6. lokakuuta 2010

Bolero ja kimppu ihastuksia!

Lämmikkeet

Pukuni tulee olemaan valkoinen (ja olen itsekin kovin vaalea) jolloin minusta olisi kiva jos bolero tms. olisi värillinen eli musta tai violetti (laukku ja kengät olisivat ehkä myös violetit).

Boleroa tulisi käytettyä vain ulkona eli siirtymisissä, osassa potrettikuvia ja jos juhlapaikalla tulee vilu. En siis pitäisi sitä kirkossa vihkimisen aikana.  Toki kaikki riippuu vielä puvusta ja sen mallista, että minkä mallinen lämmike sopii ja mikä ei ;)

yllä olevat kuvat: Alex bridal (Etsy)

lisää ihastuksia näissä linkeissä:Kimput

Tässä uusin kimppuihastus <3

Tässä lisää vanhempia kimppuihastuksia 
(en valitettavasti muista enää näiden kuvien lähteitä):
7 kommenttia:

 1. Tuo ylin bolero on kyllä hurjan kaunis. ...Ja ite ainakin tykkään ku se ei oo musta :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen kanssa ylimmän kannalla. Siinä on älyttömän kaunis sävy, ja sormet ihan syyhyy että pääsisi tekee siihen sopivan värin. :)

  VastaaPoista
 3. Mullekin ylin on mieleisin. Alin näyttäisi ehkä kesähäissä vähän hassulta, vaikka muuten ihan tyylikäs onkin.

  VastaaPoista
 4. Tuo ylin bolero on UPEA! Voisin ottaa tuollaisen vaatekaappiini vaikka ihan muuten vain, vaikka ei käyttökohdetta olisi tiedossakaan. :D

  VastaaPoista
 5. Ensimmäiselle äänet multakin!:) Mun mallailusilmällä väri sopisi sulle todella hyvin. :) Mallina mua miellyttää eniten toka vika, mutta taitaa olla jotain tekoturkiksen tyylistä materiaalia..vai näinkö ihan väärin?:) Se kun tuntuu jotenkin vähän turhan raskaalta kesäisiin häihin.

  Ja oih, toi uusi kimppulöytö on superkaunis! Tosin noi muutkin kimput on ihania. Mä näköjään tykkään kukasta kuin kukasta.:D

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. rrrous & SaraJana: Tykkään sitä itsekkin eniten ja varsinkin violettina ^^ Musta kun taitaa korostaa liikaa ihon vaaleutta ;)

  Siberia: Haha, totta nuo karvalliset taitaa näyttää vähän hassuilta kesähäissä ;) Olen kauhea vilukissa, niin heti ajattelemassa noita karvaturreja ;)

  Mezzy: Kyllä ihan oikein näit eli karvaahan se on, mutta saatavana tuo malli on kuitenkin myös mustana ja satiinisena :)

  Ihastuin tuohon kimppuun ja sen väreihin heti :) Ehkä varteen haluaisin satiininauhaa ja siihen soljen.

  Elina: Oi ihanaa, tosi hyvä juttu että kiinnostavaa luettavaa löytyi! :D Tervetuloa siis lukijaksi :)

  Tekisi niin mieleni jo tilata tuo ylin bolero violettina, kun hintaakin taisi olla vain 40€ postareineen, mutta ehkä kuitenkin maltan odottaa siihen asti että päätän minkä hääpuvun niistä mun kolmesta vaihtoehdosta ostan ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...