19. tammikuuta 2011

Pukuni - uusi ihastuttava hää- ja juhlapukuompelimo!

Ajattelin esitellä uusimman bongaukseni Turun seudulta nimittäin olen ihastunut hurjasti hää- ja juhlapukuompelimo Pukunin pukuihin ja valloittaviin laukkuihin! Sisustus itse liiketiloissa on ihanan nuorekas ja raikas, kun monessa liikkeessä sisustus on tuntunut unohtuvan sinne jonnekkin 90-luvun tietämille.

Jos minulla ei olisi jo varausmaksua toisessa liikkeessä sisässä voisin hyvinkin tilata uniikin pukuni juuri tästä liikkeestä.
 
 Omistaja Saara työn touhussa Pukunin liiketiloissa

Pukuni on uusi hää- ja juhlapukuompelimo Turun keskustassa, Eerikinkadulla. Liikkeen tilat ovat auki vain sopimuksesta, jolloin suunnittelun ja sovituksen voi hoitaa rauhassa. 

Pukuniin voi tulla tilaamaan pukua valmiin kuvan tai piirroksen kanssa. Suunnittelun ja ideoinnin voi silti aloittaa tyhjältäkin pöydältä. Häälehtien lisäksi suunnittelussa auttavat muutamat erilaiset sovituspuvut, joita kokeillessa on helppo selvittää, mikä malli sopii asiakkaalle parhaiten. 

Puvun materiaalit valitaan malliin sopivaksi ja tilanteesta riippuen puku on valmis kolmessa päivässä tai kolmessa kuukaudessa. Pukunin nettisivuilla www.pukuni.fi on kuvia puvuista ja lisää tietoa tilaamisesta.
Saara Toivanen/Pukuni 


Tässä vielä silmänruokaa Saaran tekemistä puvuista ja laukuista! Kaunista ja tyylikästä <3


Kuvat: Saara Toivanen/Pukuni 

3 kommenttia:

  1. Olen lukenut blogiasi jo vaikka kuinka kauan, mutta vasta nyt olen saanut aikaiseksi omani. Blogisi on inspiroiva. :D

    VastaaPoista
  2. Hei ihanaa! Sun sormukset on niin <3 Piti siis heti käydä stalkkaamassa :P

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania hääpukuja :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...