18. joulukuuta 2012

Our Wedding 9 - Photo booth


Photo booth eli meidän häissä kuvausnurkka nimellä kulkenut osana vieraskirjaa oleva ohjelma otettiin vastaan ihan mahtavasti. Kun agentit olivat ryöstäneet mut ja sulhon (mentiin ottamaan lisää hääpotretteja ulos) vieraille kerrottiin lunnasvaatimuksesta, että meidät palautetaan kun vieraat on käyneet kuvauksessa terassilla.

Luonnollisesti kaikki ei kuvaan menneet, mutta olin tosi yllättynyt, että osallistumisprosentti oli kuitenkin lähellä sataa ja häävideoltakin näkyi, että ihmisillä oli hauskaa kuvattavana ollessaan. Moni kävi jopa useamman kerran.

Myös siitä olin iloinen kuinka moni käytti näitä viiksi, huuli yms. propseja. Jo häissä kyseltiin mistä näitä propseja saa eikä kukaan ollut törmännyt photo boothiin koskaan. Vaikka siis täällä hääblogimaailmassa tuntuu, että hei kaikilla on ohjelmanumerona photo booth ja se on jo ihan vanha juttu, niin hyvin harva blogimaailman ulkopuolelta on oikeasti törmännyt tähän häissä tai muissa juhlissa. :)


Kaaso M kuvasi kaikki photo booth kuvat ja me tosiaan sillä välin kuvattiin meidän dokumentaarisen hääkuvaajan kanssa iltapotretteja ulkona. Sinänsä vähän harmittaa, että unohdettiin itse sitten käydä kuvattavana propsien kanssa vaikka siihen olisi ollut ihan hyvä mahdollisuus kun tulimme takaisin potrettikuvauksesta. Tarkoitus oli ottaa myös valokuvaajan kanssa kuva jossa meillä olisi ihanat Etsystä ostetut mr & mrs kyltit, mutta ne unohtui täysin illan aikana vaikka olivat juhlapaikalla kyllä mukana.

Aikaa photo boothiin kului puolisen tuntia noin kahdeksaltakymmeneltä ihmiseltä. Juhlapaikan terassi oli siitä kätevä, että se oli osittain katettu joten vaikka sadekuuroja oli pitkin päivää ja tottakai myös juuri kuvauksen aikana ei se paljon menoa haitannut.

Tikkupropseista vielä sen verran, että niitä meillä oli paljon erilaisia ja aika lailla kaikkia käytettiin. Ihmiset innostuivat myös lainailemaan toisiltaan asusteita esim. hattuja ja huiveja :)


Virallisen photo booth osuuden jälkeen laitoimme digikameran pöydälle + alla olevan lapun kehyksiin. Mua vähän harmitti, että jouduin tekemään nuo töissä eikä mitään kivoja fontteja ollut tarjolla. Lisäksi tottakai väripatruuna oli tyhjä joten pika pikaa pari päivää ennen häitä kävin kehittämässä kuvat valokuviksi ja liimasin ne kiinni oikeille paikoilleen tulostamaani paperiin.


Loppuillan kuvasato photo boothista on vähän epämääräistä joten ei niistä sen enempää ;D Pus!

9 kommenttia:

 1. Vähänkö ihania nuo teidän vieraat! <3 Heittäytyneet noin kybällä, ihan paras on tuo aurinkolasi-mummo sekä hiuksensa naaman eteen heittänyt chewbacca- mies, repesin ihan kybällä!! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuntui kyllä olevan hauskaa ihmisillä ja uskalsivat oikein kunnolla poseerata :D

   Mainitsemasi henkilöt ovat appi ja hänen äitinsä, hehe.

   Poista
 2. Mä repesin aurinkolasi-mummolle myös. Mahtavuutta. Ja hyvä idea että photobooth on osana ryöstöä jotta saadaan ihmiset osallistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, munkin mielestä mummun kuva on ihan paras! :D

   Samaa mieltä olen ja uskon, että ihmiset jopa eläytyivätkin poseeraamiseen paremmin koska yksinkertaisesti kaikki muutkin tekivät niin :D

   Poista
 3. Nää on ihan mielettömän hauskoja :D En kestä! Teittekö ite nuo propsit vai tilasitko ne Etsystä? Jos sulla on nämä vielä olemassa, niin mä voin ostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan hitti ja ihania muistoja jäi näin kuvinakin kaikille :)

   Muutama tosi nopea morsio kerkesi ostamaan ne heti häiden jälkeen, mutta kannattaa kurkata Etsystä Little Retreats kauppa josta ne ostin. Iiihania uusiakin juttuja tullut sinne ja jos et aio tilata niin mahtavia inspiksiä sieltä ainakin saa :)

   Täältä näkyy paremmin mitkä propsit tilasin ja näköjään sieltä löytyy myös suora linkki Etsyn ihanaan Little Retreats kauppaan :)

   Poista
  2. Kiitti vinkistä (: Pistän nämä muistiin!

   Poista
 4. Nää kuvat vaan vahvistaa sitä ajatusta, että photo booth tulee olemaan osa omia häitä, sitten joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatetaan ja hei ehdottomasti tämän voi testata jo heti seuraavissa tupareissa/ illanistujaisissa/ polttareissa/ synttäreissä! ;D

   Pakko tunnustaa, että mä jätin meille kotiin yhdet lasit, viikset, huulet ja piipun ens juhannuksen iloksi, hehe.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...