26. kesäkuuta 2012

Sulhasen jotain uutta, vanhaa ja erilaista


Meillä molemmilla tulee perinteestä poiketen olemaan jotain sitä, jotain tätä ja jotain tota.
Sulholla nämä ovat...


JOTAIN UUTTA - VIHKISORMUS


Mikä voisikaan olla sen parempi jotain uutta kuin vihkisormus! Mr. N halusi, että hänkin saa uuden sormuksen vihkimisessä, joten kihlasormus saa siirtyä oikeaan nimettömään (itse siirrän myös kihlani oikeaan nimettömään kahden vihkini takia).


Sulhon sormus on vilahdellut täällä aikaisemminkin, mutta on siis 18k valkokultainen Lapponian Lapinkihla (se leveämpi). Mr.N valitsi päivämäärän kaveriksi aivan ihanan ja totuudenmukaisen lauseen: N <3 K 7.7-12 Ex visu amor (suom.rakkautta ensisilmäyksellä).

Päivämäärän piti olla muodossa 7.7.2012, mutta tässä vaiheessa se on nyt ihan sama miten se on sinne merkattu. Näin 12 päivää ennen häitä tuntuu, et kaikki pikkumokat käsitellään tyylillä ihan sama


JOTAIN VANHAA - TASKUKELLOMr. N sai hopeisen Zenith taskukellon taiteelliselta vaariltaan ns. perintökelloksi muutama vuosi sitten. Nyt kun vaari viime vuoden juhannuksena suruksemme nukkui pois on kellon tunnearvo entistäkin suurempi.  

Taskukello on käyntiin vedettävä ja käsittääkseni hyvinkin vanha (kellosta löytyy päivämäärät 1896 ja 1900), mutta se toimii yhä! Se pitäisi joku kerta huoltaa kunnolla mm. lasi pitäisi vaihtaa pienen halkeaman takia. Nyt ennen häitä koitamme kuitenkin vain palauttaa kellon alkuperäiseen hopeaan väriinsä kultasepällä.


Itse rakastan tällaisia vanhoja esineitä joilla on juuria. Kellon sisällä on paljon tekstiä mutta myös lukuisia tuskin silmällä erotettavia käsin kaiverrettuja numeroita, joita ei siis löydy muista samanlaisista kelloista. Osa vaikuttaisi päivämääriltä, mutta joissain on kirjaimia. Jännää! :P Ehkä sekoitetaan soppaa ja kaiverretaan meidän hääpäivä sinne joukkoon.


Kello on vähän sellanen Liisa Ihmemaassa -henkinen tai mulla ainakin tuli heti kyseinen tarina/elokuva mieleen tämä nähtyäni :)


JOTAIN ERILAISTA - KALVOSINNAPITKalvosinnapit oli asia johon mulla ei ollut mitään sananvaltaa ja hyvä näin. Vinkkasin ainoastaan Etsystä miehelle ja hän ilmoitti minulle, että tilasi sieltä sitten mieluiset. Paketti tuli suht nopeasti ja sieltä paljastui Autobot & Decepticon kalvosinnapit ;D

Sopii kivasti myös häiden leffa- teemaan, vaikkei ehkä ole niin matchy-matchy taskukellon kanssa... tai tietysti jos taskukello onkin vaikka minikokoinen Decepticon, who knows!? ;P

kuva: entertainment.desktopnexus.com

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava yksityiskohta nuo kalvosinnapit. Hyvä N!! :D Upea kello myös ja ah, tuo sormus.. tosi hyvä,että osaat oikeesti vähän höllää tässä vaiheessa noista ykityiskohdista (joilla ei loppujen lopuksi ole ihan kauheasti merkitystä. really.)

    Sulhon sormus on myös aivan upea..juur ýks päivä kävin ihastelemassa Lapponian kaulakoruja,joita katseltiin siellä häämessuilla.. halvalla lähtis,kun lempparini maksoi VAIN 240 euroa...:D vielä joku päivä...

    VastaaPoista
  2. Tiiätkö, eilen yöllä tajusin, että meiltä puuttuu sulhasen kalvosinnapit. Ja tänäään taas unohdin koko asian kunnes nyt luin tämän sun julkaisun. Hyvä, että kirjoitit.

    Meilläkin nuo pienet virheet ja mokat on mennyt "ei se haittaa, ei kukaan sitä huomaa" -listalle...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...