8. helmikuuta 2012

Häämenu?

herukka-suklaakakku / kuva: anninjuhla.fi

(* tähdellä merkityt ruuat lämpimänä)

lime-valkosipuli jättikatkaravun pyrstöjä salaattipedillä

pestotytteiset herkkusienenhatut 

kanacaecarsalaatti + parmesan & krutonkeja

paahdettua kalkkunanrintaa & marinoituja vihanneksia, basilika -jogurttikastike

hedelmäinen juustosalaattivati

balsamico (vaalea ja tumma), oliiviöljy


* marinoitu härän ulkofilee pippurikermakastikkeessa

* savojinkääryleet

* satay paahdettuja vihanneksia

* mausteiset maalaisperunat


auringonkukkaruisleipää ja maalaisyrttichiabatta, pestolevite & voi

Juomat: jäävesi, vichy, kotikalja, maito, mehu, puna- ja valkoviini

vadelma-valkosuklaakakku / kuva: anninjuhla.fi

herukka-suklaakakku JA vadelma-valkosuklaakakku
TAI
herukka suklaakkakku JA mustikka-jogurtti-valkosuklaakakku
(kakut tulevat telineeseen niin, että joka toinen kakku on eri makua)

Juomat: kahvi, tee (näihin sokeri, kerma, maito), mehu, kahvin avec: likööri ja konjakki

mustikka-jogurtti-valkosuklaakakku / kuva: anninjuhla.fi

Iltapalaa tulee, mutta vielä vähän kysymysmerkkinä on, että mitä :)


Miltäs kuulostaa?
-pitäisiko ruokailuun lisätä vielä jokin coctailpala tai salaatti?
-tarvitseeko kahden kakun lisäksi olla jotakin pieniä leivoksia/keksejä? (tää taitaa olla enemmänkin mun tekosyy saada macaron leivoksia tarjolle :P)


HUOM! Näet täältä lopullisen häämenun johon päädyimme :)

24 kommenttia:

  1. Kuullostaa tosi ylelliselle menulle! Ihana!

    Enpä usko, että kakkujen lisäksi tarvitsee olla muuta, korkeintaan keksejä tms. Etenkin jos on lapsia.

    Meille tulee ruokailun ja yöpalan väliin juustopöytä. Nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm...täytyy laittaa vielä keksit mietintämyssyyn. Olis kyllä aivan ihana saada esille myös noita valkosuklaakakkujen päällä olevia macaron leivoksia :D

      OI, nam! Juustot (mun suuri heikkous) kuulostaa ihanalta :)

      Poista
  2. Onko teillä iltapalaa ollenkaan, vai jätitkö sen tarkoituksella listauksesta pois?

    Menu kuulostaa hyvältä, me ei olla vielä käyty kuin alustava tutustumispalaveri meidän cateringin kesken, joten menuakaan ei ole päätetty. Se tiedän, että pääruoaksi meille tulee basilikamarinoitua karitsaa, vähän erilaisempaa :)

    Meille ei pitänyt tulla hääkakun lisäksi muuta makeaa, mutta nyt olemme päätyneet ystävämme suosittelemiin leivoksiin (hän on siis leipuri, tekee ne itse). Kakku sinänsä riittää, mutta onhan joissakin häissä kaiken maailman S-piparitkin pöydässä esillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltapala on kyllä tulossa (lisäsinkin sen vielä tekstiin), muttei tosiaan sen sisällöstä olla vielä päätetty :)

      Ihana tuo teidän pääruoka, kyllä maistuis tännekkin!

      Hmm...mäkin kyllä haluaisin jotakin vielä kakun kanssa, mutta täytyypä vielä keskustella Annien kanssa asiasta :)

      Poista
  3. Itse ottaisin tuon ekan kakkuyhdistelmän ilman mitään tietoa kuitenkaan juuri tämän firman kakkujen mauista :) herukka-suklaa<3 Saas nähdä vaihtuuko meidän itse tehtävien kakkujen mauksi myös tuo. Moderni ja kattavan näköinen menu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo eka kakkuyhdistelmä meillä itseasiassa alunperin olikin jo päätettynä (olemme näitä siis molempia maistaneet), mutta tuo mustikkakakku on saanut tosi paljon kehuja joten taidetaan sitäkin maistaa Annien järjestämässä kakkumaistiaisissa maaliskuussa :)

      Kiva kuulla, että menu on moderni ja kattava! Mietin menua joskus aikoja sitten ja se oli aika tavallinen, eli siinä ja tässä ei taida olla melkein mitään samaa :)

      Tuo herukka-suklaakakku oli viime vuoden kakkumaistiaisissa selainen joka loppui kesken, eli käsittäisin sen olleen yksi suosituimmista makuyhdistelmistä :)

      Poista
    2. Herkuteltiin tammikuun alussa juuri tuolla kyseisellä herukka-suklaakakulla kavereiden häissä ja se oli MIELETTÖMÄN hyvää! Sopivan raikasta! Suosittelen :)

      Poista
    3. Oi vitsi, ihanaa kun teillekkin maistui! Se on meidän mielestä kirkkaasti Annien ykköskakku, mutta nämä taas on näitä makukysymyksiä kirjaimellisesti ;)

      Poista
  4. Se pisti silmään, ettei ole mitään kalaa. En tiedä onko siihen joku syy, mutta alkupalapöytään saa helposti vaikka minkälaista kalaa.

    Kaksi eri kakkuakin on jännä ratkaisu! Miten päädyitte tuohon ratkaisuun? (anteeksi intoni, kuitenkin ravintola-alalla niin mietin näitä juttuja ehkä enemmän kuin keskivertosyöjä :D ) Eihän niiden kahden kakun kanssa _tarvitse_ olla mitään muuta, mutta jos tulee esim. pieniä lapsia tai muita, niin jokin keksi/pikkuleipä ei olisi huono vaihtoehto. Itse kyllä maistaisin kaikkea jota on tarjolla, mutta se johtuu tosiaan ammatistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itseasiassa kumpikaan tykätä kalasta ja ollaan tuo kala korvattu äyriäisellä menuun. Pelkästään tämä ei meidän mieltymyksistä ole kiinni, vaan moni meidän vieraista ei myöskään syö kalaa :)

      Kahteen kakkuun päädyttiin kun kakkubuffet-idea (viittä eri kakkua ja leivosta tarjolla) unohdettiin sen kalleuden vuoksi. Haluttiin silti ottaa kahta eri kakkua jotta vierailla olisi valinnanvaraa tai voivat toki ottaa vaikka molempia :)

      Ihanaa, että menu maistuisi sinullekkin :) Täytyy miettiä noita pikkuleipiä! Pieniä lapsia meillä varmaan on n.5 ja loput sitten edustaa teini-ikää ;)

      Poista
  5. Menu kuulostaa tosi ylelliseltä verrattuna meidän menuun vaikka siinäkin on vaikka mitä. Tosin meille ei tule mitään kaloja ja äyriäisiä koska oon allerginen niille ja moni muukin vieras on. Jotain vielä aiotaan siihen vielä lisätä kyllä :) On tässä vielä heinäkuuhun asti aikaa :)

    Meille tulee vain hääkakku ja sen lisäksi karkkibuffet. Koettiin että muuta ei tartte. Kahvin kanssa tulee myös avecina konjakki ja mustikkashotti ainakin tähän tietoon.

    Saako kysyä että minkä hintainen tuo teidän menu suunnilleen on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekään ei kalaa otettu yksinkertaisesti siitä syystä kun ei erityisemmin kalasta pidetä eikä moni meidän vieraistakaan. Katkarapujutuista taas moni meidän vieras tykkää. Itse en katkaravuista niin välitä, enkä itseasiassa menussamme olevista herkkusienistäkään jotka lähinnä on otettu herkkusieniä rakastavia vieraitamme ajatellen :)

      Olen miettinyt saisikohan karkkibuffetin ujutettua kakkupöytään jotenkin. Jos ei niin sitten meille ei kyllä sitä tule :)

      Ooh, mustikkashotti <3 Rakastan!

      Menun hinta meille oli 27€/hlö

      Poista
  6. Okei, meitsi kuolaa nyt lammikkoo näppäimistön päälle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se oli sit entinen näppis :P Älä Emmuska huoli sä saat sit maistaa näitä kesällä kun tuutte meidän supermyyntitykki- tiimillä meidän häihin (enkä nyt tarkota kyl Hannua tai Kerttua):D Muista hei pyytää vapaaks 7.7! :P

      Poista
  7. Sä kidutat mua noilla kakkukuvillä! Byäää... Tahtoo kakkuu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin! Viel pitäis vaan odotella. Mä tilaan koht yhen tollasen kakun kotiin jonku hyvän tekosyyn (häihin 100-päivää- bileet?)nojalla! :P

      Poista
  8. molempiin kysymyksiin mun mielipide on, että ei. ihanalta kuulostaa teidän menu enkä ainakaan itse jäis kaipaamaan mitään kun vaihtoehtoja alkupalassa kuitenkin riittää.. sekä kakuissa. nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, ihana kuulla! :) Mä vielä kehitän unelmaa niistä macaron-leivoksista :P

      Poista
  9. ...vadelma-valkosuklaakakku! Nom Nom. Parasta kakkua mitä oon maistanu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyl ihan mielettömän hyvää! Ei ainakaan ole pelkoa, että jäis kakkuja yli :P

      Poista
  10. Toivotaan että teillä menee kaikki hyvin!

    Itsellä jäi viime vuodelta nimittäin Annin juhlapalvelusta sekä pääpiirteissään positiivinen hääkokemus että toisista (valitettavasti omista :( ) juhlista negatiivisempi kokemus.

    Annin juhlapalvelun omaa Tikkurilan juhlatilaa, jota normaalisti käytetään lounasravintolana, ei oltu siivottu kunnolla. Lattiat olivat likaiset ja seinässä mm. iso paakku suklaamoussea siinä missä normaalisti on jälkiruokalinjasto. Yäk! Piti erikseen pyytää tarjoilijoita siistimään paikkoja edes vähän, heti kun itse ehdin kampaamosta yms. juhlapaikalle.

    Meille oli luvattu että paikalle saataisiin liikuteltavat naulakot, noh, ravintolan kokki oli käskenyt kuskata ne pois tieltään perjantaina, joten 80 hlön takeille oli 20 lounasravintolan naulakkoa käytössä, loput lojuivat sitten improvisoidusti (ja rumasti )juhlan ajan lopulta tanssilattian laidoilla tuoleilla.

    Allergiat oli sovitusti ilmoitettu ja allergiaruoat ja kakut oli tehty, mutta niitä ei oltu lastattu Ruoholahdessa kuormaan. Tämä kulminoitui mm. hääkakun osalta. Muun muassa seremoniamestari ja morsiamen isä jäivät siis vaille kakkua, mistä jäi vähän paha mieli...

    Sitten oli vielä muuta pientä kuten se että vessoihin ei lisätty juhlan aikana paperia, vaan piti itse kunkin pyytää sitä, tarjoilijat istuskelivat iltanaposteltavaksi varattujen pikkusuolaisten ja juomien linjastolla syöden sipsejä kulhosta (mikä tuntui oudolta) ja tuntuivat muutenkin olevan enemmän viettämässä aikaa kuin töissä. Hajoittivatpa yhden tarjoiluvaununkin ja koettivat syyttää talkoohommissa ollutta appiukkoa asiasta.

    Kaiken lisäksi lasku ylitti pitopalvelun arvion 300-400€:lla ilman kummempia selvityksiä...

    Mutta ruoka oli hyvää (niiden mielestä, jotka saivat syödäkseen) ja sitä kehuttiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi inhottava kokemus. Jos meille kävisi noin niin joutuisin ehdottomasti ruotimaan sitä täällä blogissa. Toki jos kaikki menee putkeen niin hehkutan siitä sitten :) Periaatteessa kai yritän sanoa, että olisi heidänkin onnensa jos asiat menisivät sovitusti.

      Onneksi kuitenkin kaikki on mennyt tähän asti hyvin joten jaksan elää toivossa, että kaikki menee niin kuin pitääkin.

      Olen ikävä kyllä kuullut myös vastaavanlaisia kokemuksia, mutta kuitenkin enemmän niitä positiivisia :)

      Mutta tosi tosi ikävä tuo teidän juttu! Jäisi mullakin enemmän kuin hampaankoloon kaivelemaan :S

      Poista
  11. Ihania kakkuja!!! teitkö ite vai tilasitko? :) jos teit itte niin haluaisin ohjeen jos sulla on? :))ja muutenkin aivan ihanat häät<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanalta myös maistui! Hääkakut teki Annin Juhlapalvelu :)

      Kiitos kauniista sanoista ^__^

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...