29. syyskuuta 2010

Kaasojen pukeutuminen vol.1


Tässä vähän ideaa ja värimaailmaa mitä ollaan hakemassa:


ei siis kyllä tämän mallisia pukuja meille :P"pömppis efekti" :P


Mori Leen Affairs puvut on ihan lemppareita <3

Kaikkien alla olevien aitojen pukujen hinnat Jay's Bridalista n.150€/kpl sis. postimaksut jenkeistä, tullit ja alvit. Kaasoja voitaisiin tulla jonkun verran hinnassa vastaan mikäli tuo hinta heille muuten ok. Mallin ei siis vältisti tarvitse olla sama, mutta mielellään coktailmekko (about polvipituinen tai vähän yli). Väri olisi näillä näkymin grape eli kylmän violetti joka sopisi kaikkien kaasojen ihonsävyyn <3 Mekon tyyli mielellään ilmava ja kevyt sifonkiunelma :)

Tässä muutamia ihastuksia (kuvat saa klikkaamalla isommaksi) joista täytyy kysellä kaasojen mielipiteitä (pääkaasoseni huhuu?! :D ).

Mori Leen sifonkipuku nro.1
(bestseller, koot 2-28)
Vertical shirring overlays the empire bodice on the flared a-line dress with waist tie sash. Matching shawl is included.
Mori Lee sifonkipuku nro.2
(bestseller, koot 2-28)
Vertical shirred, strapless bodice meets the draped empire onto the softly, flared dress with handkerchief overlay.


Mori Lee sifonkipuku nro. 3
(tämä tulisi kokonaan yksivärisenä, koot 2-28)
Cross over draping on the sweetheart bodice with thin straps. Shirred midriff and cocktail length skirt. Matching shawl included.


Mori Lee sifonkipuku nro. 4
(koot 2-28) 
The surplus, halter neckline meets the midriff edged with beading and a shirred, swing skirt.
kuvat: bestbridalprices.com, jaysbridal.net, morilee.com
pukujen kuvaukset: morilee.com

12 kommenttia:

 1. Ihania pukuja oot bongannut!<3 Noita voisi soveltaa omillekin kaasoille, eri värisenä tosin. Mallin ei tarvitse olla munkaan mielestä sama kunhan väri olisi. Onko mitään haisua missä hinnoissa pyörii vastaavien mekkojen teettäminen?

  VastaaPoista
 2. Moiks :D Noiden mekkojen teettäminen mittatilauksena ainakin Zazabellassa oli n.250-300€ Halvimmillaan taisi olla 200-250€, tosin nyt en muista mistä sain sen tarjouksen :P Meillä tilataan Jaystä jos kaasoille hinta on ok :)

  Mäkin tykkään hirmuisesti <3 Voisin myös ottaa itselleni minkä tahansa noista :D

  VastaaPoista
 3. Tykästyin noista puvuista numeroihin 1 ja 4, aivan ihania! Valitsemasi violetti on ihanan värinen. Valitsemistasi kuvista toisessa puvut näyttäisivät olevan semi-raskausmallisia, kun kaikilla kaasoilla pussittaa mahan kohdalta aika paljon.. :/ aika omituinen valinta noin hoikille kaasoille.

  VastaaPoista
 4. heidi201230/9/10 10:32

  Ihania mekkoja, ja toi lila on myös tosi herkullinen väri! Näin muuten eilen halosella ihan täsmälleen ton sävyisiä pikkumekkoja. Malli oli olkaimellinen, materiaali sellainen ilmava ja hinta muistaakseni 149 e. Kyllä se tilaaminen näyttää tulevan aikas edulliseksi, kun samaan hintaan saa postituksen (ja oliko kyseessä vielä omilla mitoilla tehty?)!

  VastaaPoista
 5. Kannattaa tilata puvut sellaisesta paikasta jossa puvut myydään valmistajan nimellä. Saat varmemmin sitä mitä näet kuvassa. Jos ne tilaa mittatilauksena jostain jossa on vain kuva eikä lue valmistajan nimeä, ette saa oikeaa pukua vaan halvemmista ja huonommista materiaaleista tehdyt versiot.

  Etenkin tuon kolmoskuvan mekon materiaali näyttää ihanalta, enkä uskalla edes kuvitella miltä se voisi näyttää jostain kopiofirmasta tilattuna.

  VastaaPoista
 6. Tanju: Kiitos, minustakin tuo violetti (Se oikea Grape violetti näkyvissä mekon nro. kolme alaosassa) on aika herkkunen <3 Puvut eivät ole omilla mitoilla tehty kun ovat aidot Mori Leen puvut joissa valmiskoot, mutta onneksi kokoja on laajalti :)

  Koin tuon tokan väriesimerkkikuvan puvut myös aika hassuna valintana kuvan kaasoille :S Todella kuten sanoit puku saa kaasojen mahat näyttämään raskausmasuille :P

  Mun lempparit ovat myös 1&3&4, mutta toki kaasot saavat päättää oman pukunsa mallin ;) Tosin uskoisin kyllä, että pääkaaso tykkäisi mekosta 4 ja toinen mekosta 3 ja kolmas mekosta 1.

  heidi2012:
  Hei kiitos tiedosta! Mietin aluksi myös, että saisiko Haloselta jonkun saman tyyliset halvemmalla, mutta ilmeisesti ei :)

  Eli melkeinpä kannattaa tilata tuolta Jaystä jo ihan senkin takia, että kokoja on todella laajalti sillä kaikki kaasot ovat eri kokoisia ja eri malleja kuitenkin paljon tuolla grape värillä ^^

  Heidi: Eli juurikin näin samaa mieltä kanssasi :) Jaystä saa vain aitoja pukuja(myydään valmistajan nimellä ja väreillä).

  Heiltä tulleessa sähköpostissa luki vielä näin: "Ordering: Most dresses are not stocked by us (or anyone else in bridal) because there are simply too many styles, sizes and colors offered. Your dress(es) will ordered, brand new from the designer in the sizes and colors you request. We do not sell clones, knockoffs, or copies of the real thing. "

  Ne kopiopuvut on kyllä jotain ihan järkyttäviä :S Olen nähnyt kuvia siitä mitä piti tulla ja mitä tuli ja päätin ottaa muiden virheestä opiksi ja olla tilaamatta niistä firmoista yhtään mitään :P

  VastaaPoista
 7. Se tuli vielä mieleeni, että kolmospuvun materiaali on todennäköisesti eri kuin muiden, eli siinä saattaa olla pieni sävyero. Tosi pieni.

  Kopiofirmat on tällä hetkellä yksi suurimpia huolenaiheita. Vaikka pukumallit ei ole millään lailla tekijänoikeuslain alaisia, niin valmistajien kuvat on. Niiden kopioiminen tolla lailla omaan käyttöön on a. rikollista ja b. asiakkaan harhaan johtamista. Voin vaan kuvitella miltä niitä ihmisraukkoista tuntuu jotka odottaa saavansa juuri sellaisen puvun kuin kyvassa. Kun ei se puku voi olla samanlainen, halpisfirmojen kankaat on ihan eri laatuisia, pitsit on ihan erilaisia, samoin koristelut.
  Mun mielestä kopiofirmat voi ihan hyvin myydä riepujaan, kunhan ne myy riepujaan sellaisina kuin ne ovat. Silloin se on kunkin ihmisen oma valinta, kun eron näkee jo kuvassa.

  Mä voisin alkaa pitää tilastointia siitäkin asiasta, että kuinka monta kertaa vuodessa me myydään uudet puvut tuollaisten huijausten uhreiksi joutuneille.

  VastaaPoista
 8. Heidi: Kolmospuvun materiaali taisi olla chiffon jotakin (eikä pelkkä chiffon) eli on tosiaan erilaista kangasta kuin nuo muut :) Kolmospuvun väri taitaa sitten olla hiukan intensiivisempi ja tummempi kuin nuo muut vai mitä luulet? :)

  Tuo on kyllä niin totta! Voisivat todella lakata kauppaamasta muiden kuvilla omia pukujaan! Antavat niin väärän kuvan heidän tekemistä puvuista :(

  Teilläkin niitä epäonnisia huonon kopiopuvun ostaneita käy varmasti enemmän kuin mitä esille tulee (osa kun ei varamsti kehtaa sanoa tilanneensa epäonnistunutta kiinapukua) :P

  Näkemieni pukujen kuvien välillä todella huono istuvuus oli heti se mikä paljasti kopiopuvun + yksityiskohtien huolimaton viimeistely. Kankaat varmasti eivät nekään olisi kestäneet yhtään sen lähempää tarkastelua ;)

  VastaaPoista
 9. Todennäköisesti väri on just niin kuin epäilet. Tavallisella sifongilla on taipumus olla usein vähän matta ja jotenkin väsähtäneen oloinen. Riippuu toki sifongin laadusta ja väristä. Violetti ei onneksi ole niitä vaikeimpia. Mä en ole ikinä eläessäni nähnyt yhtään kaunista ruskean sifonkisävyä. Mistä lie johtuu.

  Varmastikaan moni ei kehtaa sanoa. Mä ehkä kerran mainitsin blogissani Cymbelinen Creolen kopiosta, näin sen kerran naimisiin-yhteisössä ja olin ihan kauhuissani. Tosin sen puvun tilannut oli ilmeisestikin tyytyväinen pukuunsa. ..

  VastaaPoista
 10. Juu ruskea ei välttämättä pääse sifongissa oikeuksiinsa ;)

  Ihmeen moni on tosiaan kuitenkin ollut tyytyväinen pukuunsa vaikka laatu ja näkö on ollut noh... ei ainakaan sitä mitä mallikuvassa. Luulen sen lähinnä johtuvan siitä etteivät he ole päässeet sovittamaan kuvien alkuperäisiä aitoja pukuja.

  Toisaalta hyvä niin, ovatpahan ainakin itse tyytyväisiä :) Voi myös olla ettei kaikille hääpuku ole niin tärkeää jolloin huonommista kankaista valmistettu Kiinapukukin riittää.

  VastaaPoista
 11. Moikka! Pitkästä aikaa taas kurkkimassa sun ihanaa blogia! Todella tyylikkäitä, mutta silti sopivan simppeleitä pukuja olit löytänyt!:) Oletko siis ajatellut tilata kaasoillesi puvut? Hinta-laatu suhde ainakin vaikuttaa hyvältä ja puvut ovat kyllä kauniita:)Mutta miten varmistatte että puvut istuvat kaasoillesi hyvin?:S

  VastaaPoista
 12. Hei keiju* pitkästä aikaa! :D

  Juu kaasoille tilataan puvut heidän kokojesa mukaan eli mitataan kaasojen strategiset mitat ja katsotaan sopiva koko Mori Leen kokotaulukosta (jossa siis näkyvillä kunkin koon rinta/vyötärö/lantio mitat). Luulisin, että kaikille löytyy näin oikean kokoinen puku :)

  Mites teidän hääsuunnitelmat on edenneet? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...