25. toukokuuta 2012

Kaunistautumista


Aaah, olin eilen Katajanokalla niin ihanassa kasvohoidossa Kauneushoitola Renesancessa ettei tosikaan. Kaksi tuntia ja mun piti jo ihan taistella rentoutumisen aiheuttamaa kuolaamista ja nytkähtelyä nukahtamista vastaan.

Minulle tehtiin rentouttava kasvo-niska-hartia- & päähieronta sekä ultraäänipuhdistus kasvoille (stressi on saanut pikkuisia pirulaisia aikaiseksi kasvoilleni). Sain jalkoihin mahtavasti viilentävän geelin heti kun kävin penkkiin istumaan ja lähtiessä vielä halin ihanalta kosmetologilta, jonka tekemä hoito oli kyllä kokonaisvaltaisesti keholle ja mielelle. Ihana ihminen tämä uusi kosmarituttavuus, jolle aion mennä jatkossakin (nyt kävin citydealillä). Mun stressitasot meni samantien nolliin kosmarin hemmotellessa ja jutellessa sekä väijyvä migreeni poistui rentouttavassa käsittelyssä kummasti <3

Tähän mennessä ihanin hoito jossa olen ollut oli ruusukylvyn kautta kahden tunnin aromaterapia koko vartalolle. Ollessani Kampissa yhdessä kampaamossa töissä oli meillä siis siinä samassa kauneushoitola. Hoidon teki työkaverini joka vielä peitteli minut nukahdettuani hoidon lopussa ja jätti pariksi tunniksi nukkumaan hoitohuoneeseen <3


Millaisia hoitoja te aiotte ottaa ennen häitä, vai otatteko ollenkaan? Saa myös kertoa kokemuksia hoidoista joissa on käynyt :)

HUOM! Vielä on muuten pikkulintujen mukaan muutama paikka vapaana French Connectionin Hääillassa 30.5 (mukana myös Hey Look, Inglot, Hair & Face Stockholm ja Patisserie)! Lue lisää ja ilmoittaudu sivupalkissa olevan bannerin kautta! ^___^


7 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa IHANALTA. Pitääkin varata kasvohoito hemmottelua varten ;)

    Itse otin ennen häitä parafiinihoidon käsille ja se vasta ihanaa oli ah. Kädet nyt tosiaan olivat talvella muutenkin kuivemmat. Hemmottelua jatkettiin suklaakasvohoidolla joka vasta olikin ihanaa ;)

    VastaaPoista
  2. Itse aion mennä muutaman hoidon sarjassa kasvohoitoon. Olen käynyt epäsäännöllisen säännöllisesti Aila Airolla Kämpissä. Siellä tehdään aina hoito sitten sen mukaan mitä iho kosmetologista tuntuu tarvitsevan. Ihan mielettömän ihana paikka muuten, suosittelen ehdottomasti!

    VastaaPoista
  3. http://tylliunelmia.blogspot.com/2012/05/haluisin-niin-otsikoida-etta-ive-been.html :D

    Ihana päivä! Voi vitsi! Mäkin tahon tommosen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi mun pitää miettiä noita sun kysymyksiä ihan ajan kanssa :D

      Poista
  4. Kuullostaapa ihanalta! Pitääkin tsekkaa tuon paikan kotisivut!
    Olen käynyt nyt ahkerampaan kasvohoidossa eli n. 1 krt/kk. Tätä aion jatkaa häihin saakka. Varmaan n. vkoa ennen käyn vielä mikrohionnassa tai muussa ihoa kirkastavassa hoidossa.

    Ja sitten tietysti pedikyyrissa ja manikyyrissa. Laitan varmaan myös rakennekynnet. Ja ripsienpidennyksiinkin hurahdin muutama vko sitten.
    Että oikeen luonnonkauniina alttarille :D :D (tukkaankin joudutaan varmaan laittaa ekstraa, että saadaan sellainen nuttura kuin haluan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Renesancella ei taida olla kotisivuja, mutta puhelinnumero löytyy Dermalogican sivuilta täältä

      Hih, me astelemmekin sitten yhtä luonnonkauniina alttarille :P

      Poista
  5. Hei ja olen muuten käynyt kasvohoidossa kosmetologikoulun harjoitteluhoitola Versossa. Tekevät perusteellista työtä ja edullisesti. Netistä voi varata ajan, ovat vielä juhannukseen saakka auki. Voin suositella, sijaitsee Haagassa.

    Ripset laitan Style and Beauty Barissa, Pohjoisesplanadi 27. Todella asiantuntevaa kauneudenhoito palvelua!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...