24. lokakuuta 2011

Puiset pöytänumerot

kuva: the Knot

Törmäsin ihaniin puisiin numeroihin ja kirjaimiin karkkainen.comissa! Numeroita voisi käyttää yllä olevan kuvan tapaan pöytien numeroimiseen ja kirjaimiakin voisi varmasti hyödyntää vaikka missä :)

Numeroita on kahta eri kokoa väriltään valkoisia (nehän saa tietysti maalattua vaikka oman teemavärin mukaan). Noiden isompien luulisi paremmin soveltuvan pöytien numeroimiseen koska pysyvät varmaankin tukevammin itsekseen pystyssä.

Noita numeroita on kahta eri kokoa eli 
 korkeus:10cm
paksuus: 1cm
hinta 2,50€/kplkorkeus:20cm
paksuus: 2,5cm
hinta 4,50€/kpl

numeroiden kuvat: karkkainen.com

4 kommenttia:

 1. Noi puukorjaimet on tosi kivat! Meillä on kotona muutama tuollainen kirjain:) Tuo Kärkkäisen myymälä on ihan aarreaitta! :) tuolta nettikaupasta ei saa puoliakaan siitä, mitä ne tarjoaa. Löydettiin sieltä muutama vuosi takaperin aivan hullun hienot viinilasit. Hinta oli 4,90€/lasi, löydettiin myöhemmin samat lasit kodin1:stä ja hinta olikin 16€/lasi :o eli tuolta löytää samaa tavaraa kuin monista sisustusliikkeistä, mutta tosi edulliseen hintaan :) kannattaa käydä penkomassa! Itse olen jo muutaman viikon hinkunut mieheltä, että jos mentäisiin sinne katteleen juttuja kotiin ja häihin myös :)

  -Nora -

  VastaaPoista
 2. Kylläpä meillä meneekin hääsuunnitelmat samaan suuntaan. Itsellä on ollut suunnitelmissa tehdä vannesahalla pöytiin puunumerot ja maalata ne sitten mustaksi tai valkoiseksi. Stockalta on vastaavia joskus saanut, mutta eivät ole enää valikoimassa. Nyt sitten yritin googlettaa, josko samantyyppisiä löytyisi muualta. Ja jälleen päädyin sinun blogiisi! :D

  Anu

  VastaaPoista
 3. Nora: Kiitos vinkistä, täytyypä käydä penkomassa jos sinne suunnalle satutaan! :) Meillä ei noita kirjaimia ole, mutta yksi puinen love-kyltti löytyy :)

  Anu: Hih, kiva kuulla :) Tämä olisi voinut olla meillekkin kiva idea, mutta meillä on ne teeman mukaiset pöytäkortit valmiina :)

  Stockalla mielestäni nuo numerot oli vielä kalliimmat joten ihan kiva, että tarjonaa löytyy muualtakin :) Ihanaa hääsuunnittelua! :)

  VastaaPoista
 4. Tämäpä olikin hyvä vinkki. Olen katsellut Etsystä noita puisia pöytänumeroita ja melko kalliiksi tulisi, vaikka kauniita ovatkin. Mutta tämä on erinomainen vaihtoehto! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...