28. heinäkuuta 2011

Sormusrasia

The Simpukka :P / kuva: Kitty

Ihan ensimmäisten ostosten joukossa mulla oli sellainen söpö valkoinen helmikoristeltu sormustyyny, mutta musta alkoi tuntua, että se on meille liian perinteinen. Siispä olisko ihan hölmö idea käyttää sormusrasiana sitä samaa simpukkaa, jota Mr.N käytti kosimiseen?

Kosimisen lisäksi simpukalla itselläänkin on kiva tarina. Oltiin päivää ennen kosintaa shoppailemassa Lissabonissa ja mies lähti välillä omille teilleen "ostamaan jotain omia juttuja". Todellisuudessa hani (apua käytän jo samaa hellittelynimeä miehestä kuin anoppini :O) kulta koitti löytää simpukkaa jonka kuoret mätsäävät toisiinsa kun kokonaista ei löytynyt mistään. Lopulta hän löysi kahden eri simpukan kuoret jotka värin ja istuvuuden puolesta sopivat täydellisesti yhteen (ihan niinkuin me <3 hihi...pappi voisi käyttää tätä simpukkavertausta puheessaan, onko liian öklöimelää? Joo, mutta ihanaa <3).

Lisäksi Mr.N oli käynyt hotellin respassa lainaamassa teippiä simpukkaan jotta sormus pysyisi siellä paikallaan eikä kolisisi hänen taskussaan reissatessamme Sintrassa (olimme vasta tämän jälkeen illalla menossa sinne rannalle). Mulla oli omat aavistukseni siitä, että kosinta tulee sillä matkalla ja olin ihan varma, että Sintrassa tokavikana iltana sen täytyy olla, kun on muutenkin niin romanttinen paikka! Mutta ei xD Ja niin mua vähän harmitti, että sitä kosintaa ei nyt tällä reissulla tullutkaan. Täysi ylläri olikin se että vielä samana iltana Mr.N kosi ihanalla simpukka idealla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...