21. heinäkuuta 2011

Meidän häätraileri! Jee ^_^

Kerrankin jotain hyötyä Windows Movie Makerista / kuva: Kitty

No niin, elikkä edellisestä versiosta onkin jo aikaa! Päätimme olla vuokraamatta juhlapaikan videotykkiä (yhtä videota varten olisi ollut ihan älyttömän kallis), joten muutin aikalailla trailerin tyyliä ja lyhensin sitä huomattavasti. Tarkoitus olisi siis laittaa kutsuun hääsivujen nettiosoite ja tämä video sinne sivuille. Nettisivujen on ajateltu korvaavan perinteinen juhlaohjesääntö (sivuista vilautusta tulossa myöhemmin). Toinen käyttötapa tälle videolle on lähettää se dvd:n muodossa Save the Date idealla. Luulenpa kuitenkin, että laitamme sen nettisivuille :D

Trailerissa olen koittanut tuoda meidän leffa teemaa vähän esille mm. käyttämällä leffajulisteissa käytettävää fonttia. Teeman lisäksi myös videolla esiintyvät musiikit on meidän molempien sydäntä lähellä (ensimmäinen James Bond theme erityisesti miehen ja viimeinen Yiruman River Flows In You club remix minun), mutta keskimmäinen biisi Jason Mraz - I'm yours on sellainen meidän ihka oma pariskuntabiisi niiltä ajoilta kun seurusteltiin vielä vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa.

Kihlausteemasta vihkimiseen ajatuksella olen antanut trailerille nimen "Tahdon" (jos kuitenkin jollain on ehdottaa jotakin toista nimeä mikä tälle pätkälle sopisi niin olisin tosi onnellinen).

Mutta ei tästä sen enempää, risuja ja ruusuja saa laittaa kommenttikenttään :)

UUSI versio päivitetty 9.11.2011 (pidennetty tekstin kestoa), kerkeääkö nyt lukemaan?

16 kommenttia:

  1. Nyt nakyy joo! Iiiihana video! :)

    VastaaPoista
  2. Hihi, kiitos :) Itse huomasin tuossa nyt vielä muutaman epäkohdan eli tuo Good Will Hunting leffan teksti saisi olla isommalla + kestää ehkä muutaman sekunnin pidempää, jotta sen kerkeää lukea :)

    VastaaPoista
  3. Jep, en kerrinyt lukemaan :) Aivan ihana video, ihan mahtavaa kun on tuo kosinta nauhalla :)

    VastaaPoista
  4. Ihan mielettömän suloinen video! Täytyy myöntää että vähän tuli tippa linssiin..

    VastaaPoista
  5. Mun piti oikein tulla kännykällä kommentoimaan kun en pysty muuten. Aivan yli-ihana video voi että <3 oon kans ihan tippa linssissä! Upeaa, että teillä on toi kosinta videolla <3

    VastaaPoista
  6. Voiiiiiiii! Niin IHANA! <3 Tapahtuiko teidän kosinta tosiaan niin, että sinä satuit kuvaamaan sen kameralle? Huippua! Ja aivan mahtava idea tuo trailerin tekeminen, sopii niin hyvin teidän hääteemaan. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana ihana ihana video! :)

    VastaaPoista
  8. Tää on kyllä niin ihana! Siis simpukan sisältä, miten romanttista!! awwww <3

    VastaaPoista
  9. Pakko vaan sanoa, että teillä kaikki on niin mielettömän hyvin suunniteltu & toteutettu, että ei voi kuin ihailla. :)
    (ja tosiaan tekstin näkymisen kestoa kannattaa pidentää)

    VastaaPoista
  10. Noora: Hih, arvasin kun en minäkään kerennyt lukemaan :P Kiitos, minustakin se on aivan mahtavaa enkä olisi voinut parempaa hetkeä valita videokuvaukselle!

    Milou: Aww, kiitos <3 Jos sinullekkin niin toivottavasti myös sukulaisille ja ystäville ^________^

    Miss Secret: Hih, että ihan kännykällä, tämähän on suuri kunnia :D <3 Ihanaa, että sinäkin pidit videosta!

    Morsian: Kyllä vaan! Tai toki olen editoinut tuon videon alusta pois useamman minuutin epäromanttisen mustan taskuravun kuvausta :P

    Routa: Kiitos <3

    Cherry: Kyseisellä simpukalla saattaa itseasiassa olla toinen rooli tässä matkassa avioliittoon ;) Simpukoilla on myös itsessään aika hauska tarina :) Molemmista voi lukea täältä. :)

    fairy tale: Kiitos <3 Tuon videon kyllä editoi yllättävän nopeasti kun se on noin lyhyt :) Tekstin kestoa aion pidentää ja ehkä suurentaa/vaihtaa vielä fonttia :)

    VastaaPoista
  11. Vau! Aivan mieletöntä - sekä tuo video että kosinta :)
    Onpa myös hyvä idea yhdistää save the date joulukortteihin (sen tekstin kautta tälle sivulle päädyin). Täytyy pistää itsekin harkintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Save the Date joulukortti oli todella kätevä! Vieraatkin tykkäsivät :)

      Poista
  12. Anonyymi1/6/12 12:31

    Vaikka teidän hääpäivä lähestyykin jo pikapikaa, niin vasta nyt itse löysin tänne sivuillesi. Kyllä kyynel vierähti, kun simpukka aukesi! Onnea elämäänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa jos video saa muutkin kuin vain minut liikuttumaan <3

      Kiitos!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...