24. toukokuuta 2011

OMG, me saatiin se!!! Hurraa! :D

kuva: helsinkicity.com
Meillä tärppäsi Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan nettivarauksessa ja saimme toisena olleen vihkiaikatoiveen ja vielä siihen meidän lemppari kirkkoon!

Meidät siis vihitään 7.7.2012 Helsingin Vanhassa kirkossa klo.16.00! JEE, ihan mahtavaa huokaista nyt helpotuksesta siltä osin! Olin niin varma että jäädään ilman koko kirkkoa kun ei kuuluta kyseiseen seurakuntaan ja jätimme toiveita vain yhdelle päivälle. Eniten ehkä tämän lisäksi pelkäsin, että saadaan Tuomiokirkko, se kun on sellainen iso pytinki :P Vaikkakin kaunis sellainen, mutta meille nounou :D

kuva: guttae.blogspot.com

Tämä morsian on katsonut joka aamu sähköpostinsa viime viikkoina ihan vain sen takia JOS olisi vaikka tieto vihkiajasta jo tullut. Tänäänkin aamulla katsoin sähköpostin eikä vieläkään mitään, mutta alkuillasta mun piti käydä sähköpostissa ihan muun asian tiimoilta ja siinä se viesti oli! Kaikki tuntuu nyt niin paljon konkreettisemmalta kun kirkko on vihdoin varattu ja seurakunnalta saadussa viestissä oli myös ohjeistusta esteidentutkinnan, kanttorin ja papin suhteen :) Iiks, me mennään naimisiin!<3kuvat: guttae.blogspot.com

Vanha kirkko rakennettiin 1826, joka tekee siitä Helsingin vanhimman olemassa olevan kirkon.
kuva: hel.fi

Jätettiin seurakuntaan siis seuraavanlainen lista vihkiaikatoiveita päivälle 7.7.2012 (jos vaikka ensi vuoden tulevia nettivaraajia kiinostaa). Toivoahan sai vain tasatunneille :)
 1. Vanha kirkko klo.15.00-15.30
 2. Vanha kirkko klo.16.00-16.30
 3. Johanneksenkirkko klo.15.00-15.30
 4. Johanneksenkirkko klo.16.00-15.30
 5. Helsingin tuomiokirkko klo.15.00-15.30
 6. Helsingin tuomiokirkko klo.16.00-16.30
 7. Vanha kirkko klo.14.00-14.30
 8. Johanneksenkirkko klo.14.00-14.30
 9. Helsingin tuomiokirkko klo.14.00-14.30
psst. Miksihän hitossa nuo ekat numerot näkyy roomalaisina?! :P

Tässä samalla vielä vihkiaikakyselyn tulokset! Hurja määrä saatiin ääniä, kiitos teille <3


 

  18 kommenttia:

  1. Onnea!! Ihan mahtavaa! Sun ilo kyllä huokuu tänne asti :)))

   VastaaPoista
  2. Kiitos Cherry <3 Olo on niin helpottunut eikä todella ihme jos se paistaa läpi, haha tai en mä tainnut edes yrittää peitellä kuinka onnellinen olen tästä kirkkoasiasta :P

   VastaaPoista
  3. Voi miten kiva juttu! Onnea! :)

   VastaaPoista
  4. Jee onnea! Tuo on varmasti niin iso helpotus, kun yksi suurimmista asioista häihin liittyen on lyöty lukkoon. :)

   Tuo on kyllä pelottava piirre pääkaupunkiseudulla, että vihkiajat on oikeesti vain puolen tunnin mittaisia..Tai jotenkin koko toimituksessa on mukana sellainen kiire ja hässäkkä kun seuraavat kolkuttelee ovella. Onneksi Jyväskylässä ajat on tunnin välein, niin ehtii rauhassa seuraavien alta pois, vaikkei meillä toimituksessa mitään erikoisempaa ohjelmaakaan ole.

   VastaaPoista
  5. Hieno juttu, onnea! Meillä myös oli Vanha kirkko ykköstoiveena ja saatiin se 25.8.2012. Tuli kyllä perhosia vatsaan, kun sain eilen tuon viestin vihkiajasta.

   VastaaPoista
  6. Onnea kovasti!! :) Tosi hieno juttu!
   Mä alan olemaan aika huolestunut, kun meille ei oo tullu minkäänlaista vastausta:( Noh, täytyy toivoa että se maili tän päivän aikana tulisi!

   VastaaPoista
  7. Ihanaa, onnea teille! Monella tuntuu tärpänneen vihkiajat hyvin, ainakin blogipäivitysten perusteella. :)

   VastaaPoista
  8. Oi, ihanaa!! Paljon onnea!! Meidänkin toive toteutui ja saatiin haluamamme pappi! Täällä Lapissa pappia ja kanttoria ei tarvitse itse hankkia, vaan se tulee kaiken mukana. Ja mikä parasta oikea kanttori on juuri silloin lomalla, joka on ihan kamala ja saatiin ihana tuuraaja!!

   VastaaPoista
  9. Oi, onnea paljon! Me ollaankin nyt sitten kirkkokaimoja!:)

   VastaaPoista
  10. Cat Nails & Mira: Kiitos <3

   Fairy Tale: No on todella helpotus, varsinkin kun meillä oli juhlapaikkakin jo varattu :D

   Itseasiassa vihkiajat ovat tunnin välein, mutta itse vihkimiseen on varattu se n.puoli tuntia jolloin n. kymmenisen minuuttia vihkimisen jälkeen luultavasti on aikaa kerätä koristeet ja poistua kirkosta. Luulen, että seuraava pari tulee odottelemaan sinne noin varttia - kahtakymmentä minuuttia vaille ennen omaa vihkiaikaansa :)

   Ms. & Suvi: No täällähän alkaa oikein ropista kirkkokaimoja! Onnea teillekkin ihanan ja tunnelmallisen Vanhan Kirkon saamisesta vihkipaikaksi!

   keiju*: No voi ei :S Saitko viestiä tänään TK-seurakunnalta? naimisiin.infon foorumilla joku oli sanonut (viime vuonna?), että hänelle ei ollut tullut mitään ilmoitusta sähköpostiin mutta oli sitten soittanut seurakuntaan ja kyllähän heillä siellä vihkiaika oli! Luulisin, että ainakin jotain viestiä pitäisi tulla. Toivottavasti saatte vihkiajan, peukut! <3

   Saara: Kiitos! Todella on ollut paljon ihania postauksia siitä kuinka ihmiset on saaneet juuri haluamansa vihkiajan ja kirkon :)

   Kiki: Onnea teillekkin! :D Onneksi saitte kanttorille yhtä hyvän tuuraajan! :D Meilläkin kanttori tulee kirkon puolesta, mutta pappi "joudutaan" hankkimaan itse :)

   VastaaPoista
  11. Huh, viesti seurakunnalta oli jostain syystä mennyt sähköpostini roskapostisuodattimella suoraan roskapostikansioon! :D Saimme onneksi vihkiajan!:) Kylläkin klo 16 joka oli viimeinen vaihtoehtomme, mutta luulen että se kellon aika onkin ihan hyvä..:) Jotenkin sitä oli ajatellut että juhlat pääsisivät alkamaan jo siinä maissa itse juhlapaikalla.
   Miten te olette ajatelleet, että monelta juhlat alkavat juhlapaikalla, monelta on ruokailu jne?

   VastaaPoista
  12. No hyvä, että saitte vihkiajan! Munkin mielestä klo.15 olisi ollut alunperin parempi, mutta kun mä eilen pyörittelin tota aikataulua niin kyllä se klo.16 on kuitenkin parempi koska me käydään ennen vihkimistä kuvauksessa ja jos perjantaina ei pääse koristelemaan niin on sitten hääpäivän aamuna aikaa :) Meillä kuitenkin juhlapaikka on käytössä aamu kuuten joten eiköhän me keritä juhlimaan :D

   Ollaan ajateltu alustavasti seuraavanlaista aikataulua jota tullaan varmasti vielä pyörittämään suuntaan jos toiseen (suoraan kopsattu, joten älä välitä noista mun kysymysmerkeistä ja huomioista :D):

   07.00 Aamupala
   08.00 Kampaus ja Meikki
   10.30 Juhlapaikan koristelu (kysy päästäänkö koristelemaan jo pe iltana?) Kuka hakee kukat, vai tuoko floristi?!
   12.30 kevyt lounas + pukeutuminen
   14.30 Potretit miljöössä (kaasojen kanssa Treffit sulhasen ja Bm kanssa Tähtitorninmäki, Kaivari?)
   16.00 Vihkiminen
   17.15 Onnittelut ja alkumalja
   17.30 Ruokailu (juomista esille viinit, kalja, siideri, alkoholiton)
   18.45 Ohjelmaa (Photobooth?)
   19.45 Kakku & Kahvi
   20.45 Ohjelmaa (Puheet yms.?)+ lisää juomista esille lonkero, breezer yms.
   22.00 Häävalssi + kimpun/nauhan heitot
   00.00 Pientä suolaista esille
   04.00 The End

   Valokuvaaja 10h klo.14.00-00.00
   DJ: (kamojen kasaus klo.16)17.00-?

   VastaaPoista
  13. tohon "04.00 The End"in tilalle olis pitäny pistää "and now the real story begins.." xD <3

   VastaaPoista
  14. Heippa, mekin saatiin se Suomenlinnan kirkko mitä haluttiin, ihanaa! Meillä vihkiminen klo 13, joten aika aikaisin, mutta jääpähän enemmän aikaa juhlia sitten ;)

   Ja nyt katsomaan 4D: maailman övereimmät teinihäät :D

   VastaaPoista
  15. Maiju: No älä ;D Tosin toi on vaan ihan tollanen alustava muistilista :D

   Lumielle: Ooh, onnea teille kirkosta!

   Tuosta 4D-dokumentista... ihan järkyttävää katsottavaa kun morsian ei pystynyt edes kävelemään kunnolla ison pukunsa takia tai kun helmat eivät mahtuneet ovista ulos ;D

   VastaaPoista

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...