muutenkin niin romanttinen paikka! Mutta ei xD Ja niin mua vähän harmitti, että sitä kosintaa ei nyt tällä reissulla tullutkaan. Täysi ylläri olikin se että vielä samana iltana Mr.N kosi ihanalla simpukka idealla <3

21. heinäkuuta 2011

Meidän häätraileri! Jee ^_^

Kerrankin jotain hyötyä Windows Movie Makerista / kuva: Kitty

No niin, elikkä edellisestä versiosta onkin jo aikaa! Päätimme olla vuokraamatta juhlapaikan videotykkiä (yhtä videota varten olisi ollut ihan älyttömän kallis), joten muutin aikalailla trailerin tyyliä ja lyhensin sitä huomattavasti. Tarkoitus olisi siis laittaa kutsuun hääsivujen nettiosoite ja tämä video sinne sivuille. Nettisivujen on ajateltu korvaavan perinteinen juhlaohjesääntö (sivuista vilautusta tulossa myöhemmin). Toinen käyttötapa tälle videolle on lähettää se dvd:n muodossa Save the Date idealla. Luulenpa kuitenkin, että laitamme sen nettisivuille :D

Trailerissa olen koittanut tuoda meidän leffa teemaa vähän esille mm. käyttämällä leffajulisteissa käytettävää fonttia. Teeman lisäksi myös videolla esiintyvät musiikit on meidän molempien sydäntä lähellä (ensimmäinen James Bond theme erityisesti miehen ja viimeinen Yiruman River Flows In You club remix minun), mutta keskimmäinen biisi Jason Mraz - I'm yours on sellainen meidän ihka oma pariskuntabiisi niiltä ajoilta kun seurusteltiin vielä vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa.

Kihlausteemasta vihkimiseen ajatuksella olen antanut trailerille nimen "Tahdon" (jos kuitenkin jollain on ehdottaa jotakin toista nimeä mikä tälle pätkälle sopisi niin olisin tosi onnellinen).

Mutta ei tästä sen enempää, risuja ja ruusuja saa laittaa kommenttikenttään :)

UUSI versio päivitetty 9.11.2011 (pidennetty tekstin kestoa), kerkeääkö nyt lukemaan?

18. heinäkuuta 2011

Brelli - sateenvarjojen kuningatar

kuva: babble.com
Vaikkei tämä mikään muotiblogi olekkaan on mun pakko silti kertoa mikä ihanuus mulle on matkalla Nykistä! Olen nimittäin pian onnellinen Brelli sateenvarjon omistaja! Tilasin S kokoisen kirkkaan värisen Brellin (varjon halkaisija n.93cm) Nimli verkkokaupasta. Musta on aika jännä, ettei suomalaiset muotiboggaajat ole näistä vielä mitään kirjoittaneet vaikka Brelli varjoja on näkynyt paljon myös julkkiksilla mm. Julia Roberts, Paula Abdul, Jamie Lee Curtis, Imogen Heap jne.

Liittyy tämä pikkiriikkisen häihinkin sillä aion käyttää tätä hääpäivänä mikäli sade yllättää...ja näin nätin varjon kanssa kelpaa poseerata pikku sateessa myös miljöössä otettavissa potrettikuvissa (no okei jos ihan saavista tulee niin sitten siirrytään kyllä johonkin sisätiloihin) :D


kuvassa harmaa SunBrelli, kuva: Brelli/Facebook

Mikä ihmeen Brelli?
Maailman ensimmäinen ja ainakin vielä ainoa biohajoava sateenvarjo joka ei myöskään hajotessaan päästä vaarallisia kaasuja luontoon. Brellin materiaalien (bambu, puuvillalanka, biohajoava pvc) luvataan hajoavan jopa alle viidessä vuodessa. Vaikka varjo näyttääkin heppoiselta kestää se esim. tuulta kolme kertaa paremmin kuin tavallinen sateenvarjo joka yleensä kääntyy ympäri pienessäkin tuulenpuuskassa.

kuva: flickr.com
LET IT RAIN! The World's first 100% biodegradable umbrella is also the World's most beautiful. The biodegradable BRELLI is sustainably made from bamboo, a renewable resource, and features a unique, patented, biodegradable PVC clear canopy. This canopy offers vision, superior protection from the elements, and is a bright and brilliant evolutionary leap forward from the dark and damp alternative. Unlike conventional umbrellas it withstands heavy downpours and high winds because of its unique wind vent system; even better, it is beautiful and durable. We designed and built the BRELLI so that even in landfill environments, a discarded BRELLI will completely biodegrade in less than five years... this is a tiny fraction of the time it takes for a conventional umbrella to biodegrade. Lähde: nimli.com


Tuulitesti

16. heinäkuuta 2011

The Kengät

 “I am the legal guardian over a massive shoe collection.
-Linda Dominique Grosvenor-

Pink by Paradox Sunrise




Mun hääkimpun varteen tulee tämä alla oleva kenkiin mätsäävä solki :)



Ostin tosiaan toiset hääkengät koska mun täytyi luovuttaa ja myöntää, että ne Rainbow Clubit oli vaan mulle liian pienet! Nää on kuitenkin mun jalkaan niin unelmat!

Ainoaksi hankaluudeksi muodostuu kenkien ja laukun värjäys sillä laukku on luonnonvalkoinen ja mun kengät on ivoryt. Tumma lila onneksi varmaan peittää aika hyvin pohjavärin vivahteesta huolimatta, mutta olen varautunut siihen ettei väri niissä välttämättä tule olemaan ihan identtinen :)

Pakko laittaa kuva myös mun uusista ihanaisista Victoria Delefin kengistä jotka kerkesin jo "sisäänajamaan" :D!


kuvat: Kitty

12. heinäkuuta 2011

Outdoor wedding gone bad



Voi kauhee :D Ihana positiivinen hääpari, tai ei kai tuossa kohtaa voi enää kuin nauraa tai itkeä ;)



Kyllä mä varmaan tässä porauttaisin muutaman v*****s kyyneleen tonne altaaseen :P

8. heinäkuuta 2011

My nightmare wedding

kuva: seabreezegal.blogspot.com

Niinkuin otsikko kertoo, niin tällaiset olisi siis meidän häät jossain mun painajaisissa...tässä siis listaa asioista mitä en meidän häihin halua.

1. juhlapaikka
Koulun liikuntasalilta näyttävä tila/todella kulahtanut paikka tai sitten monta pientä huonetta.

kuva: kolumbus.fi/tapanilan.tyovaenyhdistys


2. koristelu
Joka *piiip* paikassa tyllihärsäkeitä ja sydämiä
Tyllihärsäkkeistä mulle tulee vaan ihan kauhee ysäri fiilis, sitäpaitsi tylliä on tosi harvoin osattu käyttää niin, ettei se näyttäisi todella halvalta. 

Ok, häät on rakkauden juhla ja sydän sen symboli, mutta sydämien viskominen joka hemmetin nurkkaan - ohjelmalehtiseen, pöytäkoristeluun ja seinien koristeluun - saa mut vaan voimaan pahoin varsinkin jos näihin on yhdistetty jotain todella siirappisia lässynlää tekstejä joka paikkaan.
Mun painajaisissa meillä olis myöskin ne todella kuluneet menukolmiot johon on kirjoitettu menu, ohjelma ja joku runo.

kuva: mydreamwedding.ca

kuva: occasiongiftware.com

kuva: mjdecorations.com

kuva: balloons-denver.com


3. ruoka ja juoma
Ruoka olisi jotain todella arkista eli perus lihaperunalaatikkoa, makaronilaatikkoa tms. Juomatarjoilua ei olisi tai sitten joutuisi litkimään samaa boolia koko illan.



4. kakunkoriste
Nämä kaksi on vaan niin jo nähtyjä...
 kuva: ?

kuva: weddingandcakes.com

5. hääpuku
 Kaksiosainen puku tai sitten joku alla olevista malleista olisi ihan katastrofi (ottaisin siinä vaiheessa varmaan sakset käteen).

kuva: bridalbargains.co.uk

kuva: bridalbargains.co.uk

kuva: itvmedia.de

kuva: dreambridaldress.com


6. kampaus, meikki ja asusteet
 Tässä kuvassa tiivistyy hyvin kaikki mistä en pidä eli päälaelle kerätty tötterökampaus, viime vuosikymmenille kuuluva meikki ja ylipäänsä tiarat.

kuva: my-weddingdream.com


7. hääkimppu 
 Runsas valuva kimppu missä menisi vielä jotain murattia olis mulle aika horror :P Samoin kaikki sellaiset todella epämääräisen näköiset kimput ei ole yhtään mun mieleen. Väreinä olisi varmaan jotain tyylin baby blue tai laventeli jotka on ihan yökyök.

 kuva: hubpages.com

kuva: wedding-bouquets-gallery.com

kuva: weddingflowerslong.com


8. musiikki
Kaikenlainen humppa...haitarin äänestä en tykkää yhtään. Häävalssi inhokki mulla on Akselin ja Elinan häävalssi.









 
9. leikit ja ohjelma
Tuttu-juttu leikki, hääbingo, 12 kuukautta leikki yms. Myöskin kaikki tekohauskat leikit, nolausleikit ja rahankerjuuleikit kuuluisi mun painajaiseen. Vieraiden odotuttaminen ja ylipäänsä huonosti toteutetut leikit (esim.morsiamenryöstö on hyvin usein tällainen, vaikka siis kyseisestä ohjelmanumerosta pidänkin).
 

kuva: izismile.com







10. sulhanen
No ihan kamalintahan olisi jos sulhanen karkaisi ;) Mutta onneksi tähänkin löytyy apu sillä miehen mielestä häihin liittyen sana viehe "on sellanen jolla voi kelata sulhasen takas jos se karkaa". *pus* Ihana Mr.N <3


 kuva: Kitty


Päivitys 8.7.22 klo.19.20
Lisäyksenä vielä, että vaikka nämä onkin minun painajaishäät ei se tarkoita, että väheksyisin muiden häitä joilla näitä juttuja on. Meillä tällaiset häät ei vaan toimisi ihan siitä syystä, ettei ne olisi tällaisella setillä yhtään meidän näköiset ;) Joten herneet saa vetää nekusta mikäli sellaisia sinne tämän postauksen takia joutui.

7. heinäkuuta 2011

-1v. hääpäivä!

Countdown begins! 
kuva: wikipedia.org
Tasan vuoden päästä ollaan jo aviopari ja sitten päästäänkin ottamaan lainaa ihka omaa asuntoa varten <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...