25. lokakuuta 2012

Our Wedding 7 - Morsiustytöt


Meillä morsiustyttöjen valinta oli helppo eli minun siskoni J (12v.) ja mieheni serkku J (9v.). Kummityttöni 4v.olisi ollut myös vahva vaihtoehto kolmanneksi morsiustytöksi, mutta koska hän on kovin ujo ja äitinsä halusi lähteä juhlimaan aikuisten kesken jätimme idean siihen.

Serkku J kysyi heti suorasukaiseen tapaansa vaarinsa hautajaisissa saako hän tulla meille morsiusneidoksi kun kuuli mummiltaan meidän menevän naimisiin. Toki olimme ajatelleet pyytää häntä muutenkin, mutta aito innostus tytön kasvoilla oli niin ihana nähdä hänen esittäessä toiveensa johon ei odotettukaan kuin yhtä vastausta :P

Siskolleni tämä oli myöskin tosi tärkeä asia joskin hän suhtautui asiaan melkein aikuismaisella tyyneydellä :) Minulle itselleni oli ihan erityisen tärkeää, että sisko on morsiusneitonani.


PUVUT
Sain tyttöjen vanhemmilta pyynnön etsiä tytöille sopivat puvut. Pitkän etsinnän jälkeen löysin Kinderin juhlamekot Haloselta hintaan 70€/kpl ja olivat sattumalta samantyyppistä kangasta kuin kaasojenkin puvut. Puvun malli oli siitä hyvä, että se sopi hyvin molemmille tytöille ja se olisi jopa käynyt myös neljävuotiaalle kummitytölleni jos hän olisi ollut morsiustyttönämme.

Todella vaikea oli löytää vaaleita/valkoisia pukuja Helsingistä, joten päädyimme samaan väriskaalaan mitä kaasoillanikin näkyi ja tytöillä on mekoille käyttöä myöhemminkin.


KUKAT
Molemmilla tytskyillä oli pienet valkoiset ruusukimput (tai ainakin niiden piti olla valkoiset, mutta näyttävät kovin kellertäviltä ainakin kuvissa) yhdellä valkoisella orkidealla jossa fuksia keskiosa. Orkidea olisi saanut olla enemmän kimpun päällä, että se olisi näkynyt paremmin. Muuten kimput oli mielestäni tytöille juuri sopivat ja tytöt itse tykkäsivät niistä kovin.


TEHTÄVÄT
Kirkossa tyttöjen tehtävänä oli asetella laahukseni ja huntu siihen päälle ennen alttarille astelua ja jakaa saippuakuplia vieraille kun vihkiminen oli ohi. Tytöt olisivat myös halunneet kantaa laahustani, mutta mulle se olisi ollut vähän liikaa :P. Laahuksessa ja täyspitkässä hunnussani oli jo tarpeeksi sulateltavaa osalle vieraistamme.


Olisiko teillä ehdottaa jotain kivaa pientä lahjaa kiitokseksi  morsiustytöillemme?

Kukkuu! Pahoittelut blogihiljaisuudesta, syytän vilkasta syksyä ;)

8 kommenttia:

 1. Onpas söpö postaus! :) Mä ajattelin ehkä ostaa meidän morsiustytöille jotkut sievät kaulakorut kiitokseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että voisin päätyä kaulakoruun + kehystettyyn kuvaan minusta ja tytöistä :)

   Tytskyt oli niin sulosia kun niitä jännitti kamalasti siellä morsiushuoneessa :D

   ^__^

   Poista
 2. Ihanat tytöt, sun sisko on ihan saman näköinen kun sinä :) Meinasin kans ehdottaa jotain kaunista korua. Tai mites sitten jotku tosi kauniit valokuvakehykset, jossa on joku noista kuvista sit kehystettynä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sit tuli mieleen et Aava sai synttärilahjaksi pienen korurasian, jonka kanteen saa valokuvan: https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Korurasia/93073/11452/11392/11441/11448

   Poista
  2. Alunperin mietin juurikin kehystettyä valokuvaa, mutta tuo voisi ollakin aika kiva tuo korurasia kun siinäkin olisi paikka valokuvalle. Toisaalta se korukin voisi olla kiva jos löytäisi vaikka etsystä jonkun kivan :)

   Kiitos ideoista :) Taidan mennä penkomaan vähän Etsyä ;D

   Poista
  3. Niin ja tosiaan voitaisi siskon kanssa olla kaksosia kun katsoo mun 12v. kuvia :P

   Poista
 3. Onpas kyllä ihan samannäköinen sisko sulla. Munkin pikkusisko on aikalailla mun näköinen, nyt teini-ikäistyessään on alkanut näyttää enemmän itseltään, mutta meidän vauvakuvat toisistaan erottaa vain sillä, että niistä näkee, onko kuva 80-luvun puolivälistä vai 90-luvun lopusta :).

  Ihanat nuo morsiusneitojen mekot ja ihanasti menee samaan teemaan kuin kaasojenkin mekot. Ja ihana ajatus ostaa jotain kivaa tytöille, juurikin jotkut korut vois olla mahtava juttu.

  VastaaPoista
 4. Hih, jännää tai kai se yleensä meneekin juuri näin, että vanhetessaan sisaruksetkin saa enemmän omia piirteitä :) Meillä tämä tosin menee ihan nurinkurin koska vauvoina ei näytetty yhtään toisiltamme, mutta mitä vanhemmaksi sisko tulee niin sitä enemmän se multa näyttää.

  Koru olis kyllä kiva, kun tuolta Etsystäkin löysin jo vaikka mitä aarteita! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...