4. tammikuuta 2011

Kihlakuvaus


Kihlakuvien tarpeellisuudesta ja tärkeydestä on monella varmasti mielipiteensä kuin myös siitä pitääkö ne ottaa peruspotretti tyyliin valokuvausliikkeessä vai saako kihlakuva olla epävirallisempi otos.

Mr.N kosi minua Portugalissa 1,5 vuotta sitten ja halusimme silloin valita kihlakuvaksemme pari ennen kihlausta otettua reissukuvaa ja kuvailimme loppupäivinä joukkoon vielä muutaman lisää. Halusimme ehdottomasti kuvat Portugalista joten yhteiskuvat on otettu itselaukaisijalla (mikä tietysti toi oman haasteensa). Kuvien laatu eikä taso tietenkään vastaa ammattilaisen otoksia, mutta ainakin kuvat ovat meidän näköisemme :)

Kuvat on otettu Lissabonissa ja Sintrassa. Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi!
kuvat: Kitty

13 kommenttia:

 1. Erittäin onnistuneet kuvat! Lemppari on toi kaiteen edessä otettu mustavalkokuva, jossa näkyy vain ääriviivat :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/1/11 15:40

  Moi Krisse!

  Muistin äsken että sinähän kirjoitat blogia ja tulin katsomaan! Onpa teillä suunnitelmat jo edennyt pitkälle :) Ihania kuvia, varsinkin tuo missä istutte penkillä ja kamera on ilmeisesti maassa. Mitä kuuluu?

  t. iina entisestä duunipaikasta

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/1/11 16:31

  Tosi kauniita kuvia olette saaneet otettua! Munkin lemppari on toi penkkikuva!:)

  VastaaPoista
 4. Wedding Hassle, Iina & Suvi: Munkin lempparit on toi mustavalkokuva ja penkkikuva. Mustavalkokuva on muuten otettu Portugalin kansallisessa vaunumuseossa :)

  Iina: Moikkista, pitkästä aikaa! Mitäs sulle kuuluu?

  Me ollaan ajateltu hankkia nyt toinen Chihu, mutta tietysti pitäis nyt sitten vähän säästää... mikä ei ehkä ole se mun vahvin puoli varsinkin kun nää hääsuunnitelmat syö rahaa.
  Onks teillä elukoiden lukumäärä pysyny samana ja mites teidän kisut voi? :) Meidän Chika joutuu hammaleikkaukseen, mutta se taitaakin olla tän rodun aika yleinen toimenpide.

  Mä lähdin alalta vähäksi aikaa kokonaan kun meidän yhteisen duunipaikan jälkeen jouduin sellaseen idiootipaikkaa ettei kyllä mitään rajaa. Nyt mä olenkin sitten väliaikaisesti töissä kenkäkaupassa ja teen lyhyttä viikkoa eli 30h (apua en varmasti osaisi edes enää tehdä täyttä viikkoa nyt kun tähän on tottunut).

  Niin ja hyvää uutta vuotta! :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia ja ideoita! <3 Tykkään ihan älyttömästi! :) Mun mielipide on se, että kihlakuvat on supertärkeitä ja kauniita muistoja yhdestä isosta vaiheesta elämässä :)

  VastaaPoista
 6. Super ihania kuvia!!<3 Mekin otatettiin kihlakuvat, osassa niissä on myös meidän pikkuneiti mukana joten saatiin samalla kivoja perhekuvia.. Kuvat otti sama kuvaaja joka tulee meille häihinkin, saatiin samalla hyvä käsitys hänen tyylistää ja tavastaan työskennellä.=) Kuvauksen jälkeen hänet vasta varasimmekin.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! :) Etenkin tuo mustavalkoinen on munkin mielestä ihan hurjan kaunis otos.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi7/1/11 12:27

  Ennen naimisiinmenoa on mukava olla kihlakuva olemassa, samoin kuin jos kihlauksesta on pitkä aika häihin, mutta varsinaisen vihkikuvan jälkeen se mielestäni valitettavasti menettää hieman merkitystään. Mutta mustavalkoinen, herkkä ääriviivat paljastava kuva on suosikkini! Kauniita ovat kyllä kaikki!

  -Leela

  VastaaPoista
 9. Mäkin tykkään tuosta mustavalkoisesta! Tosi ihana. Ja kaikki muutkin on kauniita.

  Me ei otettu kihlakuvia ja se on vähän jäänyt harmittamaan. Mutta pian sitten vihkikuva. :)

  VastaaPoista
 10. Huomasin, että olit käynyt kommentoimassa naikkareissa mun pukuehdokasta, kiitos kommentista :) se oli siis se sellainen isohelmainen rusettipuku. Hiukan siis erilainen kuin mitä aluksi ajattelin :D Niinku sanoit, voi olla et "se jokin" siitä katoaa, jos sen rusetin ottais pois. Tosin helman pitsikuvioiden kristallit ja helmet kyllä kimaltaa sen verran luonnossa, että tuntuu että siinä on aika paljonkin kaikkea :D no pohdintaa pohdintaa...muuten se on kyllä tosi ihana.
  Kävin muuten sovittamassa Leimulinessa Sotteroitakin, mutta ei löytynyt tuolle vastustajaa. Ainoastaan Sylviasta tykkäsin vähäsen :) kivaa, että sä pääset sit pian kokeileen kaikkia sun lempparipukuja!:)

  VastaaPoista
 11. Cherry: Samaa mieltä kyllä kihlakuvien tärkeydestä :) Itseä olisi varmasti jäänyt harmittamaan jos nämä olisi jääneet ottamatta.

  M: Ihania perhepotretteja varmasti saittekin ja onhan se naimisiinmeno kuitenkin koko perhettä yhdistävä tapahtuma. :) Hyvä idea tuo häävalokuvaajan "testaaminen" kihlapotreteilla :D

  Viagem: Kiitos, se on myös noista se meidän pääkihlakuva vai voikos näin nyt sanoa :P Tulee siis mahdollisesti meidän save the date kortteihin.

  Leela: Olet ihan oikeassa! Minäkin uskon kihlakuvien hiukan menettävän "arvoaan" hääkuvien rinnalla. Mutta siksi me tehtiinkin kihlakuvista tällaisia rentoja niin hääkuvat tulee olemaan vähän virallisempia vaikka varmasti kyllä asettelussa tulee olemaan huumoria mukana :) Kiitos vielä!

  Mocca
  Kiitos! :)

  Se sun puku on kyllä todella kaunis ja kuten mainitsit niin hyvinkin erilainen sun aikaisemmista pukuvaihtoehdoista :)

  Mutta se sopii sulle hirmu hyvin! Kun saat vielä puvun oikean kokoisena päälle niin istuvuuskin on varmasti todella nappiin.

  Mä vähän salaa toivoisin, että pitäisit sen rusetin siinä xD Sun puku kokonaisuudessaan on ihanan naisellinen ja romanttinen olematta millään tavalla överi <3

  Uskon hyvin ettet löytänyt sotteroista tuota voittanutta koska sotteroissa ei ihan hirveästi pukusi tyylisiä ole :) Ja ne mitkä on niin niitä ei löydy suomesta sovituspukuna :(

  Ja jee mun pukusovitus on tosiaan tammi-helmi vaihteessa!

  Tuleppa sitten infoamaan miten rusetin kanssa kävi! :D

  VastaaPoista
 12. Tosi nättejä kihlakuvia :) Tuo penkkikuva on tosi tunnelmallinen! Teillä on hääsuunnitelmat jo niin hyvällä tolalla, tässähän taitaa tulla itselle kiire ;)

  silverlakelove.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Jen: Kiitos!

  No nyt ainakin, teillä kun on viimeiset kuukaudet käsillä :D Meillä menään kuukausi kerrallaan niin ettei häitä edeltäville kuukausille jää mitään hirveää satsia hoidettavia juttuja :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...