9. marraskuuta 2011

Save the Date kortit tilattu!

Monien ihanien inspiraatioiden jälkeen päätettiin olla ehkä vähän tylsiä kun lyötiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja yhdistettiin Save the Date- kortti joulukortin kanssa. Korteista laitan kyllä kuvia kun tulevat, mutta vertailun vuoksi tässä luonnokset joiden perusteella tilaus lähti. Kortissa on muuten nyt sen sivun osoite josta puhuin edellisessä blogikirjoituksessa (älkää ihmetelkö säädän vielä häätraileri sivua jos joku nyt haluaa käydä sen kurkkaamassa).

Mietin todella pitkään, että tehdäkö korteista enemmän joulukortti vai StD-kortti, mutta päädyin jälkimmäiseen koska kyllä niitä perinteisiä joulukortteja kerkeää vielä monena vuotena lähettelemään :)  Tässä nyt kuitenkin nämä luonnokset:
Lisäksi tilasin korttiin sopivia (sama kuosi) osoitetarroja


KUSTANNUKSET
(tilattu Vistaprintiltä)

kaksiosaiset kortit 50kpl 48,70€
valkoiset kirjekuoret 50kpl 0€
osoitetarrat 1pkt=140 tarraa 5€
toimituskulut (toimitusaika 14pv)  20,55€
=74,25€

7 kommenttia:

 1. Tosi ihanat noi std-kortit! :) mä tilasin kanssa hyvissä ajoin sekä kutsut että std-kortit vistaprintiltä ja olin todella tyytyväinen laatuun! :) tilasin molemmat kerralla kun niillä oli joku tarjous :) keväällä tilaan heiltä varmaan itse kehittelemälläni pohjalla (sama kuin kutsukortteihin tuli) menut pöytiin ja mahdollisesti pöytänumero kyltitkin :)

  -Nora -

  VastaaPoista
 2. Oih, tyylikästä! *Iso peukku*

  VastaaPoista
 3. Tooosi hieno! Tuo kuva on vaan niin upea.

  VastaaPoista
 4. Ihan huikeet :) Ja mun mielestäni save the datejen yhdistäminen joulukortteihin ei ole lainkaan tylsä idea - itsestä ainakin tuntuisi melko keinotekoiselta niitä ihan vartavasten lähettää!

  VastaaPoista
 5. Hieno kortti ja menee kyllä joulukortiksikin :) ei sen aina tarvii olla perinteinen.

  VastaaPoista
 6. Todella upea tuo teidän traileri, ihan kylmät väreet menee :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...