3. lokakuuta 2011

Sulhasen pukeutuminen

Koska sulhanen ei oikein lämmennyt saketille, frakille tai bonjour-puvulle oli meidän tarkoitus vuokrata tumma puku. Tummaa pukua kuitenkin tarvitsee myöhemminkin elämässä joten olemme nyt kuitenkin sellaisen päätyneet ostamaan.

Suuntaammekin torstaina Hulluille Päiville tämän alla olevan Hugo Bossin puvun perässä. Ainakin kuvasta päätellen se vaikuttaa sopivan pitkälle hoikalle miehelleni ^^  Mr.N myös itse tykkäsi puvun mallista (mies ei yleensä ole tykännyt mistään virallisemmasta puvusta kun on niin farkku&t-paita- mies :P)

kuva: Stockmann Hullut Päivät-kuvasto syksy 2011

Lisäksi miehelle olisi tulossa paidan päälle liivi ja ehkä jokin solmuke kaulaan kravatin sijasta (vuokrataan?). Kalvosinnapit olisi tarkoitus tilata Etsystä, ku mies löysi sieltä monta mieleistä. Vieheestä ei ole vielä tietoa, että mitä kukkia se tulee sisältämään. Pukukengät miehellä jo onkin ^^

16 kommenttia:

 1. Mun mies hamstraa aina Hulluilta Päiviltä näitä Bosseja duuniaan varten - Bossin mallit tosiaan ovat nuorekkaampia kuin monen muun pukuvalmistajan, joten se ainakin tykkää :)

  Monilla Hulluilla Päivillä muuten nämä tarjous-Bossit eivät ole olleet mattamustia (vaikka kuvastossa näyttikin), vaan niissä on melko huomaamatonta raitaa - ei siis mitään liituraitaa sentään. En sitten tiedä, miten tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos tiedoista, ainakin kuvastosta tosiaan näytti, että malli olisi vähän nuorekkaampi kuin muut :D

  O-ou, no hyvä kun sanoit niin varaudutaan myös siihen ettei puku ehkä siltä matkalta mukaan lähdekään jos puvusta on tosiaan saatavilla vain niitä raidallisia. Nyt taidan mennä tihrustamaan sitä kuvaa... :P

  VastaaPoista
 3. Tuossa kuvassa tosiaan näyttää, että olisi ihan pleini musta, pidetään peukkuja :)

  VastaaPoista
 4. Smokki kävisi teidän teemaan tosi hyvin, kun Bondkin on sellaisen valinnut :) Jos haluaa erikoisempaa solmuketta miehelle, niin kannattaa käydä urkkaa gTien sivuja.

  VastaaPoista
 5. Krista: Pidetään todellakin peukkuja!

  Heidi: Mietin myös smokkia! Se olis ollut ihan täydellinen kaikinpuolin <3 Mutta koska tykkäisimme bestmanien pukeutuvan samoihin pukuihin, joutuisivat he silloin vuokraamaan smokin. Olimme vähän tylsiä ja päädyimme tähän tummaan pukuun joka kaikilta bestmaneilta jo luultavasti löytyy :)

  Oi, kiitos sivuvinkistä! <3

  VastaaPoista
 6. Minun miehelläni on oma, Armanin puku ja kyllä minusta joka miehellä pitää vähintään yksi hyvä tumma puku olla, jolla voikin edustaa halutessaan ihan kaikki tilaisuudet häistä hautajaisiin.

  VastaaPoista
 7. Niin samaa mieltä sun kanssa Bride :)

  VastaaPoista
 8. Moikka kitty!

  Jos hullujen päivän puku ei natsaa niin tilastaa brittien topman liikkeestä miesten puku... ovat nimittäin kivan fittejä ja istuvia miesten päällä... suosittelen sydämeni pohjasta!!

  http://www.topman.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12555&catalogId=33056&cmpid=fi_g_b&_$ja=kw:topman|cgn:Brand+Finland|cgid:3392783731|tsid:29685|cn:Brand+Finland|cid:89127691|lid:94041711|mt:Exact|nw:search|crid:14639471731

  Hui kamala, tuossa tuo linkki... olipa se pitkä... :D
  p.s. Onnea koiruuksille <3 Ihanan sööttejä ovat edelleenkin... koirakuume/myöskin kissakuume. Minkä rotuisia nuo linnut on??

  t. Daisy

  VastaaPoista
 9. Oih.. tuo linkki muuttu mulla ihan kummalliseksi... en tiedä miten siellä... mut siis lyjykäisyydessään topman.com... sillä luulis onnistuvan!

  t. Daisy

  VastaaPoista
 10. Kiitos linkistä Daisy! Tästä Hugo Bossin puvusta oli jo koot menneet, mutta käydään lauantaina vielä katsastamassa yksi Tiger of Swedenin puku ^^ Sitten voisinkin käydä kurkkaamassa topmanin valikoimaa ;)

  Linnut on undulaatteja ja nekin tuossa kesällä täyttivät 2v. ;)

  VastaaPoista
 11. Kerro sit ihmeessä, että saitteko sen Tigerin puvun! Aamulla vaan oven taakse odottelemaan, niin pääsette sovittamaankin ekojen joukossa ;)


  Olen itse vaateliikkeessä töissä, jossa myydään tigeria ja haluaisin sellaisen vinkin antaa, että Tiger tekee keskimääräistä pienempiä vaatteita. Eli kannattaa rohkeasti kokeilla myös 1-2 kokoa isompaa pukua kuin mitä miehesi normaalisti käyttäisi :) Pukujen osalta en osaa sanoa 100% varmaksi tätä seikkaa, mutta farkuissa ja muissa vaatteissa sen kyllä huomaa :)

  Onnea puvun metsästykseen! :)

  - Nora-

  VastaaPoista
 12. Kiitos Nora vinkistä! Tigerin kanssa kävi myös kehnosti sillä siitä ei ollutkaan mustaa :P Olin katsonut vähän huolimattomasti kuvastoa...hehe.

  Voipi olla, että odotellaan vielä kevään Hulluja Päiviä ja ollaan silloin tarpeeksi ajoissa oven takana yhdessä fanaattisten mummojen kanssa ;)

  VastaaPoista
 13. ihan kommentti tohon boss-asiaan: pesulassa työskennelleenä voin sanoa, että niiden laatu esim. tukikankaiden jne. muiden suhteen on paljon kehnompi kuin monen muun pukuvalmistajan. Nuorekkaalta ja varsin kestävältä on tuntuneet esim. turon red labelit, samoin armanit, ja miksei tiger of swedenkin. Mutta bossia en kyllä suosittelis sen huonon huollettavuuden vuoksi. Kerro ihmeessä sitten mihin päädyitte!

  t. itsekin ensi kesän morsian

  VastaaPoista
 14. No ilmeisesti meillä olikin sitten onni onnettomuudessa, ettei Bossin puvusta ollut enään kokoja jäljellä ;)

  Stockalla myyjä toi miehelle suoraan toisen Bossin puvun josta sanoi, että on laadukkaampi kuin muutamat muut Bossin mallit (hinta oli jotakin 550€), joten ehkä hänkin oli (onneksi) tietoinen tästä asiasta. Puku ei kuitenkaan vielä lähtenyt mukaan. Täytyykin ehkä enemmän sitten sovitella vaikka noita Tiger of Swedenin pukuja. Kiitos hurjasti!

  Palaan ehdottomasti asiaan kun olemme käyneet sovittamassa useampaa pukua ja laitan samalla miehen valitsemista puvuista kuvat, jotta tekin saatte äänestää mikä istuu/näyttää mielestänne parhaimmalta ;)

  VastaaPoista
 15. Meillä tilattiin "vanhan" mustan Turon Red Labelin ja valkoisen paidan kaveriksi Dessy.comista violetti liivi, solmio ja taskuliina. Eiköhän niillä saada riittävästi persoonallisuutta. Toivotaan vain, että laatu on sitä, mitä sivusto antaa ymmärtää.

  Anu

  VastaaPoista
 16. Anu! Kerrothan sitten oliko väri ja laatu sellainen kuin pitikin? Tuolta Dessy.comista kun löytyisi ihan täydellinen violetti oman miehen solmioon/liiviin ja ehkä jopa puvut morsiustytöille ^__^

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...