9. toukokuuta 2012

Kämpin glamouria & upeita naisia!

Kolmekymmentä metriä satiininauhaa, neljäkymmentä priority-tarraa ja tahdon- postimerkkiä myöhemmin olen sellaisessa henkisessä tilassa, että voin jo miettiä muutakin kuin kutsujen saamista postiin! Kutsuista olettekin nähneet jo digiversion, mutta kyllä ne vaan painettuna ovat vielä upeammat! Valmiit kutsut ja kaikki ihanat oheishärpäkkeet esittelen teille sitten, kun vieraamme ovat ne saaneet.

Mutta voi kuulkaa miten ihana päivä olikaan viime torstaina! Suhasimme Kämpissä kymmenisen hääbloggaajan voimin ihastellen ja ihmetellen paikan loistoa. Saanko siis esitellä alemman kuvan bloggarit takarivistä vasemmalta oikealle: Sunday / Life in my 30's, Krista / Wedding Roulette, Tuleva Rouva / Rouvaksi syyskuussa 2012, Heidi / jotain vaaleanpunaista, Saara / Pukuni, kata / love love love, Pipanuk / Palomiehen morsian, Asian Bride / My Big Fat Asian Wedding, Minä, Belle & Sebastian / Kosittiin. Tahdomme. & Aurinkoprinsessa / Tylliunelmia.

Kuva: Kiitos Pipanuk (Palomiehen morsian), että saatiin ottaa ryhmäkuva sun kameralla! :D

Ilta alkoi meidän vastaanottaessa Aurinkoprinsessan kanssa bloggariystävämme tunnelmallisessa tilassa nimeltä Cristal bar. Ihanainen Saara sekä Picata olivat myös iltaa järjestämässä, mutta harmiksemme Picata joutui jättämään illan väliin. Kämp oli suunnitellut meille todella kivan illan!

Se kuuluisa Peilisali oli käytössä, mutta kierrokseemme kuului mm. Brasserie, Yume, Kämp Spa, Deluxe huone, Mannerheim sviitti & Signé & Cristal bar.

Alkuun meidän makunystyröitämme hemmoteltiin shampanjalla tai vaihtoehtoisesti alkoholittomalla Lehtikuohulla. Lehtikuohua en ollut koskaan ennen maistanut ja kappas, löysin kenties siitä häidemme alkoholittoman vaihtoehdon kuohuviinille! Myös skumppa oli hyvää <3 Lisäksi saimme ihania Signén keittiömestari Sami Tallbergin valmistamia suolaisia ja makeita herkkuja!


Kävimme joskin rönsyilevän esittelykierroksen ja rönsyilevällä meinaan siis sitä, että meidän esittelymme harhautui joka toinen minuutti vuodatuksen omaiseen keskusteluun hääaiheista. Saara oli onneksi rouvana antamassa tukea meille sekopäisille bridezilloille! No ei vais, kyllä meidän kaikkien päät on ihan oikeasti poissa vaaleanpunaisista pilvilinnoista...ainakin vielä ;)


Me käymme miehen kanssa mielummin kuumassa kylvyssä kuin saunassa ja tästä syystä meillä on saunan sijasta poreamme. Itseasiassa asuimme reilun vuoden saunallisessa asunnossa jonka saunaa emme käyttäneet kertaakaan! Kyllä tämä oikeasti liittyy aiheeseen nimittäin ne KYLPYAMMEET! Deluxe huoneessa ja Mannerheim sviitissä oli kutsuvan näköiset ammeet joissa voi ottaa ihania ruusunterälehtikylpyjä! Hääyöksi tällainen olisikin aivan ihana! Tässä pari pakettia mitä voisi miettiä hääyöksi:

Love Kämp kahdelle 259€
  • 2 hengen majoituksen Hotel Kämpin Deluxe-huoneessa
  • Ruusunterälehti- tai vaahtokylvyn valmiiksi laskettuna (klo 22 mennessä)
  • Pullo samppanjaa
  • Huoneaamiainen tarjoiltuna toivomanne ajankohtana

 Hotel Kämp Hääpaketti, alkaen 392€ / Deluxe-huone
  • 2 hengen majoitus Deluxe huoneessa
  • Pullo talon samppanjaa
  • Tuoreita mansikoita ja hunajaa
  • Juhlavan kukka-asetelman
  • Huonepalveluaamiaisen
  • Huoneen luovutuksen seuraavana päivänä klo 16.00
  • Kämp Span saunaosaston ja kuntosalin vapaan käytön

Ajateltiin juhlia vuosipäiväämme marraskuussa ja Love Kämp- paketti olisi siihen tarkoitukseen erinomainen! Hääyö meillä olikin jo buukattuna läheltä kampaamoa, jossa käyn hääpäivän aamuna laittautumassa.

Mannerheim sviitti oli kyllä jo ihan omaa luokkaansa, kun kylpyhuonekin vaikutti enemmän omalta kylpylältä ja aivan sen vieressä oli joka naisen unelma eli suuri walk-in-closet!!! Tottakai me sitten Aurinkoprinsessan ja Heidin kanssa mallailtiin montako hääpukua (tunnetusti tilaa vievä kapistus!) siellä mahtuisikaan säilyttämään. Aika monta.


Ei voi kieltää. Tuli kyllä sellaisia elämyksiä, että jos olisin ollut kiertelemässä tuolla ilman juhlapaikkaa ja hääyöhotellia (aikaa häihin tietysti enemmän kuin 59 päivää) olisin kyllä aika varmasti ollut varaamassa koko hoidon meille viis mun modernista mausta :P Tässä suunnittelun varrella on oppinut arvostamaan, että kaikki palvelut hääpäivänä saa saman katon alta. Vasta paikan päällä käydessä oikeastaan tajusin kuinka upea ja kompakti kokonaisuus häitä ajatellen Hotel Kämp on. Kuvat eivät tee valitettavasti paikalle oikeutta. Erityisesti mua olisi houkuttanut tunnelmallinen Signé & Cristal bar yhdistelmä juhlapaikkana (tietysti jos olisi vielä nähnyt sen Peilisalin...) ^__^ Ehkä sitten pyöreiden avioliittovuosien jälkeen voisi taas juhlia yhtä isosti kuin nyt? ;D

Yume on paikka jossa tulen varmasti sushin ystävänä käymään. Silmään pisti heti ravintolan nimestä tuleva japanilainen merkki joka löytyy myös omasta ranteestani. Taisin siis olla ehkä ainoa paikalla, joka tiesi mitä ravintolan nimi tarkoittaa :) Nimi edustaa mielestäni hyvin japanilaista ravintolaa, johon on saatu kauniita unenomaisia yksityiskohtia esim. Yumen keskellä on kirsikkapuu.

Spa oli tosi upea, oikea keidas! Voisin mennä sinne häitä edeltävän iltana ottamaan jonkun hoidon jos jää aikaa. Myös kuntosali vaikutti hyvältä ja mikä ehkä parasta niin siellä oli oikeasti hyvä ilmastointi mitä ei voi monesta paikasta sanoa. Tämä oli itseasiassa sellainen juttu jonka huomasin heti sisään astuessa ennen niitä upeita laitteita :P


Kierroksen jälkeen palattiin Cristal baariin jonne jäimmekin jutustelemaan kaikesta maan ja taivaan väliltä muutamaksi tunniksi. Oli upea huomata miten luontevasti kaikki puhelivat keskenään, siis ihan kuin me oltaisiin oltu jo vanhoja tuttuja! Suurimman osan olin kyllä tavannut kerran aikaisemmin Hiusillassa, mutta nyt pääsimme vasta kunnolla tutustumaan toisiimme. Olitte tosi ihania kaikki, otetaan uusiksi! Me viimeiset eli Pipanuk, Belle ja kata istuttiin Cristal barissa sulkeutumiseen asti. Pipanukin oli lähdettävä, mutta mentiin jatkoille vielä Bellen ja katan kanssa, eikä juttu meinannut loppua vielä puolilta öinkään! Ihan mieletöntä. Mr.N laittoi kymmenen aikaa viestiä "Aika pitkä se parin tunnin bloggarimiitti". Hihi, saitte heti hyvän maineen miehen silmissä, mutta taisi murulla olla vaan ikävä ;)

Anteeksi kaikki mahdolliset kirjoitusvirheet sun muut, tämä neiti on hirttänyt satiininauhaa korttien ympärille tosiaan vielä eilen puoli kolmen aikaan yöllä ja mennyt aamuvuoroon töihin.... nyt kello käy taas samoja lukemia eli kauniita unia (hääpainajaiset hus hus!) kaikille! <4 No niin...<3

15 kommenttia:

  1. jee!
    kiva juttu kivasta illasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos minunkin puolestani! Kyllä se uusi ilta on joskus järjestettävä, niin hauskaa oli. :) Mitähän sitä seuraavaksi keksittäisiin...

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä upee ilta! :D Kiitos, beibe!!!<3

    VastaaPoista
  4. Oli mahtavaa, me nähdään vielä! :D

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa kyllä olleen ihanaa! Ens kerralla mä oon niin mukana (:

    VastaaPoista
  6. Oli huippua, näitä kaivataan lisää! Sanoo sulhaset mitä sanoo ;)

    VastaaPoista
  7. Kiitos huisan kivasta illasta, olisipa ollut vapaa-aamu perjantaina, niin ei olis ollu kiire mihinkään! :D Komppaan kaikkia: näitä lisää joo joo joo!!!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi9/5/12 16:01

    Hei!

    Pakko kommentoida kun noita painajaisiakin hätistelit. Kahlasin yks ilta blogiasi urakalla läpi, ja sen seurauksena näin yöllä "painajaisia" :D Jostain syystä olin pukeutunut pukuusi ja inhosin omaani! Ehkä pientä pukuepäröintiä ilmassa aina kun näkee toisten kauniita pukuja + olin lukenut juuri puvunvaihtokirjoituksesi ;) Oman pukuni valintaan en käyttänyt paljoa aikaa, koska tuntui "just siltä" heti kun oli päällä ja edelleenkin, mutta epävarma kun on luonnoltaan, huono päätöstentekijä ja täynnä tätä suunnittelua niin en ihmettele outojakaan unia enää tässä vaiheessa :)

    Kiva blogi kaikenkaikkiaan, ja seuraan mielenkiinnolla vastakin!

    Heidi

    VastaaPoista
  9. Heidi, Saara, Aurinkoprinsessa, Belle & Sebastian, Pipanuk & Tuleva Rouva: Vitsi olitte kyllä kaikki ihan huipputyyppejä! Eikä tässä kehussa todella ole yhtään ilmaa välissä! <3

    Rimma: No todella! Kyllä mua harmitti kuullessani Aurinkoprinsessalta ettet pääsekkään, mutta tottakai Herra Hoo:n piti saada hoivausta ^__^

    "Anonyymi" Heidi: Haha, voi ei taida siis musta mitään poppamiestä tulla kun noin huonosti manasin panajaisia pois :D

    Mä usein myös ihastelen muiden pukuja ja sekunniksi pariksi herää ajatus, että vitsi olisikohan tuollainen ollutkin parempi. Mutta ei siinä muu auta kun luottaa alkuperäiseen päätökseen - tässä vaiheessa tuntuu että ihan kaikki alkaa epäilyttää puvusta juomien määrään yms. :P

    Mutta ihan kauhea uni sulla! Nuo hääpukuun liittyvät ahdistavat unet ovat olleet mullakin öisin hyvin tuttuja vieraita... valitettavasti.

    VastaaPoista
  10. Kiitos loistavasta seurasta ja illan järkkäämisestä!

    VastaaPoista
  11. Anonyymi9/5/12 21:28

    Luulin jo olevani kovinki kummallinen ku tuommosia pohdin O.o Hyvä kuulla (ei siis hyvä että näkee ahdistavia unia :D ), vaan että muillakin ilmenee samanlaista. Jospa tieto siitä tasais tämänkin neidin yöelämää ja ahdistuksia vielä viimeset pari kuukautta :)

    Heidi

    VastaaPoista
  12. AsianBride: Oli super mukavaa jutella! Vitsi kun olisin tajunnut kysäistä ennen iltaa niin olisit ehkä voinut tuoda teidän kakkukoristeen näytille (ehkä minäkin sitten olisin uskaltanut sellaisen tilata). Kuvissa se ainakin näytti kyllä tosi hyvälle :)

    "Anonyymi" Heidi: Toivottavasti :D Mä tunnustan edelleen selailevani hääpukuja mikä on ihan tyhmää, koska ruokin oikein kaikkia mun hetkellisiä "pitäiskö vaihtaa" tuntemuksia. Toisaalta aina mä palaan kuitenkin siihen omaan pukuun, että on se sittenkin se paras mahdollinen mulle. Alitajunta taitaa vaan vedättää meitä tällaisilla juupas eipäs mietteillä :D

    Juomien määrästäkin epäilen yhtenä päivänä sitä olevan liikaa ja toisena liian vähän! O.o Tulin lopputulokseen, että se voi tarkoittaa ainoastaan sitä, että sitä on tarpeeksi! ^______^

    Ihania viimeisiä stressittömiä neitikuukausia!

    VastaaPoista
  13. Noinhan se menee :D Hyvin järkeilty tuon juoma-ajatuksen kanssa!

    Kiitos samoin sulle!

    Heidi

    VastaaPoista
  14. :D http://tylliunelmia.blogspot.com/2012/05/aurinkoprinsessa-on-nyt-ihan-otettu-d.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos <3 Vaikee musta päästä eroon siis ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...