30. maaliskuuta 2010

Vintage henkinen kutsukortti!

Olen ikihyviksi ihastunut tähän kutsukorttiin!

Tässä ideariiheen myös muita pitsikortteja:


11 kommenttia:

 1. Ihania, ihania! =o) Pitsi on kyllä niin upea materiaali, että pienemmälläkin vaivalla ja väkerryksellä saa kaunista. Joulukuussa kaverini häissä oli kutsut tehty hyvin samaan malliin, kuin yllä olevista kuvista nro 3 ja alin. Ja oli kauniit! Ja kuulemma myös suht helpot tehdä. ;o)

  VastaaPoista
 2. Saikkupäivä, niin aikaa kirjoitella tänne sun blogiin.:) Upeita kortteja, sopii hyvin teidän teemaan! Jotenkin tuo sulka (esim 1. kortissa) tekee mulle sellaista elokuvahenkeä, en osaa sanoa miks. Mutta tyylikkäimpänä itse pidän tuota viimeistä mallia joka on todella elegantti! Meillä tulee todennäkisesti olemaan samat teemavärit, joten saan sulta plajon loistavia vinkkejä, myös näiden kutsujen suhteen. :)

  VastaaPoista
 3. SaraJana: Sitä vähän mietinkin, että näyttävä pitää olla, mutta helppo toteuttaa!
  Hyvä jos näin on todellisuudessa ollut, eikä vain pääni sisällä liian optimistisena ajatuksena :D

  Mezzy: Sama juttu täällä! Koitin kovasti selittää miehelle tuota kortin sulkaa (kommenttiin "Mikä toi töyhtö tossa on?") ja päädyin juurikin siihen, että jotenkin tuntuisi sopivalta meidän teemaan. Hyvä, että sain nyt vahvistusta sinulta tästä asiasta :)

  Tekeeköhän tuo pitkänomaisuus tuosta kortista elegantimman? Jos tekisi tuollaisen pitkulan (vaakana tai pystynä), laittasi kuvan.1 mukaan pitsin ja sulan (pitsi kapeampi, sulka valkoinen)?

  Ai teillekin tulee samoja värejä, no sepäs hyvä sattuma! Käyn heti ammentamassa sultakin ideoita, kun teet oman hääblogin! *odottaa innoissaan*

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/4/10 20:26

  Ihania kortteja, mistä löysit nämä mallit?

  VastaaPoista
 5. Kiitos, tässä vielä nämä kuvien lähteet (jotka itseltä aina unohtuu merkata postaukseen):

  Bella impressions

  Effigeorgia

  Wedding Central forum

  Creativeflair

  VastaaPoista
 6. Heippa!
  Ihanat sivut sulla :)
  Meillä on kutsujen askartelu edessä ja olen metsästänyt pitsiä kortteja varten. Mistä olet/olette hommanneet pitsejä?

  VastaaPoista
 7. Pitsejä voi hommata kangaskaupoista esim. Eurokangas :)

  Meillä tosin kutsuidea vaihtui ihan toisenlaisiin, kun haluttiin antaa vähän modernimpi fiilis :)

  VastaaPoista
 8. Moikka!
  Sinun blogisi on ihana ja olen saanut vaikka kuinka paljon hyviä vinkkejä omiin häihimme, jotka pidetään 16.6.2012. Olen nähnyt sivuillasi mies ja vaimo karkkirasioita ja haluaisin juhliimme samanlaiset karkkirasiat. Voisitko kertoa mistä olet niitä ostanut ja mistä minun kannattaisi niitä etsiä. Tarvitsisin niitä hieman yli 200kpl. Olisin todella kiitollinen jos voisit auttaa minua.

  Kata

  VastaaPoista
 9. Ihana kuulla!

  Teille tuleekin sitten kauniin valoisat häät kun alkukesästä juhlitte ^^

  Itse ostin kyseiset karkkirasiat Bridezillas verkkokaupasta joka meni konkurssiin. Samantyyppisiä rasioita saa ainakin Now and Forever verkkokaupasta johon tässä suorat linkit: sulhanen ja morsio. Hinta rasioille on 0,80€/kpl

  Patralla löytyy myös tällainen versio joka myydään 50kpl erissä. Kappalehinnaksi jää noin 1,10€.

  Decorahousella taitaa olla edullisimmat morsiuspari karkkirasiat jotka myydään 10kpl erissä jolloin kappalehinnaksi jää 0,69€. Tässä linkit morsian sekä sulhasesta löytyy kaksi eri versiota sulhanen1 ja sulhanen2.

  Toivottavasti auttoi :)

  VastaaPoista
 10. Itseasiassa tuo jälkimmäinen eli sulhanen2 karkkirasia myydäänkin 50kpl erässä hintaan 35€.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi3/7/12 12:16

  Heips,
  minäkin haaveilen tämän tyylisistä pitsikutsuista, mutta aika huonosti tuntuu löytyvän tuollaista leveää pitsinauhaa. oletko itse nähnyt jossain vai täytyyköhän ostaa ihan kangasta ja alkaa leikkoa siitä.. nauha olisi kätevämpää :)
  -Susanna

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...