19. toukokuuta 2012

Eläinpotilas

 
  "Karvapallo sairastaa häntä hellikäämme,
lääkkehillä hoidelkaa koiraystäväämme.
Uni paras lääke on
sitä nauttikaamme,
koirarukan kuntohon aamuksi jo saamme.
"
 
 Kiitokset Eläinsairaala AISTILLE 24h päivystyksestä <3

9 kommenttia:

 1. Voi ei, mikä pienellä? Itsekin olen muutamat kerrat joutunut viikonloppuna turvautumaan yöaikaankin jopa päivystävään eläinsairaalaan. Onneksi ne on olemassa! Pikaista paranemista pikkuiselle <3

  VastaaPoista
 2. Voi sentään. Toivottavasti ei mitään vakavaa. :( Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, sairaat eläimet on jotain niin säälittävää ja surullista :( Kovasti tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Krista, Rimma, Varpunen & Ansku <3

  Lähdettiin tosiaan pe-la yönä päivystävälle eläinlääkärille, kun Chika alkoi ihan yhtäkkiä aristamaan takaosaa, tärisemään, läähättämään ja se ei pystynyt mennä ollenkaan makuulle ilman kivuliaita vinkaisuja ja nostaminen sattui. Chika oli onneksi itse niin fiksu, että ennen näkyviä oireita se punki minuun aivan kiinni sängyllä häntä koipien välissä vikisten mikä tietysti herätti heti mun epäilykset, että jotain on vialla.

  Eläinlääkäri ei löytänyt mitään tiettyä kipupistettä, vaikka hänenkin mielestä koiraa selkeästi särki ja sen kävely oli puujalkamaista. Pienen häntä oli myös koipien välissä (mitä harvoin näkee) ja selkä köyristettynä. Lääkäri antoi kipulääkettä piikillä ja määräsi särkylääkettä ja täyttä lepoa viikonlopun yli. Huomenna onkin nyt ensimmäinen päivä ilman särkylääkettä niin katsotaan tuleeko uusi reissu lääkärille jatkotutkimuksiin vai jäädäänkö vielä seurailemaan kotiin jos vointi pikkuisella on hyvä.

  Syytä kipuiluun ei siis edelleenkään tiedetä (neurologinen?), mutta tuollahan tuo jo juoksentelee särkylääkkeen voimasta tai ei - mene ja tiedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhea! Toivotaan, että oli vain joku ohimenevä kramppi. Hevosilla nuo oireet viittaisivat lannehalvaukseen, mutta en yhtään tiedä esiintyykö koirilla, saatika chihuilla vastaavaa. Rapsutuksia pikkupotilaalle <3

   Poista
  2. Oli todella ohimenevä - nyt se on ihan normaali! En tajua mikä sillä oli. Eläinlääkäri kyllä vähän epäilikin, ettei kipu välttämättä ole niin kova kuin miltä se päältäpäin näyttää.

   Alan kallistua siihen, että meillä on vaan lemmikkinä kunnon dramaqueen :P Kerran Chika vinkui olohuoneessa ja menin katsomaan mikä sillä oli hätänä. Koira istui matolla tassu ylhällä painettuna rintaa vasten ja se vinkui sydäntäsärkevästi. Ajattelin, että no niin nyt se on sitten murtunut ja katsoin tassua...siinä oli pienen pieni pala TEIPPIÄ! Eihän meidän neiti nyt voinut kävellä tai edes liikahtaakkaan kun hänellä oli teippiä tassussa...

   Onneksi selvittiin vain säikähdyksellä! Tosin kalliilla sellaisella. Yöpäivystyksestä viikonloppuna kun sai pulittaa kaksinkertaisen hinnan :P

   Poista
 5. Onneksi ei ollut mitään pahempaa. Mutta Ahhahha tuo teippi episodi, onneksi meidän rinsessä ei ole ainut yhtä apha draamagueen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei :) Hehe, teippiepisodi oli vain jäävuoren huippu Chikan näyttelijäntaidoista...viime vuosina se on tuntunut ottavan niistä kaiken irti. Tosin emäntääkään ei enää niin helposti viilata linssiin ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...