9. syyskuuta 2012

{Guest Blogger - VideoTimo} Häävideo – tärkeän päivänne elokuva

"Kuvathan ovat ainoat mitä häistä jää jäljelle puolison ja sormuksen lisäksi."

Ylläolevan lauseen kuulee sanottavan usein, kun mietitään, mitä todella konkreettista hääpäivästä on jäänyt käteen. Valokuvat ovat tietenkin se tärkein ja kaikkien helpoimmin lähestyttävä media, kun muistellaan suuren päivän tapahtumia. Monet ovat päätyneet myös videokuvaukseen, mutta useasti paikalle kutsutaan vain se kumminkaima, joka ehkä olisi mielummin vain ollut mukana juhlimassa. Lähes yhtä useasti lopputuloksena on yli kolmen tunnin mittainen lievää merisairautta aiheuttava video, jossa muun muassa vihkitoimituksen suorittajan puheesta ei saa mitään selvää. Video saatetaan myötätunnosta kuvaajaa kohtaan kerran katsoa, mutta arvokkaan häämuiston virkaa sille silloin harvemmin annetaan.

Niinpä kysymys kuuluu: Jos saisit teknisesti korkeatasoisen ja idearikkaasti toteutetun videon tärkeästä päivästäsi, ottaisitko sellaisen, jos hinta olisi kaiken lisäksi kohtuullinen? Video on oivallinen ja elävä tunnelman tallentaja. Ilmeet, eleet, puheet ja musiikki tallentuvat ja päivästänne jää elokuvamainen muisto.

Jos kerran valokuvaus on se, joka lasketaan ammattilaisen vastuulle lähes aina, eikö yhtä suurella syyllä kannata laskea videokuvaus myös ammattilaisen vastuulle? Videokuvaajahan joutuu kuvaustekniikan lisäksi huolehtimaan myös äänen laadukkaasta tallentamisesta. Jälkityön eli editoinnin osuus on kolmas tärkeä tekijä onnistuneen videon kokkaamisessa. Siihen tarvitaan myös ammattitaitoa ja näkemystä, jonka voi saavuttaa vain asialle omistautunut ja innokas videonikkari.

VideoTimo tekee hääpäivästänne videomuiston, joka on vertaansa vailla. Kuvauskalusto on teräväpiirtotelevision tasoista ammattilaiskalustoa ja kuvaajalla on vankka kokemus TV-tuotannosta. Videoinnin tilaaminen on helppoa. Nettisivuilta www.videotimo.fi näet jo tilausvaiheessa, onko kuvauskalenterissa tilaa. Voit myös halutessasi tehdä tarjouspyynnön.
 

 VideoTimo kuvasi meidän häävideon ja kooste siitä on nähtävissä täällä, klik! -Kitty-Teksti: VideoTimo
Kuva & kuvateksti: Kitty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...