19. helmikuuta 2013

Häämatkasta lehtijuttu


Jos häämatkamme tai ylipäänsä Bali matkakohteena kiinnostaa voi tarkkasilmäisen Susanna lukijan tapaan reissustamme lukea uusimmasta Häät- lehdestä. Tässä super paksussa juhlanumerossa vilahteli muuten myös muita tuttuja bloggareita ;)

Täällä en ole vielä tarkemmin häämatkaa syynännytkään ja taidankin jättää sen kartuttamaan teidän innoittamana uuden blogin matkailupuolen sisältöä ;)(Sori, kuvien laatu on vähän kökkö koska odottelen vielä huollosta saapuvaksi pikkuista pinkkiä Canonia. Nämä on otettu vedenalaiseen kuvaamiseen tarkoitetulla kameralla.)

2 kommenttia:

 1. Vautsi, pitää käydä huomenna ostamassa lehti matkalukemiseksi koneeseen. :)
  Toivottavasti et lopeta bloggaamista, sillä häiden jälkeisiäkin avioelämän tunnelmia olisi ihana lukea.
  Jos haluat, niin käy ihmeessä kurkkaamassa myös minun uuteen blogiini. Kuten huomata saattaa on muutamat ideat saaneet alkunsa sinulta ;)

  http://lovefall2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^___^

   Oi! Elokuvateemahäät! Arvaa kuka jää seuraamaan teidän hääsuunnittelun edistymistä ^^ Rakastan edelleen hääblogeja, haha.

   Selvennyksen vuoksi uusi bogi ei siis tarkoita tämän loppumista eli ilman muuta jatkan bloggailua :) Haluan pitää tämän enemmän selkeämpänä hääblogina ja sitten lifestyle jutut toisessa blogissa :)

   Uuden bolgipohjan koodin muokkaus vaan tuottaa vähän päänvaivaa, mutta eiköhän jokin ratkaisu löydy netin syövereistä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...