9. lokakuuta 2011

Kutsujen, istumakarttojen yms. ideointia!

NEWSNEWSNEWSNEWSNEWS!!

Kutsurintamalla on tapahtunut täysi käännös nimittäin olemme päätyneet teettämään teemamme mukaiset uniikit paperitavarat mm.kutsut, menut, pöytäkartat sun muut Hey Lookin osaavissa käsissä! En malta odottaa millaisen designin he meille suunnittelevat! Päätimme käyttää myös heidän tuttua painoaan jotta kutsujen lopputuloskin on sellainen kun pitää ;)

INSPIKSIÄ

kuva: Kitty 
Paperitarvikkeidemme pitäisi olla vähän samaa tyyliä kuin nämä yllä olevat pöytäkorttimme.

 
kuva: etsy.com/shop/DaysGoneDesign
Tykkään tämän synttärikutsun Hollywood hengestä! Ehkä kutsuun/istumakarttaan jotakin tuollaista filminegan reunaa? Myöskin tuo päivämäärän ympärillä oleva reunus tuo mieleen sellaisen Hollywood valokyltin ;)

5 kommenttia:

 1. Hey Lookin nettisivut näyttivät kyllä kivoilta. Kutsukuvia odotellessa! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi tosi kivan näköisiä inspiskuvia! Ja ootte kyllä ajoissa ainakin liikkeellä :)

  Mä täällä odottelen sormet syyhyten kutsuja ja save-the-date kortteja saapuvaksi kotiin...Ei malttais oottaa!

  VastaaPoista
 3. Varpunen: Heidän sivut on kyllä ihanan raikkaat ja persoonalliset ^^ Hih, en malttaisi odottaa kuvia kutsusta sun muista, mutta voi olla, että niiden suunnittelu menee ensi vuoden puolelle ^^

  Tanja: No ollaan ainakin itse tilauksen kanssa, tosin kutsut suunnitellaan ja toteutetaan luultavasti vasta ensi vuoden puolella ;)

  Oi, teillähän on jännät paikat kun odotatte kutsuja ja Save the Date - kortteja saapuvaksi. On se kuitenkin aina niin mukava nähdä kutsut valmiina, vaikka tietääkin millaiset sieltä on tulossa ^^

  VastaaPoista
 4. hei! Oletteko saaneet hinta-arviota kutsuille ja pöytäkartalle?

  VastaaPoista
 5. Heillä on käytössä tuntihinnoittelu eli mitään yksittäistä hintaa en kutsulle ja pöytäkartalle osaa sanoa kun meillä noita suunniteltavia juttuja on useampia ja tunnitkin riippuvat tietysti siitä kuinka haastavan designin haluaa.

  Kannattaa ottaa yhteyttä Hey Lookiin ja kysellä vaikka sähköpostilla tarkempia hintatietoja: heylook@heylook.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...