26. elokuuta 2011

Kaunein sormusyhdistelmä!?

SORMUS VIELÄ OSTAMATTA?!?!
Kullan hinta nousee ja melkein kaikkialla se vaikuttaa sormusten hintoihin syys-lokakuun aikana. Kaikissa käymissäni kultaliikkeissä mainittiin asiasta ja monessa sanottiin, että kullan hinta on noussut (ja nousee edelleen) niin rajusti, että ovat joutuneet nostamaan sormusten hintoja puolen vuoden aikana jo kolme kertaa jopa 20-30% !!!! Muista myös pyytää kultakaupassa asioidessa tarjous haluamastasi sormuksesta (yleensä voit saada n.20% alennuksen sormuksesta).
 
VIHKILLENI TOINEN VIHKI KAVERIKSI
Siispä...rivitimanttivihkini kaveriksi olisi kiva löytää toinen vihki 31.8 mennessä (olemme saaneet tarjouksia vihkeistä jotka ovat voimassa 31.8 asti). Aikaa siis alle viikko!

Kihlasormukseni pääsee kunniapaikalle oikeaan käteen. Kihlaani ei voi kuulemma enää pienentää (3 kertaa jo pienennetty) ja se edelleen pyörii vasemmassa kädessä. Oikean käden nimettömään se taas on kuin tehty. Tästä syystä minulle on tulossa nyt sitten kaksi vihkiä.

Sormuksen sirous on ehkä yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun mulla on aika pitkät ja kapeat sormet (vasen nimetön kokoa 14+/14,5 sormuksesta riippuen), niin sormus ei saisi missään nimessä olla tosi paksu tai raskaan oloinen. Nämä kaikki vaihtoehdot minusta täyttää nämä kriteerit..mutta siinä se ongelma onkin. Liikaa vaihtoehtoja! :D

Kullan pitoisuus on kaikissa 18k. Auttakee ja äänestäkää! KAIKKI vihkiehdokkat ovat kuvissa ihan liian isoja, joten mielikuvitusta kehiin (istuvuutta ei siis todella näe)!  

HUOM! Äänestys on päättynyt 31.8.2011 ja sormeani hääpäivänä koristaa toiseksi  äänestyksessä tullut nro.4 (35% äänistä)!

<3 Kiitos <3 ^_^

_________________________________________________

Nro.1

Viimeisen kaksinkammpailun häviäjä ;) Kaunis ja tosi samanlainen kuin nelonen, mutta pikkusen huonommilla ja pienemmillä timanteilla. Karsiutui pois koska toinen vei lopulta sydämen ^^

_________________________________________________

Nro.2 

tippui pelistä pois, kun ei ollut tarpeeksi siro ;) Tätä kakkosta gallupissa äänestäneet voivat siis äänestää uudelleen joko nro.1 tai nro.4:)
_________________________________________________ 

Nro.3

tippui pelistä pois, vaikka suuri suosio tällä olikin. Syynä, että mun kihla joka siirtyy oikeaan käteen on tosi samanlainen (vaikkakin timantti pienempi). Tarpeen vaatiessa voin pitää siis kihlaa välillä rivarin kanssa jos kyllästyn blingiin ;)

Tätä kolmosta gallupissa äänestäneet voivat siis äänestää uudelleen joko nro.1 tai nro.4 :)

_________________________________________________

Nro.4 
Kuvat ei valitettavasti tee ollenkaan oikeutta ;)

0,17ct,W/vs keskikivi + sivukivet 6kpl n.0,022ct W/si.

+/- tosi bling
+Keskikivi erottuu hyvin
+Sandbergin suosittelema yhdistelmä+ sulhasen suosikki
+ siro runko (3mm) _________________________________________________


Kiitos ja kumarrus! <3

 Kuvat: Kitty

33 kommenttia:

 1. Nro 1 miellytti minun silmääni :)

  VastaaPoista
 2. 3 ja 4 ovat minusta parhaat, tuossa nelosessa näyttäisi olevan saman kokoinen tuo timanttirivi kuin kihlassa ja siksi sopivat ihanasti yhteen!

  VastaaPoista
 3. 3 on minusta ihana :)

  VastaaPoista
 4. Nelonen on jotenkin tasapainoisin, kolmonenkaan ei ole huono. Ihania kaikki.

  VastaaPoista
 5. Ensimmäisessä on sitä jotakin. Nelonenkin on kiva mutta siinä on omaan makuuni liian korkea tuo kruunuistutus. Kakkosessakin on jotain kiinnostavaa mutta kolmonen on minunkin mielestä vähän tylsä. Ehkä sormukset ovat väärinpäin tai jotain.

  Eli siis lyhyesti 1 tai 4.

  VastaaPoista
 6. NRO1 oli mielestäni kaunein

  VastaaPoista
 7. Yllätän itseni kun sanon, että nro 3 on kyllä ehdottomasti paras. Luulin inhoavani tuollaisia yksittäisiä timantteja, mutta tämä yhdistelmä on todella raikas ja siro! Olet ehkä löytänyt sen ainoan yhdistelmän, joka oikeasti viehättäisi minua tällaisella sormuksella :)

  Muut ovat tunkkaisia eivätkä sovi ollenkaan niin hyvin tuon kaveriksi, vaikka ovatkin toki nättejä.

  VastaaPoista
 8. Mulla on just tuo sama nro 4 keskitimantilla (eli se ylimmäinen). Ja Siihen yhdistetty samantyylinen Tillanderi viidellä timantilla (kihla). Eli se nro 4 on kyllä mun suosikki ;)

  VastaaPoista
 9. Äänestin numeroa 3.
  Itselläni on aika samanlainen kihla kuin sinulla ja haluaisin myös ns. tavallisen rivisormuksen siihen rinnalle.
  Kun aikoinaan haaveilin sormuksista kuvittelin että haluan mahdollisimman paljon timantteja ja oikein bling bling mutta sitten kun käytiin kihloja katselemassa, niin tajusin että kaksi bling bling -sormusta olisi ehkä liikaa. Siksi mielestäni tyylikkäin tuo yhdistelmä jossa iso kivi (ja niistä se pienempi varmasti ihan tarpeeksi upea :) ) ja siinä rinnalla rivisormus. Kruunuistutuskin on mielestäni suht maltillinen tuossa. Tsemppiä päätöksentekoon :)

  VastaaPoista
 10. Äänestin kolmosta, jotenkin tuo yksinkertainen rauhoittaa kokonaisuutta. Hiukan saisi olla enemmän timanttia ison kiven sivuilla, mutta muutoin hyvä!

  Janina

  VastaaPoista
 11. Numero 2!
  Ihastuin kovasti tuohon "jännään" (:D) istutukseen ja siihen että molemmissa sormuksissa on kanavaistutus.

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti 3! Jos haluat kunnolla bling blingiä niin sitten ykkönen. :)

  VastaaPoista
 13. Paras yhdistelmä on mielestäni nro 3. Yhdistelmä on kaunis ja sormukset tukevat toisiaan kuin ne olisivat luodut toisilleen :)

  VastaaPoista
 14. Onko ihan hölmöä äänestää erilaista yhdistelmää kuin mihin on itse päätymässä? Äänestin kuitenkin kolmosta, sormukset sopivat yhteen, olemalla molemmat upeita, jättämättä kuitenkaan toinen toisensa varjoon!

  VastaaPoista
 15. Mä valitsisin ykkösen, siitä millin raosta huolimatta. Nelonen on myös kaunis.

  VastaaPoista
 16. Numero kolmosen kaltaisesta yhdistelmästä haaveilen itse, joten äänestin sitä <3

  VastaaPoista
 17. Numero 1. Siis mikä ihmeen kullan hinnan nousu? Pitääkö tässä itsekkin suunnata nokka kohti kultakauppaa!?!

  VastaaPoista
 18. Nro 3 ehdottomasti oma suosikkini. Kumpikin sormus tulee oikeuksiinsa koska ovat tarpeeksi erilaisia. Muissa yhdistelmissä the vihkisormus ei kiinnitä niin paljoa huomiota. Kauniita kuitenkin kaikki :)

  VastaaPoista
 19. Äänestin ykköstä, jotenkin korkeahko kruunuistutus jännittäisi itseä kok oajan, että tarttuuko jatkuvasti johonkin vaatteisiin tai hiuksiin tai vaikka hanskoihin :P Toisaalta kolmonen on kyllä kaunis, mutta jos ei olisi kruunuistutuksena vaan jonain muuna, en tiedä. Ykkösen valitsisin itse ^^

  VastaaPoista
 20. Nro. 3 - Klassisen kaunis ja ei liian raskas. Itselleni olen miettinyt samanlaista ratkaisua vihkiksi nykyisen kihlan timanttirivistön kaveriksi.
  - Milla

  VastaaPoista
 21. Nro 3.
  Kumpikin sormus erottuu omana upeutunenaan, eikä jätä toistä toisensa varjoona. Muodostavat yhdesässä tyylikkään kokonaisuuden. (ei mene siis yhtenäiseksi rivisormus massaksi..)
  iialiia

  VastaaPoista
 22. Nro 4 - sopivat parhaiten yhteen mielestäni. Kolmonen on myös hyvä, mutta jos sulhanen ei tykkää ja tuntuu jo itsestäsikin vähän tylsältä, tuskin tulet sitä ottamaan. :)

  VastaaPoista
 23. Nro 4 ehdottomasti. Upea! <3

  VastaaPoista
 24. Ehdottomasti nro 4! Upea yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 25. Nelonen :) Ettei kaduta vanhempana, että tuli valittua liian pieni timantti keskelle ;) Ei vaan.. mut nelonen on oikeesti tosi nätti. Itselle tulossa hyvinkin samanlainen setti ;) terkuin Con Te (naikkareista)

  VastaaPoista
 26. Nro 1! Todella kaunis sormus. nro 4 on klassisempi, tässä on enemmän modernia särmikkyyttä!

  VastaaPoista
 27. Nro 4. Ajaton. Kaunis. Siro, mutta näyttävä.

  Kullan hinta on tosiaankin ollut huima... Kuukaudessa noussut yli 10% ja vuodessa 30%. Ja viidessä vuodessa yli 160%!!

  VastaaPoista
 28. Heippa Kitty!
  En ole nyt seurannut kirjoituksia / kommentteja, mutta käy ihmeessä kysymässä TT-Kulta Vantaa. Paikka on vähän kälyisen näköinen, mutta seppä on ihan huippu, laadukas ja hintansa arvoinen. Ja usko pois, tykkään laadusta! Siksi panostin käsityöhön, uniikkiin, ja sain loistohintaan, maailmani upeimman sormuksen! <3
  Kuten aikanaan lupasin, kuittaan nyt myös Janne Penttisen DJna lunastaneen paikkansa. Häämme olivat onnistuneimmat ja myös DJ pesi omissa raadeissani bänditouhut sata-nolla. Ehdottomasti viisas valinta. Kattava biisitarjotin, soittoaikaa klo 17-02 sopuhintaan, musiikin soidessa KOKOajan sovitun & halutun mukaisesti. Bändiä en olisi ottanut mistään hinnasta nyt kun osaan verrata.
  Ihanaa ja onnellista tietä Sinulle & Sulhasellesi, sekä kaikille ihanille kauniille tuleville morsiamille!
  Päivä on mitä kaunein ja onnellisin, kun sen antaa vain tulla & olla. <3

  30.07.2011

  VastaaPoista
 29. Kiitokset kaikille vastaajille hyvistä huomioista! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 30. Kovin isolta kuvassa tuo keskikivi näyttää. <3
  Itsellä on kihlassa 5 x 0,20 w/si. Kimaltaa niin että häikäisee. <3
  TS

  VastaaPoista
 31. Oi, no niissä ainakin välkettä riittää :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...