6. helmikuuta 2012

Onko hääyöhotelli Helsingistä hakusessa?!!!

 kuva: hotelglo.fi
 
Nyt tulikin kaksi blogikirjoitusta melkein ihan peräperää, mutta mun oli pakko vinkata vielä tästä ihan törkeän hyvästä tarjouksesta!  GLO hotel art (toimii entisen Hotel Linnan tiloissa) avataan tänään ja avajaistarjouksena offeriumin diilillä vain tänään:


Päivän Diili 69€ (norm. 285€)
- 2 hengen majoituksen Hotel GLO Artin uusissa Smart- tai GLO Huoneissa
- Herkullisen GLO aamiaisen ainutlaatuisessa, 100-vuotta vanhassa kellarissa
- GLO hotellien laajan palveluvalikoiman
- Maksuton WiFi

 

EHDOT:
* Tarjoushinta on voimassa v. 2012 loppuun saakka viikonloppuisin pe-la, juhlapyhinä ja joka päivä heinäkuussa saatavuuden mukaan
* Diili edellyttää varausta GLO-hotellien nettisivuilla
tee varaus
koodilla PROFFERIUM. Varaukset 30.4.2012 mennesssä.
* Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.
* Voit ostaa useampia Diilejä lahjaksi perheellesi tai ystävillesi!

Nyt pikapikaa siis TÄNNE ostamaan diili mikäli tämä tarjous kolahti! Erityisen hyvähän tämä olisi Vanhan Kirkon morsiamille, sillä hotelli on melkein vieressä!

kuva: hotelglo.fi

Uusi GLO Hotel Art avautuu maanantaina helmikuun 6. päivä Helsingin
Design Districtin sydämeen

GLO Hotels Oy avaa helmikuun 6. päivä uuden, persoonallisen lifestyle –hotellin, GLO Hotel Artin. Uusi hotelli yhdistää ainutlaatuisella tavalla vuonna 1903 rakennetun Art Nouveau -linnan kokous- ja juhlatilat sekä modernin uuden hotellin.

Uusi GLO Hotel Art sijaitsee Lönnrotinkadulla, keskellä Helsingin eloisaa Design District –aluetta, 700 metrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hotellin nimi Art korostaa hotellin sijaintia taide- ja designtapahtumien keskipisteessä ja pitää sisällään GLO Art Collection kokoelman taidetta. 


GLO Hotel Artin huoneiden tyylikäs ja moderni sisustus on tehty yhteistyössä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa. Asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin on kiinnitetty erityistä huomiota mm. liike- ja perhematkustajien palveluvalikoissa. GLO konseptiin kuuluvan ’Experience the GLO’ – palvelutarjonnan avulla asiakas voi toteuttaa omaa elämäntyyliään pyytämällä käyttöönsä esim. kuntoiluvälineitä, polkupyörän, musiikkia, maalaustarvikkeita tai vaikkapa kitaran. Asiakas voi myös valita hyvän unen elementtejä unimenusta. Hotellin gym tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden kuntoiluun ja virkistäytymiseen. 

Hotellin designattu GLO Lounge Bar tarjoaa mm. pientä syötävää ja hyviä viinejä suoraan tuottajilta. Linnan yli 100 vuotta vanhassa kellarissa on ravintola GLO Art Kitchen, tyylilaji Nordic ja välineenä grilli. Ravintola Kitchen on avoinna maanantaista lauantaihin klo 18-22 ja se soveltuu erinomaisesti myös yksityistilaisuuksiin.

GLO konseptin persoonallinen elämyksellisyys ja Art Nouveau -linnan ainutlaatuiset puitteet soveltuvat hyvin erilaisiin kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Hotellissa on kaikkiaan 13 erilaista kokous- ja juhlatilaa aina 200 henkilön tilaisuuksiin saakka. 90-paikkainen, lämmin pysäköintihalli on erinomainen lisäpalvelu majoittujille ja tilaisuuksien osallistujille. Lähde: hotelglo.fi

12 kommenttia:

 1. Heh, ihan saman postauksen aattelin tehä, mutta sä ehit! :D Hyvähyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on selkeesti joku telepaattinen yhteys ;D

   Poista
  2. On! :D Mä linkitin sut sitten siihen mun juttuun, ettei vaan mene keneltäkään ohi! :)

   Poista
 2. Varasin huoneen, mut en hääyöksi kuitenkaan :) Kiitos taas hyödyllisestä vinkistä :))

  VastaaPoista
 3. Mut eikö monella oo varmaan häät lauantaina ja käsittäisin että tuo ei ole voimassa la-su? Muuten hyvä ja kiinnostava diili!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heinäkuussa ainakin joka päivä, mutta muuten tuo pe-la on vähän hämäävä että meinaako noiden välistä yötä vai perjantai ja lauantai varauksia. Itse varmaan soittaisin hotellille ja kysyisin :) Jos se olisi pe- la yö niin sitä voisi hyödyntää jos morsian aikoo yöpyä kaasojen kanssa häitä edeltävän yön.

   Poista
  2. Minä käsitin että on JOKA PÄIVÄ VOIMASSA mutta näinä korkean sesongin aikoina (pe-la ja heinäkuu) SAATAVUUDEN MUKAAN, eli paikkoja rajoitetusti noille päiville...

   Poista
  3. Jos se olisi noin niin miksi eivät kirjoittaneet vain "Tarjoushinta voimassa saatavuuden mukaan vuoden 2012 loppuun asti"...noh se nyt on jo aika sama kun tarjous meni jo ^_^

   Poista
 4. Kokeilin ostamatta lahjakorttia syöttää koodin ja kyllä se antaa mun mielestä varata myös la-su välisen yön. Itse vaan käsitän ettei pe-la koskisi niitä. Mutta hyvä jos koskee. Ja tosiaan hyvä pointti tuo heinäkuu!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/2/12 11:34

  Heips!

  Kiitos tästä, tuli ehdottomasti otettua hyödyksi!
  Omat juhlat vasta 2014, mutta vanhemmilla elokuussa 25 vuotta avioeloa kasassa - juhlitaan heitä ensin.

  Kiitos myös ihanasta blogista (:

  /Ruth

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ruth! Ihanaa omien häiden odottelua ja vitsi miten upea saavutus tuo 25 vuoden avioelo tänä päivänä onkaan, onnittelut siitä siis heille! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...