11. tammikuuta 2012

Bubbles in the air

 kuva: bridezillatendencies.wordpress.com

Vime aikoina olemme miettineet sulhon kanssa mitä haluaisimme päällemme viskottavan kun tulemme ulos kirkosta. Päädyimme saippuakupliin ja sulho sitten valitsikin mieleiset kuplaputkilot Decora Housen valikoimista.

Yhdellä puhalluksella tulee yllättävän paljon kuplia ja niitä on helppo puhaltaa (normaaleissa saippuakuplissa tuntuu, että joutuu useamman kerran puhaltamaan jotta saa kuplia aikaiseksi), mutta suurinosa kuplista kesti vain seitsemän sekuntia kunnes ne hajosivat osumatta mihinkään. Luullakseni tämä on yhteydessä jotenkin siihen miksi kuplat eivät tahraa vaatteita ;)

 kuvat: Kitty

Ajattelimme koristella kuplaputkilot satiininauhalla ja lapulla johon tulee vielä ehkä teemaamme sopiva teksti tyyliin puhku ja puhalla. Kaasot tai kukkaistytöt saavat jakaa sitten koreista nämä vieraille ja meidän avustajat alkavat varmaan puhallella juuri ennen ovien aukeamista jotta kuplia näkyy jo ensimmäisissä valokuvissa. Jos saippuakuplia jää yli niin sovitaan varmaan kaasojen kanssa, että jakavat loput vieraille häävalssin alkaessa.

 kuva:?

 
kuva: lusterstudios.com

Tilasin myös mustia kaitaliinoja Decora Houselta, mutta ne olivat niin huonolaatuisia, että joudun ne palauttamaan. Myös voittamani kakkukoristeessa oli pari reikää joten toivon saavani tilalle toisen.

kuva: Kitty

psst. Kiitos kaikille Sirpin tsemppajille. Kävimme eilen keskustassa eläinlääkärissä josta Sirppi ohjattiin vielä tarkempiin tutkimuksiin eläinklinikka lintumäkeen. Ainakin kasvain/patti ei kuulemma näytä haittaavan perus elintoimintoja joten toistaiseksi lintu voi hyvin. Ensi viikolla kerron käynnin jälkeen miten Lintumäessä meni.

6 kommenttia:

 1. Meillä on nuo kuplat vielä harkinnassa. Emme haluaisi mitään sellaista, joka sotkisi vihkipaikkaa, mutta toisaalta heti hajoavat kuplat ovat vähän tylsiä.

  VastaaPoista
 2. Samaa mäkin mietin aluksi, mutta jos moni puhaltaa (harva edes samaan aikaan) niin kyllä kuplapilvi on taattu. Kokeiltiin miehen kanssa yhdessä puhallella kuplia vähän eri aikaan niin ei sitä kuplien hajoamista edes huomannut vaikka meitä oli vain kaksi ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä myös ollut mietinnässä mitä viskotaan. Olis kiva keksiä joku mitä kukaan muu ei oo vielä keksinyt :) ideat vaan vähän vähissä. Saippuakuplista jäi parin vuoden takaa ikävä muisto, kun kesähäissä kuplia puhalleltiin pienessä tuulessa, niin tietysti kaikki kuplat lensivät puhaltajan naamalle jättäen limaisia länttejä ihoon :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tosin onhan niitä vaikka mitä kivoja jo keksittykkin esim. sellaiset huiskutuskepit ^^

   Hui limaisia länttejä? :O Noi meidän saippuakuplat ei ainakaan tunnu iholle joutuessa miltään - testattu on :D

   Poista
 4. Tästä kirjoituksesta on jo pikkaisen aikaa joten kiinnostaisi oletko jo lähettänyt takaisin/vaihtanut kaitaliinat? Jos olet, miten palvelu Decora Housessa tällöin toimi?:) Meinaamme myös tilata sieltä kaitaliinat ja muuta pientä pöytien koristeluun ja olisi kiva tietää miten asiat hoituivat kun oli tuollainen ns. virhe tuotteissa. Onko tuotteissa (kaitaliinojen ja kakunkoristeen lisäksi) tai palvelussa muuten ollut ongelmia? Nykyään saa niin monesta nettikaupasta kuulla huonoa...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetin tosiaan kaitaliinat takaisin ja tutkivat samalla koko erän josta paljastui, että koko erä oli viallinen (Reklamoivat itse tän koko erän sitten heidän toimittajalle). Ei siis ollenkaan ollut heidän vika ja sainkin ihan erinomaista asiakaspalvelua koko ajan. Uudet liinatkin ovat jo kotiutuneet ja olen niihin tosi tyytyväinen :)

   Sain myös uuden kakunkoristeen joka oli kaikinpuolin sellainen kuin pitikin.

   Muutenkin kaikki sujui hyvin ja porukka Decora Housen päässä oli tosi joustavaa ja lähetys nopeaa :) Suosittelen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...