18. maaliskuuta 2012

{Guest Blogger - Hey Look} DIY Hää-workshop Hey Look Studiolla!


DIY Hää-workshop on morsiammille suunnattu päivä, jossa keskitytään häästailaukseen. Opi luomaan itse kauniit, persoonalliset häät edullisesti, mutta tyylikkäästi. Jaa ja vaihda ideoita muiden morsianten kanssa, saa hääsuunniteluapua ammattilaisilta ja nauti häähumusta. Päivän päätteeksi et vain vie kotiin itsetekemääsi hääasustetta, somisteita ja kukka-asetelmaa, vaan lisäksi saat mahtavan goodie bagin!
Neuvomme kukkien oikeanlaisesta käsittelystä ja valinnoista sesongin sekä budjetin mukaan. Näytämme miten voit yhdistää luonnonmateriaaleja kukka-asetelmiin ja miten juhlatila somistetaan kukilla.

Lisäksi päivän aikana opetamme tekemään erilaisia hääsomisteita kuten esimerkiksi pöytäsomisteita, roikkuvia somisteita, taustoja (esim. Photoboothiin- tai karkkibuffettiin). Tarkempi workshopsisältö suunnitellaan ilmoittautuneiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Workshop järjestetään Hey Lookin Studiolla 
Helsingissä 14.4. ja 21.4.2012, klo 10.00-16.30.

Osallistumismaksu: 150,00€

Hinta sisältää:
• opetuksen
• materiaalit ja työvälineet
• ideoita, neuvoja ja hääsuunnitteluapua
• lounas + kahvi
• goodie bag
• mukavaa seuraa ja mahtavaa tunnelmaa
 
Toivottavasti pääset mukaan! Lisäkysymyksiä voitte lähettää osoitteeseen heylook@heylook.fi. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan mukaan, laita sähköpostia ja toimitamme sinulle infopaketin ilmoittautumisohjeineen.

Nähdään Hää-workshopissa!
Michaela & Lotta / Hey Look
+ Vivi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi8/4/12 09:54

  Saatko muuten kovastikin alennusta häihisi kaikista palveluista & DJ:stä + liikkeistä, joita mainostat blogissasi?

  VastaaPoista
 2. Sivuillani on yhteistyökumppanit joiden kanssa on voimassa tietyt sopimukset sivuillani käytettävästä maksullisesta markkinointitilasta. Nämä ovat yrityksiä joiden palveluja käytän ja joidenka ammattitaitoon luotan.

  Tämän lisäksi saan usein lehdistötiedotteita eri firmojen uusista tuotteista tai palveluista. Nämä ovat sellaisia joita laitan blogiin esille mikäli ne minusta voisivat kiinnostaa blogin lukijoita tai ovat muuten vain mielenkiintoisia.

  Olen myös saanut lahjaksi muutamia häihin liittyviä asioita joissa ei ole ollut mukana mitään markkinointiin liittyvää velvoitetta. Olen silti yleensä tehnyt näistä omat postaukset, koska olen kokenut saamieni asioiden vaan olevan niin mielettömän upeita esim. Pukunin Saaralta sain lahjaksi ihan minua ja pukuani varten tehdyn uniikin hunnun jonka varmasti säilytän häiden jälkeen perintönä mahdollisille tuleville tyttärille :) Tai ehkä hunnusta voisi käyttää osan kastemekkoon tms. Huntuni tulee luultavasti olemaan myös se maaginen "jotain lainattua" yhden tämän vuoden blogittaren häissä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...