8. marraskuuta 2011

Vuosipäivä ja 8kk häihin!

Tänään oli siitä kiva päivä, että vaikka pääsin vasta melkein 21.30 lähtemään töistä, haki Mr.N minut autolla ja mentiin Makuunin kautta (karkkia!) kotiin. Meidän vuosipäivä meni mun töiden takia vähän mönkään, mutta sain siinä autossa makuunin edessä kaksi lahjaa <3 Ihanan suloisen rannekorun ja uusimman kirjan kirjasarjaan jonka kirjat luen aina yhdeltä istumalta kannesta kanteen. En ollut odottanut mitään lahjaa, mutta kiitos hurjasti ihanalle miehelleni (mulla ei ollut antaa mitään lahjaa O.O) <3 Kaikkein söpöintä ja ihaninta oli kuitenkin kortti! Kortin kannessa oli ballerinakeiju ja kortin yläkulmassa isolla numero 3, hihih! Kortissa oli valmis teksti jota Mr.N oli vähän tuunaillut seuraavasti:

3-vuotisjuhlia 
tänään vietetään.
Onnittelulauluja 
yhdessä lauletaan.
Hauskaa syntymäpäivää vuosipäivää
3-vuotiaalle vuotiaille 
Mr.N:lle ja Kittylle!

Kortin luettuani multa pääsi pieni "Awww" ja olin ihan ällikällä lyöty, että mies oli keksinyt käyttää synttärionnittelukorttia näin luovasti! (pitäisköhän mun delegoida sille enemmän näitä hääjuttuja, ties mitä se keksisikään?!). Enää 8kk häihin!
(Kyllä se on minusta lyhyt aika :P)

Tässä kuussa olen ajatellut tehdä häiden eteen seuraavat asiat...

 • Akuutein ehdottomasti Save the Date!! Nyt tulee vähän kiire päättää laitammeko joulukorttiin osoitteen sivulle jossa häätraileri on!Sivuja en ole täällä vilautellutkaan,mutta ne on siis nimenomaan tehty save the date ideaa ajatellen ja siellä lukee meidän nimet, päivämäärä ja sitten niiden alapuolella on tuo traileri.Mitä mieltä olette? Toinen mahdollinen ajankohta olisi ystävänpäivänä, mutta koska emme yleensä ole silloin kortteja kummemmin lähetelleet niin tuo joulu&uusivuosi tuntuu paremmalta ajankohdalta.
 • etsiä sopivat korvakorut ja katsella potentiaalista huntua
 • miettiä kutsua ja muita paperitarvikkeita Hey Lookin kanssa
 • patistella sulhasta valitsemaan loputkin bestmaninsa ja pyytää heitä sellaisiksi :P
 • maksella etukäteen häihin liittyviä juttuja esim. loput 900€ juhlapaikan tilavuokrasta, hotellihuone tms.
 • katsella inspiraatioita meidän J & J kukkaistyttöjen pukeutumiseen + miettiä heille jotain pientä kiitokseksi.
 • miettiä häiden ohjelmaa (siis photoboothin) lisäksi

  Pikapäivityksenä olemme nyt muuttaneet omaan kotiin ja koska olen itse ollut viime keskiviikkoisen "päiväretki" polkupyörällä nurin ja ambulanssilla sairaalaan - reissun jälkeen vähän heikossa remppauskunnossa on mieheni apuna ollut kaksi asiantuntevan oloista työnjohtajaa.

  kuva: Kitty

  Huom.Tarkoitus oli julkaista tämä siis 7.11, mutta myöhästyin muutamalla tunnilla :P

  2 kommenttia:

  1. Onnittelut vuosipäivästä! Aika jännä, meillekkin tuli kolme vuotta täyteen 26.10. Ollaan siis melkein samiksia :)

   Hmm, mä ymmärsin alunperin että toi hääsivun osoite on vasta kutsussa? tietty voishan sen osoitteen laittaa jo tuohon STD-kortiin, ja sitten lisätä sinne sivulle tarkempaa infoa vasta kutsujen lähetyksen jälkeen. :)

   VastaaPoista
  2. Onnea siis teillekin vuosipäivästä!

   Tuo sivuhan on siis ainoastaan save the date traileria varten ja sitten itse kutsuun tulee eri sivun osoite jossa ne oikeat hääsivut kaikkine infoineen :)

   VastaaPoista

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...