17. tammikuuta 2013

Haussa tositarinoita rakkaudesta!

 

FremantleMedia otti yhteyttä minuun mielenkiintoisen aiheen puitteissa. Päätin jakaa tämän teidän kanssanne, koska olisi ihanaa mikäli teiltä löytyisi kuvaukseen sopivia tarinoita. Ottakaahan pian heihin yhteyttä (yhteystiedot postauksen alaosassa), sillä aikaa lähettää omia tarinoita on vain 31.1.2013 asti!Rakkautta
Onko sinusta joskus tuntunut, että voiko näin oikeasti tapahtua? Oletko kokenut ihmeellisen rakkaudentunteen, uskomattoman hetken elämässäsi, josta haluaisit kertoa? Etsimme kaikenikäisten ihmisten aitoja tarinoita rakkaudesta ja välittämisestä pohjamateriaaliksi draamahankkeeseen.
 
Me televisiotuotantoyhtiö FremantleMedia Finlandissa uskomme, että totuus on tarua ihmeellisempää. Sen vuoksi etsimme nyt erilaisia aitoja tarinoita rakkaudesta ja toisista välittämisestä. Kerro meille omin sanoin sinun kohdallesi osuneesta unohtumattomasta hetkestä elämässä. Sellaisesta, jolloin koit, että joku välitti sinusta tai piti sinusta hyvää huolta. Hetkestä, jossa rakkaus ja sydämellisyys olivat vahvasti läsnä. Kuvaile meille tätä kokemusta ja sen vaikutusta sinuun. Emme rajaa etsintäämme romanttiseen rakkauteen, vaan olemme kiinnostuneita kaikista rakkauden ja toisista ihmisistä välittämisen olomuodoista.
 
Etsimme tosikertomuksia rakkaudesta kehitteillä olevaan draamahankkeeseen käsikirjoitustyön pohjamateriaaliksi. Sinun kokemuksesi voi päätyä jopa televisiosarjan tai elokuvan materiaaliksi. Tarinaasi saatetaan käyttää muuttumattomana, siitä saatetaan käyttää osa tai sitä saatetaan muuttaa draaman tarpeita vastaavaksi. Maksamme pienen palkkion niistä kertomuksista, joita käytämme. Toivomme, että osasta voisimme myös tehdä verkkoon dokumentaarisen videohaastattelun, jossa pääsisit itse kertomaan lisää. Tämä on kuitenkin täysin vapaaehtoinen osuus.
 
Lähetä tarinasi meille postilla, sähköpostilla tai Facebookin viestillä. Voit kirjoittaa lyhyesti tai pitkästi, mutta älä enempää kuin neljä A4-liuskaa. Kirjoita omin sanoin: meille tärkeintä on kertomukset aidoista hetkistä ja tunteista, tekstin ei tarvitse olla viimeistelty. Muistathan laittaa mukaan nimesi ja kaikki yhteystietosi, jotta voimme tavoittaa sinut. Emme julkaise nimeäsi missään vaiheessa ilman erillistä lupaasi. Lähetä tarinasi meille viimeistään 31.1.2013.
 
Yhteystiedot
Rakkautta/FremantleMedia Finland, Televisiokatu 4, 00240 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...