30. syyskuuta 2009

Kutsukorttien mallikappaleita

Väsäilin tässä ihan aikani kuluksi STD kortin, sekä kutsukortin. Kutsukorttien nauhojen värit eivät ole lopulliset. Jos pinkkiä häihimme tulee, niin ihan pienissä yksityiskohdissa (ei siis päävärinä) ja samoin musta. Ainakin kultaa ja valkoista/ivory tulossa + tehosteväri. Mutta tässä kuitenkin illan tekeleeni:
Tässä kuvassa kutsukorttina Now & Foreverin valmis kutsukorttimalli Christina, mutta olen korttiin kuuluvien nauhojen tilalle tehnyt teemaamme sopivan viuhkan.


Kahden kortin aikaansaama kaaos

5 kommenttia:

 1. Vau! Hyvältä näyttää!!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja! Täällä kovasti yritän pähkäillä tehdäkö kortit itse vaiko tilata valmiina. Toisaalta tuollaisten leimasimien käyttö on varmaan melko helppoa.. Täytynee kokeilla omia taitoja, ja miettiä sitten uudestaan:)

  VastaaPoista
 3. Viuhka on aivan ihana yksityiskohta kutsukortissa, tosin mieleeni tuli että jos kortteja pitää väsätä iso kasa niin yksinkertaisuus säästää hermoja.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania,mut miten noi saa kirjekuoreen niin, ettei hieno viuhka mee ryttyyn :( ?

  VastaaPoista
 5. Suvi: Kiitos, vaikka tosiaan vähän hienosäätöä vielä tarvitsee :)

  Jenni: Kokeile ihmeessä! Paljon ihania ideoita saa mm. Martha Stewart Weddings lehdestä ja netistä tietysti.

  Meillä kuitenkin vielä pähkäillään tilataanko kortit vai tehdäänkö itse. Jotenkin ne valmiit kortit näyttävät kuitenkin paremmilta kuin omatekemät :/ Ainakin STD- kortit tehdään itse mutta ne kutsukortit...?

  Suvi: Kiitos :) Onhan siinä tekemistä, mutta yllättävän nopeasti nuokin tekeleet syntyivät. Aikaa meidän häihin onneksi vielä on, joten jos sitä tekisi vaikka pari korttia päivässä sillointällöin ;)

  Anonyymi: Paljon kiitoksia! Mietin itseasiassa samaa Sinellin askartelukaupassa, mutta myyjä auttoi valitsemaan tarpeeksi vahvan paperin viuhkan tekoon, jottei se rypistyisi kuoressa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...