1. lokakuuta 2013

Aikansa kutakin

Joskus vain aika ei riitä ja motivaatio kohtaa mielenkiintoa. Moni varmasti on huomannut blogin hiljentyneen jo keväällä. Vaikka haluaisinkin, että blogista löytyisi kaikki ne aiheet, jotka on vielä kirjoittamatta olen silti päättänyt laittaa pillit pussiin tämän blogin osalta.

Juhlistimme ensimmäistä hääpäivää 7.7.2013 ja muistelimme ihanaa vuoden takaista hääjuhlaa.

Isot kiitokset ihanille lukijoille, blogin kautta löytyneille ystäville sekä yhteistyökumppaneille! Kiitos näistä vuosista ja toivon, että jatkossakin tulevien vuosien morsiamet löytävät täältä itselleen ideoita Vaikka uusia blogikirjoituksia ei ole enää tulossa vastailen silti tänne tuleviin kysymyksiin, sekä blogin sähköposteihin parin kuukauden välein.


Bloggailu ei kuitenkaan lopu tähän, joten tervetuloa seuraamaan uutta Modern Wife lifestyleblogiani! ♥  Hääjuttuja saattaa toki sieltäkin löytyä esim. häämatkastamme satelee postauksia pitkin syksyä :)-Kitty

9 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle ihanasta ja inspiroivasta matkasta teidän häihin! Ilman blogiasi, ei meidän häistä tulisi yhtä ihanat, kuin nyt osaan odottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti sanottu, kiitos Korppu! ♥ Teidän häistä tulee kyllä niin mahtavat! Edelleen siis seurailen miten teidän kuviot etenee ;)

   Poista
 2. Suuri kiitos minunkin puolestani! Yhteistyömme on ollut varsin merkittävä apu minulle ja vienyt häävideointi-innostusta eteenpäin paljon. :)

  Onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timo! Kuvaamasi häävideo on meidän ehdottomasti kallein aarre hääpäivästä. Mulla meinaa aina sydän pakahtua, kun muistan nähneeni sen ensimmäisen kerran tabletin ruudulta häämatkallamme ihanan romanttisen illallisen päätteeksi <3 Onnea ja menestystä myös sinulle! :)

   Poista
 3. KaasoM aka. MES3/10/13 19:22

  Tätä tulee ikävä, mutta aina voi palata katsomaan vanhoja postauksia ja kömmähdyksiä (öhöm) mitä on tapahtunut vuosien varrella. Onneksi löytyy tuo toinen Lifestyle blogi! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, monta vuotta kömmähdyksiä ja sitäkin enemmän postauksia ;) Vähän haikea mieli on vieläkin tämän lopettamisesta, mutta silti helpottunut olo - kahden blogin pitäminen on yllättävän raskasta :) Häät on silti aina <3

   Poista
 4. Ihana blogi ja upea hääpuku! :) Olet varmaan myynyt jo hääpuvun, kun häistä on jo sen verran aikaa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos, se oli kyllä ihana :) Myin hääpukuni Pour Tojours blogin Pilville (hänellä oli häät tänä kesänä), joten häneltä voi varmasti kysäistä onko puku kaupan tai jo kenties myyty eteenpäin :)

   Poista
 5. Kiitos inspiroivasta & hurjan kauniista blogistasi. On silti kunnoitettavan ihanaa, että pystyit tekemään näinkin vaikean päätöksen. Haikeaa on aina jättää jotain taakseen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...