13. elokuuta 2009

Hääteema nro.1 Meri/Ranta


Kutsukortit


Somistusta


Paikkakortit:


Koristeluun:


Verkko valaisevilla simpukoilla luo upeaa tunnelmaa illan hämärtyessä.

Lahjat vieraille:

Nämä lasinaluset käyvät myös paikkakorteista. Kiva muisto vieraille!


Perinteisiä makeisia, mutta teemaan sopivastiTeemavärit
sinisen sävyt, beige, ruskea, vaaleat beigen sävyt, valkoinenTeemaan sopivia tiloja:

Villa Haikko, Porvoo


Häämenu: n.50€/hlö (lapset puoleen hintaan)
tilavuokra:600€ (alle 120 hlö), anniskeluoikeudet
Häämenut: 33-37€ (Lapset alle 4 vuotiaat 0€, 4-14 vuotiaat 1€/ikävuosi)
Ei tilavuokraa, anniskeluoikeudet

9 kommenttia:

 1. Ihanalta teemalta vaikuttaa ja varmasti keksitte paljon ideoita ja somisteita! Ihanat juhlapaikat muuten! Oletteko jo valinneet jonkun juhlapaikan?

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa olemme ajatelleet Haikon lisäksi myös Ravintola Pörssiä Helsingissä jossa saisi aivan mielettömän tyylikkäät häät (Elokuva tai musikaali teemalla).

  Pörssiä ei tarvitsisi edes koristella kummemmin, kun on valmiiksi niin juhlallinen. Värimaailma siellä on todella lämmintä; kultaa ja punaista paljon. Paikasta kuvia taitaa löytyä kirjoituksesta juhlatilojen helmet (Helsinki).

  Kolmantena olisi sitten tietysti Vanajanlinnan paviljonki. Myös Ruusuhovia ajattelimme, mutta kyllä se taitaa olla liian kaukana :(

  VastaaPoista
 3. Vanajanlinna on aika elitistinen paikka, ainakin kuulemani mukaan.

  VastaaPoista
 4. Samaa olen minäkin kuullut, mutta paikka vaan on todella kaunis!

  Linnan sijasta olen ihastunut tuohon juhlapaviljonkiin, mutta se taitaa kuitenkin olla liian suuri jopa meidän "suuriin" häihimme :(

  VastaaPoista
 5. Hui! Ihan pelästyin, että olenko kommentoinut jotain, mitä en muista...unissaan...?!?! Jollain toisella on kuitenkin sama nimimerkki kuin mulla!!

  Hyvältä kuulostaa teidän suunnitelmat!:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Suvi! Juu minäkin alkuun sekoitin teidät, mutta käytyäni molempien blogeissa olen alkanut hahmottaa kumpi on kumpi :)

  Ihan näin tavanomaisen utealiaana morsmaikkuna kyselisin millainen teema teille on tulossa ja oletteko jo päättäneet hääjuhlien pitopaikasta? :)

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Meillä on häät heinäkuussa 2011 Espoossa Karhusaaren kartanossa. Blogissani on kuvia tuolta. En tiedä, oletko seurannut blogiani, mutta aluksi meillä oli teemana "matka maailman ympäri 80 päivässä" -tyyppinen vintage matkailu, mutta pikku hiljaa idea on kirkastunut koskemaan erityisesti kuumailmapalloja. Somistamme tilan kuitenkin esimerkiksi matkalaukuilla yms. Idea lähti siitä, että rakastamme molemmat matkailua ja olemme pitkään haaveilleet maailmanympärysmatkasta ja lisäksi siitä, että vihdoin pitkän yhdessä olon jälkeen saamme perustaa oman perheen ja aloittaa uuden, yhteisen matkan elämässämme.

  VastaaPoista
 9. Tunnusta käyneeni blogissasi tutkailemassa häämietteitäsi :)

  Ihanan romanttinen idea! Ihastuin muuten tuohon viestisi viimeiseen lauseeseen. Senhän voisi vaikka käyttää esim. kutsussa "Olemme aloittamassa yhteistä matkaa elämässämme, siis tervetuloa juhlimaan häitämme 9.7.2011..." saisi samalla ilmaistua teemaakin ;)

  Löysin tuossa yhtenä päivänä aivan mahtavan teemanne tyylisen amerikkalaisen (vai olisiko ollut brittiläinen?) hääblogin, mutten muista yhtään, että mitä kautta :S Laitan sinulle vaikka linkkiä jos löydän blogin uudelleen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...