16. tammikuuta 2011

Wanhan Sataman häämessut 2011Oltiin tänään messuilla (alunperin meidän piti mennä jo eilen) ja porukkaa tuntui olevan enemmän kun Helsingin kaduilla :D 

Sulho lähti kieltämättä vähän nihkeästi mukaan, mutta hääpukunäytöksessä muuttui ääni kellossa kun päästiin miettimään millainen puku sulholle tulisi. 

Näytöksen jälkeen sulholla olikin aika selkeä visio: Musta tumma puku oli mieluisin, saketti ja bonjour oli ihan nounou (mutta kyllä niitä silti kokeillaan :P), sulhanen haluisi plastronin punaisena (!) jolloin hienovaraisesti vihjasin ettei meidän teemaväreissä ole punaista :D Koitin tyrkyttää tumman violettia, mutta saas nähdä. 

Kyselin sulholta myös morsiuspuvuista ja vastauksena tuli: liikaa blingiä, ei sitten mitään pitsiä, näyttää verholta, taas liikaa blingiä, hassun muotonen, ei sitten ivorya kun se näyttää likaselle jne. Asettaa vähän "paineita" mun puvun hankkimiselle ;)

Tässä nyt kuitenkin kuva millaista tyyliä/värejä mahdollisesti lähdetään hakemaan sulhasen pukeutumisessaKiertelimme ympäriinsä ja sulhasella alkoi puhaltaa ihan uudet tuulet jo sovittuihin asioihin esim. tämä alla oleva weddingservicen kutsukortti oli hänen mielestään ihan must juttu joka hänen on pakko saada joihinkin häiden paperitavaroihin. 

Totta on, että tämä uusi kortti on todella meidän näköinen ja rennompi kuin aikaisemmin sovittu hillitty mustavalkoinen Ebony kortti... mutta minusta se ei käy yksiin meidän teeman kanssa. Eli jäädäänpä sulhon kanssa vääntämään tästäkin kättä :P Sulho vielä aikaisemmin itse valkkasi meille sen Ebonyn joka on ihan eri tyylinen kuin tuo rokahtava sydänsiipikortti. 

Sovittiin sulhon kanssa, että katsotaan jos siitä olisi olemassa pöytäkartan pohjaa tai menu/ohjelma kortteja niin saisi sulho kuvionsa häihin :P
MuitaWedding servicen valikoimia messuilla

Aikamoisia häävieraita ;P


Sinooperin kattausideoita


Now & Forever

Ihan niitä uusimpia korttimalleja ei ollut kovinkaan esillä, mutta bongasin yhden uuden hauskan kakkukoristeen


Häämuotinäytös
( Pukunin sivuilta löytyy parempia kuvia puvuista)tässä kuvassa näkyy tänä vuonna maailman paras hääkimppu tittelin voittanut taideteos by Jouni Seppänen (Runebergin Kukka)

Muita pukuja

Juhla-asu

Josefiina 
Pronoviaksen uniikkipuku

Stilissima

Söpöä <3 (liike?)

Vasemmalta oikealle: frakki, bonjour puku, tumma puku, saketti, smokki (Frakkipalvelu Nam)

Kenkiä ja laukkuja <3
Messuilla Niinattarella oli kaikki Pink by Paradoxin kengät 65€ joten menin sitten sortumaan tähän tarjoukseen. Saa nyt nähdä kun kengät on ivoryn väriset, mutta laukku on valkoinen eli vaalennanko/värjäänkö kengät vai miten. Juttu toimi siis niin, että maksoin kengät etukäteen messuilla ja käyn valitsemassa liikkestä kuittia vastaan sopivat popot :) Pakko ottaa kyllä kaaso mukaan valkkaamaan kenkiä tai tulee selkäsauna :P

Kukkia
Musiikki

yleisilmettä

Messuilla oli sellainen ohjelmatoimisto kuin kansanhuveja (juu tiedän pelkkä nimi meinasi ajaa mut kojulta pois :P) ja saimme heiltä kivan pakettihinnan Dj 10h + tunnelmavalaistus 600€. Miehet kojulla tuntuivat todella mukavilta ja asiansa osaavilta. 

Ainoa mutta tässä nyt on vaan se, että olemme saaneet toisesta paikkaa samanlaisen tarjouksen (ilman valaistusta) ja heillä on ollut todella kutkuttavan hyviä ideoita ja innostusta teemamme mukaiseen musiikkiin. Olin jo pyytänyt varausmaksua mutten ole kuullut heistä 1,5kk! Ihan periaatteesta en ala soitella perään eli jos eivät jaksa yhtä laskua lähettää niin olkoon. Noh katsotaan... onhan tässä vielä aikaa.

Loppuillasta käänsin hetkeksi selkäni ja sulhanen löytyi lukemasta mennään naimisiin lehteä. Kurkkasin olan yli ja siellä oli menossa häämatkohteiden vertailu :P Lähtiessä sulhanen sanoi, että oli hänellä sittenkin ollut ihan kivaa...vitsin GROOMZILLA! :D


8 kommenttia:

 1. Wahey tuo merenneitomallinen pitsipuku! Taidan tosin olla sulhosi kanssa hieman eri linjoilla :D

  Ihan totta mitä sanot tuosta varausmaksusta. Jos eivät saa aikaan laskua lähettää, niin voiko heihin sitten luottaa hääpäivänä?

  VastaaPoista
 2. Mun sulho käyttäytyis varmaan ihan samalla lailla :D ensin kelpaa kaikki mitä sille ehottaa mutta sit ku se näkee käytännössä niitä juttuja ni alkaa mielipiteitä olla...

  VastaaPoista
 3. Juup, meillä ihan sama juttu, ensin on nyökytellyt vaan kaikkeen mitä olen ehdottanut mutta messuilta vaan löysikin juttuja mitkä oli hänestä kivoja ja niin unohtui kaikki mitä olimme jo sopineet :D eikö noilla miehillä taida olla mitään käsitystä teemaväreistä tai teemasta yleensäkään :D ;)

  VastaaPoista
 4. Groomzilla!:D Itsekin piipahdin kaason kanssa messuilla, mutta en oikein koskaan ole osannut hyödyntää messutarjontaa...Katsoimme pukunäytökset ja täytyy sanoa, että pidin enemmän juhlapuku kuin häämekkonäytöksestä! En oikein syty tämän vuoden häämuodille, joten taidan olla siinä suhteessa sulhasesi kanssa samoilla linjoilla!;) Toi kysymysmerkkipuku on ainut laatuaan, uniikkikappale. En muista kuka on valmistanut, mutta siitä mainittiin ainakin lauantainhäämuotinäytöksessä oikein erikseen. Ihan niinkuin siitä aivan karmeasta maailman parhaasta hääkimpusta!! AIVAN JÄRKYTTÄVÄ!!

  VastaaPoista
 5. Niin siinä voi käydä, että mies pääsee suunnittelun makuun vasta kun pääse näkemään juttuja! :D Katoin just eilen tv-ohjelman jossa mies suunnitteli koko häät, valitsi morsiamen puvun, kaasojen puvut yms. Vaikutti vähän siltä että mies ei ainakaan osannut miettiä mikä sopii minkäkin kanssa..:D

  VastaaPoista
 6. Groomzilla, hih! :D

  Minä kyllä antaisin groomzillan käyttää punaista plastronia kahdestakin syystä. 1. Se on hänen asunsa ja punainen sopii violetin rinnalle. 2. Minusta on hassua mätsätä ihmisten värejä liikaa somistuksen väreihin. Ei hääpari sentään ole osa sisustusta. But maybe it's just me.

  Ihana tuo Stillissiman pallohelmainen puku. Siis todella.

  VastaaPoista
 7. Mun mies oli ihan helpottunut ettei joutunut mukaan. Oltiin kaason kanssa kaksin ja hyvä niin. Mutta ihanaa, että miehesi tykkäsi olla siellä!

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo groomzilla.=)
  Meillä ei kyllä sulhoa ihan herkästi saisi houkuteltua mukaan messuilemaan, mutta hyvä että jotkut viihtyvät.
  Kauniita juttuja olit taas bongaillut.=) Täälläkin (Tampereella) on häämessut taas ensi kuun alussa, mutta taidan itse jättää väliin. Viimevuotisetkin juoksin vaan läpi kun tuntui, että sieltä ei oiken mitään löytänyt. Ja esim. kaikille kultaseppien ständeille oli niin hirveä ryysis, että jäi kyllä sormustenkin katseleminen väliin..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...