15. tammikuuta 2012

Kaasojen puvuista päätetty

Inspiraatiota sarjasta Sinkkuelämää ^__^ / kuva: doesthedressfit.com

Kaasojen kanssa on käyty pukuasiaa viime aikoina läpi ja tilauksiakin on jo laitettu menemään. Samanlaisten ja samanväristen pukujen sijasta kaasot sonnustautuvat Hollywoodin punaisen maton tunnelmiin glamour henkisillä iltapuvuilla :) [meidän on pakko saada sellainen pitkä punainen matto juhlapaikan kättelyjonoon :D]

Ihan koko sateenkaaren kirjoa ei ole tulossa vaan ajateltiin sopiviksi pinkin ja violetin eri sävyt ja tummuusasteet (poikkeuksena kuitenkin kaikki neonvärit :P).

Kaaso V:n puku
 Kuvassa sattumalta sama väri kuin minkä Kaaso V laittoi tilaukseen.Kaaso E:n puku
Kaaso E pohtii vielä pari päivää alla olevista vaihtoehdoista, että minkä värisenä puvun tilaa :)Kaaso M:n puku
toistaiseksi vielä kysymysmerkki :)

_________________________________________________

Meidän kukkaistytöille on tulossa ehkä jotain tällaista:

20 kommenttia:

 1. mistä tilaatte puvut?

  VastaaPoista
 2. Samaa täällä tiedustelisin, että mistä nämä puvut on tilattu?

  VastaaPoista
 3. Oi, tosi nättejä pukuja! <3

  VastaaPoista
 4. Kaasot tilaavat puvut tidebuy.comista eli jonkinlainen riski sisältyy ettei puku näytäkkään siltä kuin pitää. Hääpukua en lähtisi koskaan tilaamaan näistä, mutta yksinkertaiset juhlamekot ovat näyttäneet heiltä onnistuvan (yksi ystäväni on tilannut heiltä monta coctailmekkoa ja kaikki tosi hyvännäköisiä).

  VastaaPoista
 5. Maksavatko kaasot itse omat mekkonsa vai sinä?

  VastaaPoista
 6. Tosi nättejä ja ihanan juhlavia! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi:Kaasot maksavat itse mekkonsa. Kaaso V olikin tilannut tietämättäni mekkonsa heti kun oli kuullut meidän teemaväreistä ja teemasta <3

  Tanja, Ewlina & Varpunen: Tykkään itsekin ja toivon tosiaan, että laatu on sitä mitä ystäväni coctailmekot ovat olleet :)

  VastaaPoista
 8. Aivan upeat mekot kaasoilla!!! :) Olen itekin vilkuillut omille kaasoilleni tidebuy:sta sekä lightintheboxista. Parasta on se, että näissä paikoissa värivaihtoehtoja on niin paljon, että varmana löytyy jokaisen häiden teemaväriin ja jokaisen omaan makuun sopiva sävy! :)

  - Nora -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Ja pukujakin on ihan laidasta laitaan eri pituista ja mallista :D

   Poista
 9. Ihania mekkoja! Onko tuo kukkaistytön mekko samasta paikasta?

  -Malla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan on ja tuo kuva mekosta on ihan se oikea kuva mekosta eli ei mikään valmistajan kuva josta tehdään kopio. Käsittääkseni tidebuy tekee myös kopioita puvuista, mutta heillä on myös omaa tuotantoa.

   Poista
 10. Tule kertomaan sitten millaiset olivat, meillä on myös harkinnassa puvut kaasoille tuolta! :)

  VastaaPoista
 11. Joo, tulen! Kuvin ja sanoin oli ne kuinka ihania tai hirveitä tahansa :D

  VastaaPoista
 12. AIvan ihania mekkoja Kitty! Itse olen vasta eksynyt blogi maailmaan, ja täytyy sanoa, että blogisi on aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat puvuista ainakin ovat todella kauniita, joten toivotaan, että todellisuus menee yksiin kuvien kanssa :)

   Tässähän ihan punastuu, kiitokset <3

   Poista
 13. Onko kaasojen puvuista tarkempaa postausta jossain? :) Koitin etsiä mutta en löytänyt.. Hääkuvissa puvut näyttivät todella hyviltä, mutta eivät mielestäni vastanneet tämän postauksen kuvia.
  Ensi elokuun morsiamena kaasojen mekkojen metsästys alkaa olemaan ajankohtainen :)
  Onko kokemuksia JJ's housesta? ( http://www.jjshouse.com/fi/ )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tosiaan lopulta kaaso V tilasi itselleen kolme pukua tidebuysta ja päätyi pitämään sitä fuksian väristä jossa valkoinen pitsi vyötäröllä.

   Kaaso E:n puku on kyllä tuo kuvan sininen pku joka tilattiin siis todella vaalean vaaleanpunaisena. Ainoa muutos joka tilatessa tehtiin niin tuo halkio muokattiin huomaamattomammaksi.

   Täytyy muistaa ettei puvut ole oikeasti noita kuvien pukuja vaan ne tehdään kuvien mukaan. Tästä syystä ne eivät ole kuvien kanssa identtiset esim. tidebuyn kuvassa kaaso E:n puvussa näkyy strasseja rinnan alla, mutta todellisuudessa siihen oli laitettu vähän sikin sokin paljetteja.

   JJ's housesta ei valitettavasti ole kokemusta.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! :)

   Poista
  3. Eipä kestä :)

   Vielä sen verran, että yhteensä siis kaaso V:n tilailut mukaanlukien Tidebuysta tilattiin viisi pukua. Kaikki olivat hyviä hinta-laatu suhteelta, mutta toiset enemmän ja toiset vähemmän sivuilla olleiden pukujen näköisiä. Lähinnä siis eron huomasi koristeluissa ja koristelumateriaaleissa.

   En lähtisi tilaamaan tuolta mitään kovin monimutkaista pukua vaikka kaasojen pukuihin oltiinkin ihan tyytyväisiä (niissähän mallit ja koristelut oli aika simppeleitä).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...