22. maaliskuuta 2012

Honeymoon Hotels vol.1 Mara River Safari Lodge

 MARA RIVER SAFARI LODGE / 
BALI SAFARI MARINE PARK


Sijainti: Gianyar, Bali
Ajankohta: 20-23.7 (3Y/4P)
Hinta: n.600€

Ensimmäinen hotellivaraus tehty! Kyseinen hotelli sijaitsee Bali Safari Marine Parkin alueella! Mietittiin hurjan pitkään ollaanko täällä kaksi vai kolme yötä, mutta päädyttiin kolmeen, koska ollaan todella eläinrakkaita ja halutaan ehdottomasti koluta koko puisto ja sen tarjoamat aktiviteetit läpi. Päädyttiin kolmeen myös sen takia, että viikon sukeltamisen ja snorklaamisen jälkeen Gili Trawanganilla ollaan varmaan ensimmäisenä päivänä levon tarpeessa. On kiva myös tutkia ihan rauhassa aluetta, ettei tarvitse ryntäillä päättömästi paikasta toiseen.

Mun unelma olisi myös päästä vaikka viimeisenä päivänä tunnin aamuratsastukselle merenrannalle :) Olen kerran ollut ratsastamassa Egyptissä Punaisenmeren rannalla täysiverisellä arabialaisella ja olihan se ihan mieletön kokemus vaikka kyse oli silloin ihan pikaisesta vartin ratsastuksesta.


ADVENTURE HONEYMOON PACKAGE KAHDELLE

1. yöpyminen Tandala sviitissä
 Elevated for optimal views over the wilderness, Tandala is a traditionally thatched dwelling that inspires the senses.Warm ethnic tones and pieces of indigenous African artistry enhance this private suite. Room size 38m2.

  Oi, tämä on ihan super ihana! Omalta parvekkeelta näkee kuulemma sarvikuonoja ja seeproja ja sviitti on oikeastaan villa :)
2. hedelmäkori ja juoma saavuttaessa

Ihanaa pientä ylellisyyttä. Vauhdikkaan venekyydin ja kuuman autokyydin jälkeen nämä on tarpeen!


 3. 1 x illallinen ja 3 x aamupala Tsavo Lion ravintolassa sekä
1 x lounas Uma ravintolassa


Varsinkin Tsavo Lion ravintola on ihan mieletön. Ravintola sijaitsee leijonien aitauksen kyljessä.


4. 1h hieronta 
Hieronnan saa omassa huoneessa tai hotellin spa:ssa (kuvassa). 5. sisäänpääsy Bali Safari Marine Park:iin

Puisto saattaa tässä näyttää pieneltä, mutta alue on kooltaan noin 40 hehtaaria! Eläimien lisäksi löytyy pieni huvipuisto ja vesipuisto. Käsittääkseni Bali Safari Marine Park on nyt laajenemassa ja valmistuisi sopivasti kesäkuussa :)
 


6. kuva eläimen kanssa
Kuvaan pääsee pienten eläinvaavien mm. leijonien ja orankien kanssa.7. päivä- & iltasafari

 Safarilla pääsee syöttämään seeproja ja iltasafarilla jopa leijonia!  
Hmm.. täytyykin tsekata onko jäykkäkouristus voimassa :P
8. Eläinshow

Näitä on muutamia erilaisia ja käydäänkin varmasti niissä kaikissa :) Lisäksi puistossa pääsee pesemään norsuja, tosin ne taitavat näkemistäni kuvista päätellen pestä enemmän kylvettäjää :P

9. Agung Theatre Show
The theatre brings a whole new experience to theatrical art performances by accommodating a combination of traditional and contemporary dance, modern puppetry, and live animal parades. All this is highlighted with a combination of three different melodic influences. Specially written music is performed by a western orchestra accompanied by a live Balinese pentatonic gamelan ensemble and loud Chinese cymbals and drum. 

The main stage is separated from the audience by a river pond, with boat skippers voyaging on it.  The mega-stage setting transports the audience into a timeless journey and through a magical performance that shows the true colours of the island as it was several hundred years ago. Lähde: balisuccesstours.com
 Jaa mitäpä muuta tähän enää lisäämään. Odotan innolla!


kuvat: asiatravel.com, baliwww.com, expedia.com, balitourguide.com

Tähän loppuun vielä kiitokset Hiusiltaan osallistuneille! <3

Laitamme picatan ja Aurinkoprinsessan kanssa juttua illasta kun saamme valokuvaajalta kuvia :) Niille joiden kohdalle arpaonni osui, mutta olitte kerenneet jo lähtemään ottaa Hair & Face Stockholm teihin yhteyttä piakkoin :)

6 kommenttia:

 1. Vau - näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Oon aina ajatellut että häämatka pitää olla jossai Maldiveillä ja oma ranta ja pelkkää vettä mutta tuohan on vielä parempi kun on niin paljon mielenkiintoista tekemistäkin!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa todella ikimuistoiselta tulevalta reissulta. Voi kuinka hienoa :) !

  VastaaPoista
 4. Saanks mä tulla mukaan? Toi paikka näyttää niin ihanalta! :))

  VastaaPoista
 5. Toivon totisesti, että ette mene kuvauttamaan itseänne leijonien tms. kanssa, koska yleensä ne on ämpätty niin täyteen rauhoittavia ja muuta paskaa ettei ne tekisi turisteille mitään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tätä kurjuutta harrastettavan joissakin vastaavissa paikoissa, mutta mielestäni kyllä kylläisen ja rauhoitetun eläimen käytöksessä on eroa. Paikasta näkemieni turistien kuvaamien videoiden perusteella eläimet reagoivat ihmisiin eivätkä makaa aivot narikassa.

   Muistan vuosi tai pari sitten lukeneeni myös Bali Safari&Marine Parkin Life & Science Curator Tim Husband:in kirjoittaman jutun, jossa hän sanoi, että eivät käytä aikuisia leijonia kuvauksiin eikä pentuja tarvitse rauhoittaa. Erityisesti leijonanpennut ovat saaneet kuitenkin isomman ruoka-annoksen ennen kuvaukseen tulemista ja kuten muutkin eläinpienokaiset ovat leijonatkin uneliaita ruokailun jälkeen. Koska eläinten käytös voi tästäkin huolimatta välillä olla arvaamatonta on (minusta tietysti tämä on vähän ikävä juttu, vaikkakin turvallisuuskysymys), on leijonanpennut aina kytkettynä, mutta esimerkiksi muut eläimet eivät ole koskaan kytkettynä kuvauksessa. Yhtä pentua ei myöskään pidetä koko päivää kuvauksessa.

   En tiedä mikä nykytilanne on, mutta aiomme mennä sen katsastamaan itse.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...