2. heinäkuuta 2012

Photo booth in action!









Yllä olevissa kuvissa ihan muutamia propseja näytillä ja itse kuvat tulevat käyttöön juhlapaikan kuvausnurkan (photo booth) pöydälle. Vitsi näiden kuvien myötä olen tosi tyytyväinen, että otettiin photo booth yhdeksi ohjelmanumeroksi häihin!

Tilasin Etsyn Little Retreats kaupasta seuraavat propsit jotka laitetaan kolmeen maljakkoon kuvausnurkan pöydälle (paitsi mr &mrs kylttejä käytetään ainoastaan hääpotreteissa) :


26 kommenttia:

  1. Sä et ilmeisesti ehtinyt poimia popoja vielä tänään. :) Mä olen seuraavan keran töissä keskiviikkona 16-> Olisi kiva vielä törmätä ennen häitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää päivä meni aikalailla buranalla ja taju kankaalla hoidoissa maatessa :P Voi kökkö ajattelin huomenna hakea kengät kun mun pitää olla just neljältä keskiviikkona Aurinkoprinsessan kanssa matkalla kohti Hyvinkäätä.

      Jotenkin mä muistin et olisit ollu tänään pois ja huomenna töissä :(

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hih, oli noita kyllä hauska ottaa! Meillä oli joku 5 minuuttia aikaa kuvata kun miehellä oli kiire jonnekin, et ehkä häissä vois sit vähän enemmänkin hullutella :)

      Kävin vastailemassa! :)

      Poista
  3. Siistejä kuvia! Saitte siis ajoissa, en ota meidän propseja mukaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos en nyt tarviikkaan niitä lainaan, mut onneks nyt saatiin nämä omat ajoissa ni ei menny rahat hukkaan! :D

      Poista
  4. OOOOOH, ihan mahtiksia! :D

    Taisin muuten nähdä sut viikko sitten kävelemässä sulhosi kanssa Niinattaren ohi joskus kuuden jälkeen ;) Tämä morsio oli just menossa hakemaan prinsessapukua kotiin, ja en sit innosta pinkeenä ehtinyt moikkailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihheijaa! Siellähän me :D

      Oltiin just oltu kirkkoharjoituksissa ja vietiin sen jälkeen mun kengät ja laukku Stilissimaan värjättäväksi ^__^ No, mutta kyllä mä sitten ymmärrän ettet tullut hihasta vetelemään, kun tiedän prinsessapuvun kotiinsaamisen humalluttavan tunteen (ainakin viimeistään huomenna)! :D

      Älä nyt hiplaile sit liikaa sun pukua ennen the päivää! :D

      Poista
  5. Nää on siis ihan mahtavia!:D ihania kuvia btw :3 Tästä puuttuu vain hitler-... eikun Chaplin viikset.. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tulee kyl niin hauskaa näiden kanssa! Haha, äkkiäkös me sellaset askarrellaan...NOT xD

      Poista
  6. Olis muuten tosi kivaa, jos ehtisit vielä ennen häitä kirjottaa viime hetken tunnelmia, mutta ymmärrän TÄYSIN jos vähän kiirettä pukkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne kerkesin muutamia fiiiksiä laittaa ennen the päivää :)

      Poista
  7. Mulla tuli ihan yhtäkkiä mieleen, että ne teidän kauan ja huolella valmistellut häät ovat vihdoin huomenna! Huomenna! Käsittämätöntä miten nopeasti aika meneekään, vastahan niihin oli kaksi vuotta aikaa kun tuolla forumilla eräällä suunniteltiin häitämme samaan aikaan... :)

    Mitä ihaninta päivää teille huomiselle! Nauttikaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kyllä se aika vaan niin nopeasti meni :) Ihanaa oli kyllä hössöttää ja suunnitella, mutta nyt kun häät on ohi voin vain huokaista helpotuksesta, että never again :D Kahden viikon univelka ja stressaavat loppurutistukset oli kyllä jotain sellaista minkä olisin voinut jättää väliin :D

      Ihanaa oli <3

      Poista
  8. Ihanaa hääpäivää teille kummallekin:)

    VastaaPoista
  9. Mies sanoi tänään, että "tänään menee varmaan paljon ihmisiä naimisiin kun 7.7" Tajusin, että niimpäs menee ja aloin hihkumaan että anna tänne se kone mun pitää päästä nettiin. Ajattelin nimittäin teidän häitä ja sanoinkin miehelle, että yksi bloggailija menee tänään naimisiin. Mies katsoi minua tyhmästi ja mietti miten ihminen voi olla niin innoissaan jonkun tuntemattomat häistä, heha :D Me naiset..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihanaa kun olet ollut niin fiiliksissä mukana <3

      Mä kerron usein myös miehelle vaikka, että se ja se tyyppi osti niin ihanan hääpuvun että ja sitten se teki tätä ja tota. Mies kysyy, että kuka tämä mun kaveri sitten on, että tietääkö mun mies kyseisen henkilön. Sitten se seisoo ihan suu auki (ja varmaan ajattelee onko mulla mitään elämää) kun kerron vaikka, että ei kun se oli yks lukija/bloggarikaveri :D

      Naiset ;D

      Poista
  10. Anonyymi7/7/12 23:46

    Minäkin tänään hehkutin omalle sulhaselle, että minun lemppari bloggaaja menee tänään naimisiin. Kitty: oon saanu niin paljon inspiraatiota ja ideoita omiin häihin liittyen, etten voi kylliksi kiittää upeasta blogistasi. Aivan mielettömän ihanaa ja rakkauden täytteitä hääillan jatkoa ja hääyötä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti, aikaa ja sydäntä tähän ainakin on pistetty ^___^


      Juuri sellainen hääilta öineen meillä olikin <3

      Poista
  11. hei, saako rekvisiitan ostaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Nyt on lukijat oleet aikaisin liikkeessä, eli mr&mrs- kyltit ja tuo naamiosetti noudettiin tänään ja loput on huomiseen asti varauksessa. Voit toki laittaa mulle s-postia (modernbridetobe@gmail.com) niin voin ilmoittaa sulle huomenna menikö loputkin :)

      Poista
  12. Paljonkohan nuo propsit maksoivat tilattuina ja Suomeen toimitettuina? Voihan niitä itsekin tehdä, mutta tossa on monia niin kamalan mageita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo propsit maksoivat yhteensä reilun satasen postituskuluineen eli aika tyyristä oli, mutta yhtään ei kaduta. Tässä tapauksessa tosin postituskulut oli 40usd koska jouduin tilaamaan paketin pikana.

      Propsien hinnan + postituskulujen päälle pitää yli 40€ ostoksesta maksaa vielä Suomen alv 23%.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...