19. marraskuuta 2010

Maggie Sottero 2011 Sneak Peek!

kuva: http://signatureweddings.asia/

Nyt on vihdoin nettiin pujahtanut muutamia kuvia Sotteron uudesta mallistosta! Paremman puutteessa linkkien kuvat ovat valitettavan pienet.

Eihän tässä malttaisi odottaa loppuja malliston pukuja! ;D




Miri
Billowing waves of organza gracefully cascade downward creating a dramatic fairytale skirt. Swarovski crystals embellish the hip, highlighting the dramatic asymmetrically pleated bodice. 

Cleo
This elegant fitted A-line silhouette is perfectly suited for the timeless romantic. The crossover pleating is accented with a detachable belt touting a floral & ribbon bouquet. 

Isadora Ann

The short bridal gown emerges as one of this season's hottest looks. Whether you plan to wear this style for the ceremony, or as a reception gown, the beauty of the three dimensional floral embellished lace creates a stunning look. 

20 kommenttia:

  1. Eli nämä ovat otteita 2012-mallistoa?

    VastaaPoista
  2. Siis tarkoitin 2011.. vai oonko nyt ihan sekaisin eli eikö 2011 malliston pukujen kuvia ole ollut aikaisemmin netissä?

    VastaaPoista
  3. Wedding Hassle: Juurikin näin eli 2011 mallistoa ei ole julkistettu vielä (ainoastaan paljastettu nämä kolme pukua).

    Lokakuussa tuli syysmallisto eli 2010 vuoden välimallisto joista löytyy kuvia Sotteron omilta sivuilta (samoin edeltävästä kevätmallistosta, joka on se päämallisto). Päämallisto tulee aina alkuvuodesta.

    Mari: Niin on ja sen takia onkin niin vaikeaa valita se THE puku kaikista niistä ihanuuksista :P

    Sotteron 2011 mallisto luultavasti tulee sisältämään poikkeuksellisesti useitakin lyhyitä hääpukuja ;)

    VastaaPoista
  4. Kauniita pukuja. Omani on jo kotona pyykkikorin päällä ja tämä kommentti tulee Intian valtameren rannalta. ;)

    VastaaPoista
  5. Siberia: Ooh Intian valtameri! Olen niin kateellinen! Kyllä sun kelpaa olla siellä :D Vein just roskat ja sain lunta naaman täydeltä...ei kiva >:(

    Millainen puku sulla siellä odottikaan? :D

    VastaaPoista
  6. Pukuni oli itse tehty puuvillainen, kukallinen, 50-luvun tyylinen. Minna Parikan kengät, saumasukat ja fascinator. Keräsi paljon kehuja. :)

    Ja näköjään roikun edelleen hääblogeissa, vaikka omat juhlat on onnellisesti juhlittu. :D

    VastaaPoista
  7. Voin kuvitella kuinka upea kokonaisuus puvusta ja asusteista tuli! Sattuiko sulla olemaan juurikin nämä Parikan kengät? ;)

    Hehe, nämä hääasiat ovat ilmeisesti aina jokseenkin kiehtovia ^^ Ammattikoulu aikoina (kun häät eivät olleet missään muodossa ajankohtaiset) halusin tehdä aina vaan hääkokonaisuuksia koska sillon sai googletella hääpukujen kuvia (miten niin rakastan kauniita vaatteita):P

    Piti niitä muutamia häämarssejakin samalla kuunnella jotta pääsi suunnitteluvireeseen ;)

    VastaaPoista
  8. Ei vaan tämä malli. (Kirjoitin linkkikoodin ulkomuistista, toivottavasti meni oikein.) Teemaan sopiva nimi ainakin kengän mallilla, Love. :)

    Korko on kylläkin sen verran korkea tässä mallissa, että ainakin itse jouduin välillä luopumaan kengistä jotta jaksoin tanssia vielä valssinkin. Meidän häissä tosin oli ihan ok, että morsio hipsutteli välillä sukkasillaan. :)

    VastaaPoista
  9. Apua, tuo Love on niin kaunis (linkki toimi)! Itseasiassa minusta kaunein Parikan kenkä kun selasin vielä suunnittelijan verkkokaupan valikoiman läpi :)

    No se ei varmasti haitannut, että jouduit kengät ottamaan pois. Teen varmasti itsekin niin jos kengät alkaa hiertää tms.
    Paitsi hmm... voi olla kyllä että ilman kenkiä sotkeudun puvun helmaan joka on mitoitettu kenkien mukaan :S

    VastaaPoista
  10. Niin ja hei onnea tuoreelle rouvalle! Oletteko te nyt siis häämatkalla? :D

    VastaaPoista
  11. Oi miten kauniita pukuja taas tulossa. =)
    Onneksi oma päätös on nyt tehty ja puku tilattu. <3

    VastaaPoista
  12. Kiitos! :) Kyllä, häämatkalla ollaan. Lähdettiin heti häitä seuraavana päivänä. Trooppinen (kaato)sade yllätti ja dinneriin on vielä aikaa. Mitähän häämatkapuuhaa sitä keksisi odotellessa... ;)

    VastaaPoista
  13. M: No sanos muuta ;) Mistäs tilasit puvun? :)
    Siberia: Pakko kysyä oliko rankkaa lähteä heti seuraavana päivänä? :) Tosin silloin häämatka kyllä varmasti tuntuu enemmän häämatkalle kun jos menisi esim. kahden kuukauden päästä.

    Olisikos sitä mahdollista saada ihanaa drinkkiä käteen ja mennä jonnekkin loikoilemaan? Trooppinen sadekuurokin voi olla hyvin rentouttava kaiken sen kuumuuden keskellä ^^

    Kuinkas lämmintä siellä on?

    VastaaPoista
  14. Leimulinesta tilasin. Siellä kun kerran käy, niin ei oikein tunnu muut morsiusliikkeet enää miltään..=)

    VastaaPoista
  15. Niin ja en sitten ottanutkaan Carmenia niin kuin oli alun perin tarkoitus. Sabrina lähti tilaukseen, nyt pitää vaan malttaa odottaa sen saapumista.=) Blogissa aiheesta lisää...

    VastaaPoista
  16. Mä haluan tuollaisen puvun mikä on tuossa luonnostelmassa! Se on ihana! :D Mutta niin on myös tuo Isadora Ann, en vaan halua lyhyttä... Oon siis vähän muuttanut mieltäni sen Angelin suhteen, koska haluankin isomman alaosan :D kerran sitä saa vaan olla kunnolla prinsessa :)

    VastaaPoista
  17. Löysinkin kuvan tuosta puvusta, ilmeisesti se on Isadora. Mutta ei se ollut ihan niin sykähdyttävä kuin tuossa luonnoksessa :D vähän ehkä liian avonainen yläosa...mutta jos tuon tyylisiä tulee vastaan niin saa vinkata ;)

    VastaaPoista
  18. M: Vastailinkin sulle sun blogiin enemmän tuosta puvusta :D

    En tajua miten mun blogi ei ole tonne sivupalkkiin päivittänyt sun blogin tietoja, kun siinä lukee "uusin" postaus nimellä: paketti Ruotsista! Mälsää, mutta nyt menen lukemaan kaikki sun sen jälkeen lähetetyt postaukset! :D

    Mocca: Niin se vaan mieli muuttuu! :D Tämän takia sovittelu onkin hyvä aloittaa hyvissäajoin. Itsekin ajattelin aluksi merenneitomallista, mutta kaikista tuli sellainen iltapukufiilis eikä ollenkaan hääpukufiilistä! Niinpä mulle tuleekin sitten sitä "A-linjaa" madalletulla vyötäröllä :D

    Kyllä olet oikeassa eli Isadora on tuossa kuvassa. Kannattaa kurkata Sottero and Midgley 2010 mallisto läpi, kun siellä saattaa olla enemmän tuon tyyppisiä pukuja ^^

    VastaaPoista
  19. M: Okei nyt tajusinkin miksei sun blogi päivity tuohon sivupalkkiin! Sehän olikin sen takia kun se ei ole kaikille julkinen ^^

    VastaaPoista
  20. Nyt on 2011 malliston puvut julkaistu :) siellä oli kyllä muutama tosi ihana puku (Isadora Marie ja Primavera <3)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...