10. maaliskuuta 2011

wc-runoutta

kuva: Kitty

Jääkaappirunous on jo vanha juttu, mutta entäs wc-runous! Häissä on ennenkin nähty kaikenlaisia kuviollisia wc-papereita, mutta nyt Lambi tarjoaa vaihtoehdoksi rakkausrunoilla täytettyä Soft Words paperia.

Minusta paperissa on aivan ihania rakkausrunoja <3 Kivaa piristystä arkeen tai vaikka sinne oman hääjuhlapaikan vessaan!
Mikään ei liikuta enempää kuin rakkaudenosoitus. Se aiheuttaa sydämentykytystä ja vie jalat alta. Uusi Lambi Soft Words -wc-paperi on täynnä pehmeitä sanoja. Lambin rakkausrunokokoelma on saatavana 1 440 000 rullan painoksena suomeksi. Teos on käännetty kolmelle kielelle.

Rakkaus on osa ihmisen elämää iloineen ja suruineen. Lambi Soft Words -wc-paperissa toistuu 12 suomenkielistä runoa rakkaudesta.

Runoissa rakkaus nähdään herkkänä ja uhrautuvana, mutta samaan aikaan vahvana. Osassa runoista rakkaus sumentaa järjen ihanuudellaan. Ja vaikka jokainen tarina ei päätykään onnellisesti, runot eivät ole liian vakavia.

3 kommenttia:

  1. Kaikkea ne keksii! :DD Ihana idea, voisin hyvin kuvitella käyttäväni noita rakkausrunollisia wc-papereita häissäni kivana lisänä -tai miksei ihan juuri sitä arkea piristämäänkin. :)

    VastaaPoista
  2. Hihii, olenkin ostanut noita :) tosin en tiedä käytämmekö niitä häissä, koska niitä Lambin sydänkuvioisiakin on jo jemmassa :D söpöjä juttuja noissa.

    VastaaPoista
  3. Ei ole kyllä pilkahtanut ikinä mieleen panostaa wc-paperiin, mutta kieltämättä onhan se piristävä lisä nimenomaan taukotiloihin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...