YHTEISTYÖSSÄ

Vaikeuksia hääviidakossa? Ota yhteyttä Modern Briden yhteistyökummpaneihin joilta saatte varmasti juuri teille räätälöityjä ratkaisuja!

Tällä sivulla komeilevat oikeasti yksilöllistä palvelua tarjoavat yritykset jotka todella räätälöivät palvelunsa/tuotteensa asiakkailleen. Firmoja joiden ammattitaitoon luotan ja jotka olen itse hyviksi havainnut käyttämällä heidän palveluitaan.

-Kitty-


Hey Look rakastaa häitä! Häät ovat juhlista henkilökohtaisimmat ja niiden tulisi kuvastaa hääparia. Haluamme auttaa teitä toteuttamaan juuri teidän näköisen juhlan. Oli kyseessä sitten teemalliset tai perinteisemmät juhlat, autamme teitä tekemään juhlastanne unohtumattoman. Kauttamme voi tilata myös graafisen suunnittelun- tai valokuvauspalvelua. Tutustukaa palveluihimme ja ottakaa yhteyttä, toivottavasti kuulemme teistä pian!

Etsittekö inspiraatiota? Tutustukaa myös blogiimme, liittykää Facebook –ryhmäämme ja seuratkaa meitä Twitterissä! Päivitämme aktiivisesti sisältöä viimeisimmistä projekteistamme.Musiikilla luodaan hääjuhlaan oikeanlainen tunnelma. Ammattitaitoinen hää-DJ huolehtii häiden musiikista ja oikeanlaisesta tunnelmavalaistuksesta - sisääntulosta pikkutunneille asti. On tärkeää, että musiikki soi oikeaan aikaan ja sopivalla voimakkuudella.Toimiva taustamusiikki heti tilaisuuden alkumetreiltä virittää vieraasi juhlafiilikseen. Häissä on usein puheita ja ohjelmaa. Hyvä äänentoisto ja langaton mikrofoni helpottavat tilanteita merkittävästi. Musiikki, äänentoisto ja valaistus ovat erittäin tärkeä kokonaisuus juhlien onnistumisen kannalta. Uusittuihin sivuihimme pääset tutustumaan tästä!
Pukuni on uusi hää- ja juhlapukuompelimo Turun keskustassa, Eerikinkadulla. Liikkeen tilat ovat auki vain sopimuksesta, jolloin suunnittelun ja sovituksen voi hoitaa rauhassa. 

Pukuniin voi tulla tilaamaan pukua valmiin kuvan tai piirroksen kanssa. Suunnittelun ja ideoinnin voi silti aloittaa tyhjältäkin pöydältä. Häälehtien lisäksi suunnittelussa auttavat muutamat erilaiset sovituspuvut, joita kokeillessa on helppo selvittää, mikä malli sopii asiakkaalle parhaiten. 

Puvun materiaalit valitaan malliin sopivaksi ja tilanteesta riippuen puku on valmis kolmessa päivässä tai kolmessa kuukaudessa. Pukunin nettisivuilla www.pukuni.fi on kuvia puvuista ja lisää tietoa tilaamisesta.

Saara Toivanen/Pukuni 

 

VIDEOTIMO
Tärkeän päivänne elokuva

Keskity juhlimiseen ja jätä kuvaaminen Timolle. Saat tasokkaasti kuvatun ja editoidun videotallenteen, joka on helppo mukana olleille ja jonka arvo on mittaamaton, kun muistellaan tärkeää tapahtumaa.

Minulla on vahva kokemus tv-tuotannosta ja äänityöskentelystä. Käytän omaa ammattikäyttöön tarkoitettua HD-tasoista kuvaus- ja editointikalustoa, joten voit luottaa siihen, että homma hoituu mallikkaasti. 

Tee varauksesi tai pyydä tarjous jo tänään osoitteessa: www.videotimo.fi 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...