12. elokuuta 2012

Wedding Crashers


May you always feel as close as you do this day.
May your lives be graced with good health.
May you always find happiness in your home,
and may it be a refuge from the storms of life.
May your love grow ever stronger as you share
your lives together, and may your future be even
more wonderful than you dreamed possible

Voi herkistys ja kyynel! Olin tänään Kosittiin.Tahdomme. blogittaren kanssa kuokkimassa Aurinkoprinsessan vihkimisessä. Aivan spontaanisti ei oltu kuokkimassa vaan kyllä ihan luvan kanssa! Hih, meidät olikin värvätty salaiseen tehtävään muutaman muun kanssa ;)

Jouduin suoraan töistä porhaltamaan paikalle, jotta ylipäänsä kerkesin vihkimiseen. Olin kuitenkin luvannut tulla joten päätin, ettei vaatteilla kai niin väliä jos vaikka istutaan ihan takarivissä ;)

Kyllä mulla meinas itku päästä jo siinä vaiheessa kun astuttiin kirkkoon sisälle. Kyseessä siis sama kirkko, jossa meidät vihittiin kuukautta aikaisemmin. Äidit ja kaasot tulivat ensin sisään kauniin kappaleen siivittämänä (äidit ilmeisesti hääparin veljien saattamana, ihana idea!). Lopullisesti jouduin taistelemaan liikutusta vastaan kun meilläkin kuultu sisääntulomarssi kaanon pärähti soimaan ja niin kaunis Aurinkoprinsessa asteli isänsä käsipuolessa kohti alttaria.

Aurinkoprinsessa oli kuin joutsen tylliunelmassaan ja voi miten onnellinen! Niin onnellinen, että löysin naamaltani tosi typerän ilmeen :P

Eipä siitä sen enempää jotta tuoreelle rouvallekin jää kerrottavaa :D Onnea vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...