2. toukokuuta 2010

THE Wedding Dress?

Viime kuussa ollut äänestys tulevasta hääpuvustani vahvisti oman suosikkini voittajaksi, eli saanen esitellä

Maggie Sotteron Carmen
Ihastuin puvussa sen yksinkertaiseen kauneuteen. Puku tuntui päällä paremmalta kuin muut puvut vaikka tämä sovituspuku oli kokoa liian iso. Tämän kanssa on helppoa yhdistella jos minkälaista korua. 







 The puvun löytäminen...
Carmen oli se puku joka jäi kaivertamaan mieleen vaikkei ensimmäisellä kerralla vienytkään jalkoja alta. Olen nyt sovittanut lähemmäs neljääkymmentä (eh...kyllä) pukua viidessä eri liikkeessä. Löysinkin muutaman aivan upean puvun, mutta aina kun ajattelin niitä päälläni pelmahti kuva heti Carmenista mieleeni.

Toisella sovituskerralla Carmen tuntui jo aivan mielettömältä. Pelkästään sen pukeminen päälle sai ihanan kutkuttavan ja häkellyttävän tunteen aikaan mahassani. Tunsin itseni morsiameksi! Mutta minua jäi vielä epäilyttämään se toinen löydökseni.

Noh, kun vihdoin sain molemmista puvuista kuvat päälläni oli vertailu helpompaa ja tiesin samantien, että THE PUKU oli löytynyt :)

Aion vielä käydä Leimulinessa sovittamassa muut Sotterot ja ehkä odottaa myös 2011 mallistoja, mutta saa olla kyllä aikamoinen puku, että Carmenin päihittäisi.

Valmistajan kuvaus puvusta:

A-line gown with corset closure. This Bordeaux Taffeta gown features an asymmetrically ruched waist with embellished lace embracing alternating sides of the bodice. 

Gathering at the side seams, and the asymmetrically pleated train gives the skirt a sense of fluidity.

Colors Available
White/Pewter Accent, Ivory/Gold Accent, Light Gold/Gold Accent (shown)













Muut lemppari Sotterot TOP10 Carmenin lisäksi (ei järjestyksessä):

Caprice

Dayle

Lillian

Ericka

Caleigha

Brianna

Melissa Brooch Royale

Dakota

Charlotta

Tamara

41 kommenttia:

  1. Puku on ihana! Juuri tuollaista haluaisin itsellenikin. Meillä on suunnitteilla häät vuodelle 2012 mutta en uskaltaisi ostaa pukua vielä koska jos mieltymykseni tai vartalonmuoto muuttuu.. Tosin muita asioita olemme jo suunnitelleet :)

    VastaaPoista
  2. Ihana on tuo puku, ehdottomasti sopii päällesi kuin tehty! :)

    VastaaPoista
  3. Reetta & Anilize: Kiitos! Tämä puku on ollut monen muunkin 2012 vuoden morsiamen mieleen ;)

    Reetta:
    Millaisia suunnitelmia teillä on häihinne? Oletteko jo päättäneet vuodenaikaa tai päivää?

    Itselle puku on helppo ostaa jo nyt kun paino on ollut aina sama :) Mieltymykseni vaatteisiin taas ovat ovat hyvinkin pitkäaikaisia :)

    VastaaPoista
  4. Carmen, se on se the puku sulle. Ehdottomasti! :)

    Kokeilin itsekin myös tuota Erickaa. Sekin oli ihana päällä, helma laskeutui todella kauniisti! Mutta kun kuvia katselin niin ei se sitä Carmenia voita.;)

    VastaaPoista
  5. On suunniteltu päivämäärä, kirkko, teema, hääauto, sormus yms. Paikasta on muutama vaihtoehto mitä mietitään vielä. Meilläkin on tarkoitus heinäkuussa häät juhlia mutta ei samana päivän kuin teillä. Häämatkakohde on myös suunniteltu hotelleja myöten :)

    No siinä tapauksessa ymmärrän että hankit puvun jo ajoissa. Mulla on ollut sellainen lääkitys että painoni on vaihdellut joten siksi jätän lähemmäksi puvun hankkimisen. Olen toki katsellut paljon vaihtoehtoja.

    Mukavaa lukea hääblogeja, en vain itse oikein vielä osaa sillä tavalla kirjoittaa blogiini häistä.

    VastaaPoista
  6. Mezzy: Mulla oli ihan sama juttu Erickan kanssa, eli kuvista päätös kääntyi Carmenin eduksi :)

    Niin minäkin uskon, että tässä se nyt on! Senverran kutkuttvia tunteita se on päälle puettaessa herättänyt ;) Mutta perjantainahan se sitten luultavasti vihdoin selviää :D

    Reetta Jos saan udella, niin minkälaista teemaa olette ajatelleet? Tämä morsian nimittäin rakastaa teemahäitä :D

    Yksi syy puvun hankkimiselle on myös se, että pelkään ettei tuota Carmenia enää valmisteta omana häävuotenani ;)

    Minkämallisista puvuista pidät? Tarjontaa on aivan valtavasti, joten onneksi jokaiselle löytyy varmasti se THE puku :D

    Jos tuttusi lukevat paljon blogiasi, niin (itse en ainakaan) halua kaikkia hääasioita heidän kanssaan jakaa vielä tässä vaiheessa ;)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi4/5/10 13:50

    Minäkin olen mieltynyt eniten Maggie Sotteron pukuihin. Mistä kaikkialta Helsingistä saa aitoja Sotteroita? Minkälainen valikoima liikkeissä on verrattuna nettisivuilta löytyvään mallistoon? Olen pohtinut myös Sotteron tilaamista Amerikasta...tulisi huomattavasti halvemmaksi kuin ostaa suomesta!

    VastaaPoista
  8. Hei, aitoja Sotteroita saa Helsingin Seremoniasta ja Hyvinkään Leimulinesta (Leimulinessa paljon edullisemmin).

    Seremoniassa oli n.15-20 Sotteron pukua (2010 mallistoa) ja uskoisin, että Leimulinessa löytyy enemmän valikoimaa. Olen itse menossa Leimulineen nyt lauantaina.

    Minäkin mietin aluksi tilaamista jenkeistä, mutta tullien, alvien ja korjauksien kanssa laskin, että tulee saman hintaiseksi kuin ostaa Leimulinesta. Tietysti riippuen puvusta esim. 1700€ Sotteron tilaaminen tulee hiukan edullisemmaksi tilaamalla jenkeistä :)

    VastaaPoista
  9. Lisään vielä edelliseen, että jos tilaisin oman Sotteroni, niin tilaisin sen täältä Perfect Bridalsista ;)

    Toimittavat Suomeen ja heillä on halpojen hintojen lisäksi mm. tarjouksia jossa puvun tilaaja saa kaupanpäälle minkä tahansa hunnun tai tiaran heidän valikoimistaan :)

    VastaaPoista
  10. Tosin olen kuullut sellaisenkin huhun ettei kuluttajat saa tilata aitoja sotteroita jenkeistä eurooppaan. Liekö sitten totta vai ei :S

    VastaaPoista
  11. Anonyymi4/5/10 21:16

    Kiitos oikein paljon vastauksestasi! Tuli taas paljon hyödyllistä tietoa :) olemme jo pitkään miettineet reissua Amerikkaan, joten mitenköhän mahtaisi olla asian laita, jos lähtisimme reissuun ennen häitä ja toisin puvun sieltä sitten itse mukanani...Voisi tulla sekin suhteessa halvemmaksi kun saisi vielä reissun päälle! ;) Tosin siinäkin taitaa tulla ainakin se tulliongelma vastaan. Täytyy selvitellä. Ei viitsisi joutua telkien taakse ennen häitä :D

    VastaaPoista
  12. Anonyymi4/5/10 21:18

    Niin ja silloin tulisi ainakin oikea koko kun pääsisi sovittamaan. Ja valikoimaa olisi todennäköisesti yllin kyllin!

    VastaaPoista
  13. Sehän olisi ihan mahtavaa, sillä jenkkiläisillä morsiusliikkeillä on paaljon enemmän valikoimaa :D

    Kun tiedätte minnepäin olette menossa, niin kannattaa amerikkalaisilta hääfoorumeilta kurkkia niiden lähimpien morsiusliikkeiden arvosteluja esim. täältä kohdasta vendor reviews ja sen valikosta dress+ attire ja kirjoitat vaan kaupungin mihin olette menossa! ;) tässä esim Nykistä löytyviä liikkeitä :)

    Luultavasti sen joutuisi silti tullaamaan, joten siinä on pieni "kiinnijäämisen" vaara ;) En sitten tiedä koskeeko se vaan tilaamista eli käykö jos tuot sen itse maahan. Jokatapauksessa tullit on 12% ja alv 22% puvun hinnasta. Niihin kannattaa siis ainakin varautua.

    Kerrothan minullekin jos saat tämän tuonti asian jostakin selville! :D

    VastaaPoista
  14. Anonyymi6/5/10 11:15

    Kaverini on tullissa töissä ja sanoi, että ongelmiin joutumisen todennäköisyys on hyvin pieni! Periaatteessa vaatteita saa tuoda, jos ne on käytettyjä, joten pitäisi vain irrottaa hintalaput ja vähän "rytätä" vaatetta. Koska tärkeintä tullille on, että niitä ei tuoda suuria määriä myytäväksi! Hääpukua ei tietenkään viitsi rypistää, mutta harvoinhan käytettykään on rypyssä, kun morsiammet niistä niin hyvin pitää huolta. Mistä ne tullissa tietää onko se esimerkiksi joltain kaverilta haettu tai käytettynä ostettu! Eivätkä he voi tietää puvun hintaakaan, jos laput on irrotettu. Hän sanoi siis, että yksittäisten vaatteiden takia ongelmiin joutuminen on hyvin hyvin epätodennäköistä. Ja nämä "ongelmat" varmaan sitten tarkottaisivat tullimaksun maksua jälkikäteen. Kyllähän ihmiset raahaavat jatkuvasti vaatteita euroopan ulkopuolelta, mm. teetettyjä juhla-asuja Thaimaasta. Parhaimmillani olen nähnyt nettisivuilta, että Amerikassa Maggie Sotteron puvut ovat hintaluokkaa 400-500 dollaria! Tosin euron kurssi ei nyt ole parhaimmillaan. Kiitos nettisivuista! Pukusi on muuten todella kaunis! Itsekin haluaisin tuollaisen jossa "kireä osa" jatkuu puoleen lantioon saakka.

    VastaaPoista
  15. Anonyymi6/5/10 11:58

    Kävin kurkistelemassa hintoja uudestaan (viime kerrasta aikaa), ja taisin sillloin vahingossa katsoa joko käytettyjen tai kopiopukujen hintoja, koska nyt kaikki tuntuivat olevan luokkaa 800-1200 dollaria. Lieneekö siis hakemisesta niin suurta hyötyä sittenkään...saa nähdä pitääkö sitten hylätä ajatus sotterosta, tulee aika tyyriiksi.

    VastaaPoista
  16. Anonyymi6/5/10 12:22

    HEi! eksyin blogiisi naimisiin.infon kautta. :) huomasin sinun ihastuneen sotteroon, itse kävin eilen seremoniassa (ja ilm kuvien perusteella sama myyjä sovitutti) ja ihastuin TÄYSIN sotteroihin. melkein mikä vaan istui loistavasti - olen kans vartaloltani sellainen, että vyötärö erottuu lantiosta, ja monet sotteron puvut istuvat nätisti ja tuovat vaan esille kurvikkuutta, kuitenkaan leventämättä. Ihastuin täysin. Megan valloitti minun sydämeni malleista. rakastyin siihen kankaan takia.

    VastaaPoista
  17. Anonyymi 1: Kyllä näin taitaa olla, sillä en minäkään halvempia löytäny :/ Luultavasti tulee tosiaan edullisemmaksi jos valitset kalliin sotteron (1600€+). Muuten voi hyvin tukea kotimaisia pukuliikkeitä ostamalla sotteronsa niistä ^^

    Onko sulla vielä ennakkosuosikki sotteroita valmistajan kuvien perusteella? :)


    Anonyymi 2: Tervetuloa vaan joukkoon ja mukavaa jos tänne saadaan kunnon pulinat ja ideariihet pystyyn! :)

    Sotterot ovat todella maagisia, kun ne pukee päälle (nekun istuvat kuin hanska käteen) :D Oih, eikö Megan ollutkin se puku missä on sellainen kevyempi keijukaismainen kangas siinä päällä? Se on minustakin todella kaunis!

    VastaaPoista
  18. Anonyymi6/5/10 19:52

    kyllä, se juuri. kokonaan organzaa oleva.. aivan ihanan ja unelmankevyt päällä! :) mietin vain nyt tätä tilaamis puolta...... on kuitenkin huokeita hintoja nu oaidot sotterot :D

    VastaaPoista
  19. Meganista pitäville: Hyvin samantyylisen organzapuvun löysin Niinattaresta, malli Verise Bridalin Tiana. Aivan ihan puku livenä, ja istuu paremmin kuin Megan ja näyttää kuvissa toooodella hyvältä. Vahva ehdokas omaksi puvukseni.

    Kävin tänään myös Stilissimassa (jo kolmas kerta tälle morsiamelle), ja mulle sattui se lyhythiuksen tumma myyjä, eli siis se paras niistä =) Että olin onnellinen, sillä nyt puvut istui taas ihan eri tavalla kuin sen toisen myyjän laittamana.

    Sovitin ihanaa Carmenia, ja voi että, se on vain ihana. Viereisen sovituskopin morsiankin sovitti Carmenia, ja hyvältä näytti hänenkin päällänsä. Myyjä sanoi, että Carmen on hänen suosikkinsa, ja toinen asiakas ihasteli Carmenia päälläni.

    Niinattaresta bongasin lähes Carmenin kaksoinolennon, mutta vain toisen merkkisen (Niinattaren sivuilla: malli R464 IVORY - TM-MET TAFFETA) Aivan superihana puku tuokin, harkinnassa.

    Kokeilin myös Atelier Diagonalin pukuja, jotka ovat siis noin 200 eur halvempia kuin Sotterot, mutta kyllä sen huomasikin istuvuudessa etc. Noissa AD-puvuissa ei ole yhtä monta kerrosta kangasta kuin Sotteroissa, ja tukiluutkin loppuvat aikaisemmin kuin Sotteroissa, joten puku ei vain ole niin tukeva ja hyvä päällä.

    VastaaPoista
  20. Anonyymi6/5/10 22:03

    vaiko seremoniassa? tai siis mä en tiedä muuta paikkaa hgissä joka myis sotteroita..

    en jaksa uskoa että mulle enää mikään istuu megania paremmin päälle.. :P eikä ainakaan kuva tuosta niinattaren puvusta lämmittänyt... tietty livenähän monet on ihan erilaisia.. :) ei vaan oo oikein aikaa enä etsiä jos/kun pitää varautua 16vktoimituksee+mahd korjailut :(

    VastaaPoista
  21. Arbylle kiitokset hyvistä pukuvinkeistä, joista on varmasti monille apua! :) Uskon, että se Carmen on ollut sun päälläsi todella tyylikäs, kun olet sellainen pieni ja siro :) Muistatko minkä kokoinen se Carmenin sovituspuku siellä seremoniassa oli?

    Anonyymi=Neitiloka?:
    Seremoniaa Arby tarkoitti :)

    Se Megan istui sun päälle kyllä todella hyvin täytyy myöntää :) Korosti ja kavensi juuri oikeista kohdista ^^ (kävin sovituskuvasi katsomassa naikkarien syysmorsiamista) :)

    Kannattaa muuten Sotterot ostaa mielummin Leimulinestä, kuin Seremoniasta sillä:
    -Seremoniassa joku hiivatin toimitusmaksu n.70€.Leimulinessä tällaista ei ole.
    -Leimulinessä Sotterot edullisempia ja korjaukset kuuluvat puvun hintaan!

    VastaaPoista
  22. Anonyymi7/5/10 11:48

    mä soitin sinne leimulineen, mutta heillä ei ole megania mallistossa :( sitä en tiedä pystyisivätkö he tilaamaan ja mikä olisi sitten hinta... ?!

    ja siis toi 70e maksu tulee vaik kävelis ite hgi liikkeeseen ja ne tilaa sen sieltä jostain?

    VastaaPoista
  23. Täällä on ihanan paljon tietoa puvuista, kiitos kaikille! <3

    VastaaPoista
  24. Juu, tarkoitin tosiaan Seremoniaa, en Stilissimaa.

    Seremonian Carmen on kokoa 2 (tarkistin eilen), ja se on mulle ainakin liian iso, mutta suuntaa antava.

    Seremoniaan tulee se toimitusmaksu kun puku sieltä ostetaan ja itse haetaan. Lisäksi siellä esim. helman lyhennys maksaa alk. n. 120 eur etc.

    VastaaPoista
  25. Laura N.7/5/10 13:27

    Heippa!

    Kävin tuolla sun toisessa blogissa jokunen aika sitten kommentoimassa Chikan juttuja, mutta ilmottaudunpa nyt että käyn mä täälläkin kurkkimassa säännöllisesti teidän suunnitelmia. Nyt varsinkin kun itsekin kihlauduin huhtikuussa niin voin oikein ajatuksella lueskella muiden suunnitelmia ja saada kenties ideoita meidänkin tuleviin häihin! Ihanaa!! :D

    Ja sen verran täytyy vielä sanoa, että toi Carmen on kuin tehty sulle! Ihan mielettömän upean näkönen sun päällä! :)

    VastaaPoista
  26. Anonyymi: Eli asia on juurikin, kuten Arby sanoi. Seremoniasta ostettuna tulee siis aika kalliiksi :(

    Kyllä varmasti voivat tilata Meganin Leimulineen! Uskon vahvasti, että hinta on Seremoniaa edullisempi! Menen huomenna aamulla Leimulineen, niin voin samalla kysäistä tuota asiaa! :)

    Aurora: Hyvä juttu ja lisää on tulossa mm. viikonlopun aikana tulee postaus Leimulinesta! :)

    Arby: Ok, eli sitten minulle koko 1, kiitos! :D Mutta onkohan tuo koko 1 sinulle siltikin liian iso jos tuohon kakkoseen olet melkein "hukkunut"? Tietysti kaventamalla saa ihmeitä aikaan :)

    Nuo 1-4 kokomerkinnäthän on Seremonian omia, niin osaatko sanoa mikä tuo koko 1 on sotteron omassa kokotalukoissa?

    Laura N.: Juu kyllä muistan sinut hyvistä neuvoista, kun olin aivan paniikissa Chikan ihonvärimuutoksen kanssa :) (vaikka se sitten olikin lopulta ihan normaalia :P).

    Hurjasti onnea kihlauksesta! Oletteko jo päättäneet hääpäivän tai vaikka vuoden? :)

    Toivottavasti saat paljon ihania ideoita kerättyä omia häitä varten! Itse koitan tänne kerätä mahdollisimman monipuolisesti kuvia ja tietoa myös omien häiden ulkopuolelta, jotta täältä löytyisi jokaiselle jotain ;)

    Niin ja kiitos pukukommentista <3

    VastaaPoista
  27. Laura N.7/5/10 22:38

    Kiitos onnitteluista! :) Emme ole vielä päättäneet päivää, mutta todennäköisesti sanomme tahdon joko 2012 tai 2013. Itse olen mieltynyt vuosilukuun 2012. Olemme mekin vielä nuoria, vuosimallia -88, eli emme ole kovinkaan hyvin varoissamme. Täytyy siis vähän laskeskella budjettia ja vierasmääriä yms ja katsoa että miten pystymme säästämään. Mutta toivoisin todella että vuosi 2012 olisi SE vuosi! :D Ja nyt kun täällä blogimaailmassa olen pyörinyt niin täälläpä onkin paljon vuoden 2012 morsiamia! ;) Mutta katsotaan nyt... Sinua aion ainakin seurata ja aivan varmasti saan täältä hyviä ideoita!! ;)

    VastaaPoista
  28. Juu, monta hääbloggaajaa on vuoden 2012 morsiota + tuolla naimisiin.infon foorumilla on vielä lisää :D Tuolla foorumilla viimeistään hurahtaa häiden suunnitteluun :D

    Onneksi häitä ja budjetteja on monenlaisia, joten uskoisin tuon 2012 olevan teille ihan realistinen vuosiluku jos pystytte panostamaan niihin tiettyihin ja pihistämään muista :)

    VastaaPoista
  29. Anonyymi8/5/10 12:47

    On minulla jotain suosikkeja jo Maggie sotteron sivuilta katsottuna, mutta taisivat olla sitä vanhempaa mallistoa. Uudempaan täytyykin nyt tutustua :) Tosin huomasin, että sovittaminen on ainoa varma keino, ennen sitä ei kannata tehdä suuria valintoja. En ollut meinaan kuvista huomannut esimerkiksi Carmenia, mutta sinun päälläsi se näyttää todella hienolta ja juuri sen tyyliseltä mitä voisin kuvitella haluavani. Saman huomasin myös kun kävin sovittamassa pukuja: monet mitä myyjä ehdotti eivät ensin vaikuttaneet mielestäni sopivilta, mutta kun pistin puvun päälle, se olikin yllättävän hyvä. Sotteroita en ole vielä päässyt sovittamaan, pitäisi tulla Helsinkiin reissulle. Pohdimme vielä Amerikan matkan ajoittamista, koska toisaalta myös kihlattuni saisi samalla puvun halvemmalla. Ja kun sinne nyt on kuitenkin tarkoitus ollut mennä... Onneksi poikaystäväni tokaisi eilen lohdullisesti että "kyllä me sulle sellanen puku hankitaan minkä haluat", kun kauhistelin hintoja :) Se tuli yllätyksenä, kun muutoin hän aina patistaa minua säästämään. Eli ei muuta kuin Sotteroita valkkaamaan! ;)

    Suosikkini tällä hetkellä taitaa olla Jocelyn.

    VastaaPoista
  30. Anonyymi8/5/10 19:00

    heippa,

    kysyitkö sitä tilaamisjuttua leimulinestä? :)

    aika mielenkiintoista että seremoniassa myyvät pukua kertomatta että se 980e ei ole "oikea hinta" mistään toimitusmaksuista ei kerrota!! :O sen ne kyl sano et muuotkset hinnotellaan erikseen... mut eihän noin sais tehdä et jotain ylimääräsiä kuluja ei kerrota myyntitilanteessa ... murr!!

    VastaaPoista
  31. Anonyymi: Tuo puvun sovitus menee juurikin niin kuin manitsit ja sen sain minäkin tänään jälleen huomata kun sovitin ihanan mallista sotteroa joka oli valmistajan kuvissa mennyt minulta aivan ohi :P

    Jocelynissä on kyllä kauniit ja näyttävät laskokset :)

    Anonyymi: Kyllä kysyin ja sen saa tilattua sinne! :) Hinta unohtui kysyä mutta veikkaan sen olevan ihan max sen 980€ korjauksien kanssa. Puvun ostaja saa heiltä myös alushameen lainaksi ja 20% alennuksen kaikista asusteista, eli myös kengistä! :)

    Totta, mullekkin Seremoniassa mainitsivat sitten vasta tästä "toimitusmaksusta" kun vahingossa kysyin paljonko tämän puvun kokonaiskuluiksi tulisi :S

    VastaaPoista
  32. Anonyymi8/5/10 22:33

    hei kiva ku kysyit! :)

    mun täytyy vaik koittaa soittaa tuonne leimulineen alkuviikosta ja kysyä mitä tulis hinnaks :)

    VastaaPoista
  33. Hyvin todennäköisesti myös minä puen tuon Carmenin päälleni hääpäivänäni. Oli kyllä ihan mieletön puku, tukeva, mukava ja erittäisn kaunis. Rakastuin.

    VastaaPoista
  34. Lillian ja Tamara tosi nättejä :)

    VastaaPoista
  35. M: Se on kyllä ihan huipputukeva! Ehkä niinkin tukeva, että varmaan ruokailun jälkeen täytyy löysätä nyöritystä :D Meinaatko lyhentää laahusta?

    Maibe:Tamaraa oon itseasiassa sovittanutkin, mutta se ei tuntunut kovin vartaloa mukailevalta päällä. Huippukaunis se kyllä oli. Toisaalta se ehkä kaivertaa vielä mieltä, joten voi olla, että tarvitsen siitä vielä sun mielipiteen :D

    VastaaPoista
  36. Juu kävi itsellä sama mielessä, mutta onneksi on ne nyörit.=) En meinaa lyhentää laahusta.

    VastaaPoista
  37. Mun mielestä Charlotta on kans todella magee! Ootko sitä miettinyt ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka vastaus tulee tosi myöhässä niin kyllä sitäkin mietin, muttei sitä missään ollut sovitettavana.

      Poista
  38. M: Nyörit kunniaan! :) Itse jään vielä pohtimaan lyhennänkö laahuksen vai en ;)

    Anonyymi: Hei, kyllä vaan, mutta se ei näyttänyt mielestäni niin kivalta livenä (ja siinä oli muutenkin ihan liikaa pitsiä mun makuun) :)

    VastaaPoista
  39. Heippa! Viekäkö tähän blogiin vastaillaan? Olen itse menossa lauantaina leimulineen sovittamaan sotteroita ja kyllä jännittää. Kiinnostaisi tietää, missä hinnoissa pyöritään. Erityisesti olen ihastunut sotteron&midgleyn mekkoihin. Freya 2012 on kaunis. Tietääkö kukaan paljon maksaa. Ja jos dollareissa on joidenkin sivujen mukaan 1500, niin paljonhan pyytävät suomessa. Voikun ei olisi liian kalliita!!! t. varmaan juuri siihen kalleimpaan sotteroon ihastuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tottakai vastaillaan, viimeksi eilen olen vastaillut ja edellinen postauskin tehty reilu viikko sitten :)

      Varmasti jos huomenna olet menossa sovittamaan niin paremmin tuo hintakin selviää :) Jos pukua ei ole liikkeessä sovitettavana niin kyllä sen varmastikin pystyy tilaamaan. Ainahan siinä on tietysti se riski, ettei puku livenä miellytäkkään.

      Mun puku maksoi 1000€ ja dollareina jenkeissä n.700usd. Siitä voi vähän päätellä paljon Freya voisi maksaa Suomessa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...