8. syyskuuta 2012

Our Wedding 5 - Pukeutuminen Fabianissa

Juhlapaikalta saavuttiin siis Hotelli Fabianiin jossa miehet olivat onneksi saaneet jo puvut ja asusteet päälle. Syötiin vähän lounasta ja koska sulho bestmaneineen näytti siltä, että he olis astelleet vieheet kädessä alttarille asti niin laitoimme miehille vieheeet kiinni. Tämän jälkeen miehet menivät tekemään jotain minkä varmasti osasivat nimittäin nauttimaan Fabianin lounge tyyppisestä aulasta ja baarin antimista reiluksi tunniksi.


Sillä väilin kaasot pukeutuivat juhlapukuihinsa ja laitoin heille rannekukat (laittakaa ne muuten vasta just ennen kirkkoa :P). Kaasojen puvut oli ihanat vaikka pikkusen korjauksia jouduttiin tekemään niihin esim. helman lyhennystä.




Sitten alkoikin oma urakka eli pukua niskaan! Alushameen laitoin vahingossa ensin, mutta tajusin pian, että pukuhan piti laittaa alakautta. No kengät sain kuitenkin jalkaan kaaso V:n toimesta. Kiitos Heidille hääkenkieni & laukun värjäyksestä!


Puvun laittoon kannattaa varata aikaa! Meillä meni varmaa semmoinen puolisen tuntia. Tuli kyllä kaikilla kuuma ja heiluin kun räsynukke korsettia kiristettäessä "kyllä ne nauhat kestää anna mennä vaan!", mutta onneksi mulla oli kaksi tukipilaria joista toinen vielä ihanasti viuhkalla tuuletteli ♥







Lopuksi vielä alushame ja helmat ojennukseen sekä lopulinen kiristys. Muistakaahan noin puoli tuntia korsetin kiristämisestä tsekata nyörityksen kireys vielä uudelleen! :)




Kurkistus loungeen osoittaa, että miehet on päässeet vasta vauhtiin, kun bestman N on kaivanut aurinkolasinsa esiin. Mr.N ei kuitenkaan tiedä vielä tässä vaiheessa, että bestmanin arskat ovat osa illan ohjelmanumeroa :P Lasit näyttävät tyhjenneen...


Ok, ladies and gentlemen are we ready to go!?



Kyllä vaan, vika tsekkaus Fabianin aulassa ja ovesta parisataa metriä Tähtitorninmäelle potrettikuvien ensimmäiseen kuvauslokaatioon (potretteja otettiin matkalla kirkolle ja myös itse juhlapaikan läheisyydessä illalla).




Kun puistopotretit oli saatu oli aika lähteä kohti Helsingin Vanhaa Kirkkoa. Kävelimme kirkolle koko poppoolla kun matkaa oli vain 1km. Khih, käveltiin Espan poikki ihmisten (lähinnä ehkä turistien) ihmetykseksi. Tässä vaiheessa alkoi jo hivenen jännittää....


Mitä tuleekaan siitä kun kirkko onkin jo sukulaisten piirittämä ja virsikirjat unohdetaan jakaa...to be continued!

Paina tykkää alla olevasta nappulasta jos haluaisit vierailla häissämme videopätkän muodossa!

Päivitys 10.9.12: Tykkääjien toive toteutettu, videokooste häistämme nähtävissä täällä, klik!

6 kommenttia:

  1. En ole varmaan ikinä kommentoinut mitään, mutta nyt on pakko. :) Oon lukenut sun blogia jo pitkään. Ja mun on pakko sanoa että teillä on ollut upeat ja äärimmäisen kauniit häät! :) Toivottavasti itse omissa häissäni (sitten joskus:D) pääsisin edes osaan tuosta!

    Niin ja olit äärimmäisen kaunis morsian! :) Kuvat ovat upeita.

    Onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, ihana kun kommentoit ja tosi ihanaa, että olet viihtynyt pitkään blogini parissa. Häiden suunnitteluun kului paljon aikaa, joten olen tosi otettu kehuista ❤

      Poista
  2. Anonyymi8/9/12 19:05

    Mun on nyt myös pakko kommentoida vaikka aika harvoin niin teen, mutta aivan ihania kuvia ja mielelläni näkisin videopätkän häistänne! Meille on nimittäin tulossa sama kuvaaja ensi kesänä :)
    Sun puku on aivan mahdottoman upea ja muistuttaa kyllä kovasti omaani, jonka eilen hain kotiin eli mulle tulossa Sotteron Amanda.
    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa on ihan erityinen kunnia, että jaksoit kommentoida :)❤

      Voin suositella oikein oikein lämpimästi taitavaa kuvaajaamme Timoa joka oli meidän vieraiden mielestä myös tosi hyvää pöytäseuraa :D

      Sovitin myös Amandaa ja se on kyllä aika samanlainen kuin Carmen :) Ihania molemmat.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...