28. elokuuta 2012

Our Wedding 4 - Viimeistelyä Salmi Salissa


Kampaajan jälkeen huristeltiin kaaso V:n kanssa juhlapaikalle jossa kaaso M jo odottelikin. Kaaso E:n piti myös tulla juhlapaikalle, mutta koska oli sen verta myöhässä niin sovittiin, että hän tulee hotellille. Oli niin jännä nähdä kaikki kauan suunnitellut jutut in action! Vitsi miten hyvältä kaikki näytti jo tässä vaiheessa vaikka juhlatilan koristelu valoin, kukin ja kynttilöin oli vielä vaiheessa!

Salissa kävi mukava kuhina kun floristi Kirsi oli tuomassa juuri kukkia, Äänirasian pojat olivat vauhdissa valojen kanssa, tarjoilijat pörräsivät salissa ja kävimme läpi vielä viimehetken juttuja Salmi Salin yhteyshenkilö Virpin kanssa.

Kuvat on otettu ennen kuin kaikki kukat oli paikallaan ja niitä on näissä vasta vieraiden pöydissä ja snack pöydässä. Kukista tarkemmin tulossa vielä oma postauksensa.


Muutamia pieniä juttuja piti vielä säätää esim. ne edellisenä yönä ostetut karkit lisätä pienimuotoiseen snack-buffaan. Tämän buffaidean olin siis päättänyt toteuttaa edellisenä päivänä eli mitään älyttömän erikoista esillepanoa en saanut aikaan ylijääneillä maljakoilla, mutta ne ajoi kyllä asiansa.

Päätarkoitus kuitenkin juhlapaikalla käynnille oli kukkien hakeminen eli vieheet, rannekukat, morsiustyttöjen pikkukimput ja tietysti itse hääkimppu. Kirsi oli tosi hyvin pakannut kaikki kukat meille valmiiksi ja kimppuni oli juuri sellainen kuin olin halunnutkin.


Tämän jälkeen hurautettiin taksilla hotellille...

Millaisia fiiliksiä teillä oli hääpäivän aamuna?

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...