12. maaliskuuta 2012

Ihonhoitoa & kevään ohjelmaa

To Do- lista maaliskuulle

 kuva: emilyclark photography

11.3 Kuvauspäivä Hey Lookin kanssa
12.3 TCA- kuorinta Clinic Kristiinassa
21.3 Hääkakkumaistiaiset & DJ/Valaistus-palaveri Salmisalissa
22.3 Hiusilta Hair&Face Stockholmissa
31.3 Tallinkilla hakemaan juomia SuperAlkosta

Muuta pikaisesti hoidettavaa:
- Varaa pappi!
- Valitse kukat ja päätä floristi!
- Varaa kampaaja & meikkaaja!
- Aloita treenaaminen + varaa ajat kavitaatioon huhtikuulle


Frankensteinin morsian: 
Turvonnut silmä ja "palanut" naama

 kuva: phillyfashionistas.com

Tälle päivälle kuitenkin harmaita hiuksia on tuottanut mun oikea silmä joka on vuotanut koko päivän ja nyt illalla se on ollut aivan turvoksissa. Yläluomi on niin turvonnut, että silmää on vaikea pitää auki. En yhtään ymmärrä mikä sille on tullut kun tuollain kiukuttelee :S

Olen kaiken huipuksi menossa huomenna kemialliseen TCA-happokuorintaan aamulla ja samana iltana vielä töihin! Naama on aika karsean näköinen seuraavat 1-2vko joten Hiusiltaan tulevat älkää säikähtäkö mun karaistunutta naamataulua :P Kuorinnasta olen kirjoittanut enemmän blogissani Project Perfect Body, jonne lupaan kirjoittaa päivittäisellä pärstäkertoimella varustettua kuorintapäiväkirjaa.

 kuva: cluesforum.info

Kuorinnan jälkeisen (kuvat yllä) ihoni ja turvonneen silmäni kanssa tulen varmasti karkoittamaan meidän kaikki asiakkaat ja olen piipahtamassa vielä ennen töihin menoa Stilissimassa, joten Heidi varaudu henkisesti :P. Saa tosin nähdä joudunko marssimaan jo aamusta lääkärille tuon silmän kanssa jos se ei ole aamulla parempi.


Sneak Peek Preview

kuva: 1zoom.net

Vietimme tänään aivan ihanan kuvauspäivän Hey Lookin upeiden naisten kanssa! Siitä myöhemmin, joten stay tuned! <3

6 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan kuorinnan tuloksia. Itse olen sen verran nössö, etten happokuorintaan uskaltautuisi. Olen tainnut saada vaikutteita tuosta Samanthan kohtalosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule mäkin mietin kauan, mutta päätin uskaltautua. Ajattelin, että parempi hoitaa asia kuntoon kun iho jaksaa vielä uusiutua :)

   Haha, toivotaan etten ihan jaa Samanthan kohtaloa, mutta näin ensimmäisenä päivänä naama kyllä punoittaa mukavasti. Tämän päivän osalta kuvia siis lisätty jo tuonne toiseen blogiin ;)

   Poista
 2. Mäkin haluun kuulla kaikki! :D Oma iho kaipais kans jotain uudestisyntymistä, mutta en uskalla... Jään seuraamaan sun menestystarinaas siis! :D

  Ja hahahha, ihan paras tää:

  Muuta pikaisesti hoidettavaa:
  - Aloita treenaaminen

  XD Mä voisin laittaa mun to do -listalle "aloita laihtuminen" XD

  p.s. soot UPEE! Treenaa sitä, miten tartutat sen upeuden meihin muihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, taitaa treenaaminen olla vaan se kauniimpi sana :P

   Upeudesta en niinkään tiedä, en nimittäin tunnu saavan aikaiseksi mitään häihin liittyvää! Olen niin tottunut siihen, että aikaa on runsaasti, mutta nyt kun tulee oikeasti kiire niin huomaan lykkääväni vaan kaikkia to do- listan asioita :S Slap me! :D

   Poista
 3. todella oksettavaa. en ymmärrä miks kukaan haluais vapaaehtoisesti käydä tollaisessa hoidossa, kun on olemassa ihania, rentouttavia hoitoja, jotka tekee ihosta kauniin HETI.

  VastaaPoista
 4. Haha, arvasin, että tämä herättää jollakin elämää suurempia tunteita :P, On se vaan fakta, ettei ihanat rentouttavat hoidot vie ihosta arpia pois. Minusta on ihan älytöntä kantaa koko elämäänsä teiniajan aknearpia jos ne voi saada poiskin.

  Kommentistasi voin päätellä, ettei sulla ole ihosi kanssa ongelmia, koska niillä joilla oikeasti on ongelmaiho tajuaa miten rankkaa sen kanssa voi eläminen olla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...