3. lokakuuta 2009

Askartelua musta-kulta-ivory

Tein vielä vertailun vuoksi mustapohjaisen viuhkakortin (olen jotenkin nyt tykästynyt näihin viuhkoihin). Tästä mallista ajattelin kyllä tehdä vielä vaalean version samoilla koristeluilla.
Alapuolella menu/ohjelma/hääparin historiikki -kortti. Kolmion mallisena siihen mahtuu mukavasti kaikki. Jätin printtaamatta vielä kuvitteelliset ohjelmatiedot, eli ne tulisivat mustalla tai valkoisella pohjalla ivoryn väriseen keskikappaleeseen. Jotain se kuitenkin tarvitsisi vielä, ehkä joku nauha kiertämään tms. Ideoita?


Onkohan tämä liian synkeä häihin?

Meillä tosiaan ehkä se elokuva/musikaali teema [juhlapaikasta löytyy värejä:viininpunainen (tuolit, juhlasalin pylväät, kokolattiamatto), musta(tanssisalin pylväät, baaritiski, kaksoisovet yms.), kulta (seinissä kultaisia koristeluja + seinät kultakeltaisen sävyiset) ja valkoinen (pöytäliinat, servetit)]. Risuja ja ruusuja otetaan mielellään muutenkin korteista vastaan! ;)

2 kommenttia:

  1. Oo, nyt näyttää jo tosi hyvältä ja tosi glamourilta!!;)

    VastaaPoista
  2. Tuo musta on ehdottomasti paras ja se voisi näyttää kivalta ehkä luonnonvalkoisella pohjalla ja mustilla/viininpunaisilla koristeilla. :) Minä ainakin tykkään.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...