27. marraskuuta 2011

Sneak Peek kodista - Kylpyhuone

Lupasin laittaa asunnosta sitä mukaa kuvia kun saadaan paikkoja kuntoon :) Toistaiseksi ainoastaan vessa on siinä kunnossa, että sen pystyin kuvaamaan. Muualla vallitsee vielä aikamoinen kaaos. Keittiössä kyllä on kaikki paikallaan, mutta otan kuvat vasta sitten kun saan lopulliset valaisimet sinne :)

Kylpyhuone

kuvat: Kitty

Olohuoneesta voin paljastaa sen verran, että sinne meille tuli toissapäivänä Ikean valkoinen Arild sohva.
kuva: ikea.fi


11 kommenttia:

 1. Vau, mikä tunnelma!! Tuolla kelpaa kylpeä kahdestaankin. Onko siellä oikein Lushin saippuoita lavuaarin reunalla, vai mitä? ;)

  VastaaPoista
 2. Hih, ihme kyllä ammeessa riittää tilaa hyvin kahdellekkin vaikka on tuollainen pitkulan mallinen :)

  Oikein bongasit Lushien suhteen, tosin neljästä saippuasta kaksi on sitten muita ihanuuksia ulkomailta ^^ Saippuat ne vaan tuntuvat kestävän pienen ikuisuuden kun mun nenäni kaipaisi jo uusia tuoksuja (Lush <3):P

  VastaaPoista
 3. Lushilla on myös aivan ihania kylpytuotteita... *haaveilee* Meillä ei valitettavasti nykyisessä kämpässä kylläkään ole ammetta, mutta nautin niistä silloin tällöin jalkakylvyissä. :)

  VastaaPoista
 4. Oi, niitä on pakko saada! :D Olen käynyt Lush-ostoksilla Espoon Omenassa enkä ole siellä huomannutkaan noita kylpytuotteita (tai voi se johtua siitä ettei meillä ole ammetta ollut edellisessä asunnossa) ;)

  Täytyykin käydä vilkaisemassa <3 Tällä hetkellä on kylvyssä käytössä Body Shopin Spa Wisdom Polynesia maitokylpy (käy muuten varmasti myös jalkakylpyyn, tekee ihosta tosi pehmeän) ja poreita varten paremmin vaahtoutuva Japanese Cherry Blossom Bath& Shower Gel (ihana tuoksu!). Mutta kun nuo on kulutettu niin joku suuntaa sinne Lushin valikoimiin penkomaan kylpytuotteita :P

  VastaaPoista
 5. Mä tuun niin olemaan tuolla diskokylpyaltaassa. :D

  VastaaPoista
 6. Mistä olet ostanut nuo kasvo- ja käsipyyheklipsut?

  VastaaPoista
 7. Lushilla on ihania kylpypommeja joissa on glitteriä. Sitä glitteriä riittääkin sitten iholla pitkään ja petivaatteilla vielä pidempään :D
  Kuinka käytännöllinen tuo naruverho-suihkuverho on? Eli hoitaako hommansa ettei ole kylppärin lattia aivan märkä kun tulee suihkusta?

  VastaaPoista
 8. Emma: Haha, vaahtobileet ja juomatarjoilu ammeeseen ;D

  Anonyymi 1/12/11 08.24: Klipsut sekä ovessa oleva wc-kyltti on ostettu Kuusipohja nimiseltä yritykseltä Habitare messuilta. Kuusipohjalla on verkkokauppa ja tässä suora linkki noihin pyyheklipsuihin, joita saa muuten myös omalla tekstillä :)

  Anonyymi 1/12/11 10.12: Kyllä ainakin meillä kahden aikuisen taloudessa naruverho hoitaa hyvin hommansa eli verho nappaa tehokkaasti yksittäiset roiskeet (itse ammehan blokkaa jo suuren osan).

  Mutta meillä vähäiseen roiskumiseen vaikutta se, ettei meillä ole seinällä olevaa normisuihkua ollenkaan vaan ammeen käsisuihku josta huomattavasti vähemmän roiskuu ympärille vettä.

  VastaaPoista
 9. mäkin olisin kysellyt noista klipsuista, elikkä kiitos infosta jo niiden osalta. :]

  ihanan spa-mainen tunnelma tein kylppärissä. :] tuolla kelpaa varmasti köllötellä kylminä talvi-iltoina.

  VastaaPoista
 10. Ihania yksityiskohtia! <3

  VastaaPoista
 11. Lotta ja Krista: Kiitos! <3 Hienoa, että Spa-henkisyys välitty kylppäristä kun sitä on lähdetty hakemaankin kaikilla :)

  Ajattelin vielä laittaa sellaisen bambukasvin tai pari(mitä ikeassakin myydään) maljakkoon kylppärin tasolle (ei näy kunnolla kuvissa) :) Haaveissa olisi myös saada ammeen seinälle lasinen hylly johon saisi tuikkuja tms. ^^

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...