3. elokuuta 2012

Viikonloppu rentoutuenKoska olen itse juuri saanut kokea shoppailuelämyksiä, kulinaarisia nautintoja sekä täydellistä rentoutumista osittain luottokortin voimin ajattelin jakaa kanssanne seuraavan vieraskirjoituksen.
_______________________________________________________________

Monet ihmiset tuntevat olevansa arkisen stressin vankeina. On juostava tapaamisesta toiseen, ja jos hetkiseksi luulee saavansa rauhoittua, odottaa jo uusi haaste ja ongelma tulee harvoin yksin. Paetakseen tätä stressiä ja hengähtääkseen kunnolla on viikonloppuloma kaukana kotoa eri ympäristössä hyvä idea. Halusit sitten matkustaa kahdestaan, puolison tai ystävän kanssa, tai yksin, voi viikonloppu ihanassa wellness-hotellissa usein tehdä todellisia ihmeitä. Nämä hotellit ovat erikoistuneet stressaantuneiden ihmisten palvelemiseen ja tarjoavat vierailleen laajan valikoiman palveluita täydellisen rentoutumisen varmistamiseksi.

Wellness-hotellien suosituimpia palveluita ovat eri tyyppiset hieronnat. Voit vapautua eri kehonosien jännittyneisyydestä selkähieronnan, jalkavyöhyketerapian, tai kokovartalohieronnan merkeissä. Ruumiillisen hyvinvoinnin lisäksi hoidetaan myös henkistä puolta, sillä kehon ja mielen rentoutumisessa ei ole pelkästään kyse hieronnasta. Myös muut wellness-hoidot ovat kokeilemisen arvoisia, kuten esimerkiksi erilaiset kosmeettiset hoidot, jotka sopivat myös miehille. Lekottelu, kauneushoidot ja lasillinen kuohuviiniä siinä sivussa rentouttavat mitä mukavimmin. Arkipäivän hyvinvoinnista huolehtivat luonnollisesti saunassa käynnit, uintikierrokset ja rauhoittavat höyryhoidot. Wellness-hotellit tarjoavat toki usein myös urheilusta kiinnostuneelle esimerkiksi uima-altaan, kuntosalin ja erilaisia liikuntakursseja.


Kaikki wellness-hotellit eivät sijaitse maalla, vaan niitä löytyy myös kaupungeista tai niiden välittömästä läheisyydestä. Vaihtelua hotellien tarjontaan voi tässä tapauksessa tarjota shoppailu, mikä miellyttänee ainakin useimpia naispuolisia matkailijoita. Toisin kuin useimmat miehet, monet naiset tulevat shoppailusta hyvälle tuulelle ja voivat näin rentoutua parhaiten. Kyse on tietenkin makuasioista, eikä kaikkia naisia shoppailu toki rentouta. Luottokortti vähentää shoppailukokemusten stressitasoa. Luottokorttien vertailu on hyvä tapa valita omiin tarpeisiin paras kortti.

Hyvän ruoan nauttiminen kaikessa rauhassa on monille ihanteellinen rentoutumisen muoto. Myös tässä suhteessa wellness-hotelleilla on paljon tarjottavanaan, kuten ensiluokkaisia ruokaelämyksiä aivan erityisen tunnelman vallitessa. Usein illan kruunaa erinomainen viini.

On yhdentekevää, tekikö matkansa kotimaassa tai ulkomailla, wellness-viikonloppu on hyvä tapa rentoutua viikonlopuksi täysin ja antaa mielensä vaeltaa. Jälkeenpäin useimmat ihmiset tuntevat itsensä kuin uudestisyntyneiksi ja voivat täynnä energiaa sekä tarmoa aloittaa taas arjessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...