24. tammikuuta 2013

Lahjat morsiustytöilleEnsinnäkin kiitos täällä lahjavinkkejä antaneille! Mietin pitkään kehystetyn valokuvan ja korun välillä, joten päädyin sitten molempiin. 

Valokuva oli helppo päättää, sillä otettiin ennen vihkimistä ihan vain morsiusneitojen kanssa kuvia. Halusin myös antaa siskolleni ja mieheni serkulle samanlaiset lahjat tasa-arvon nimissä, joten korun valinta oli pitkän etsinnän tulos koska tytöillä on kuitenkin reilu kolme vuotta ikäeroa.

Kävin kaikki korukaupat läpi, mutta oikein mikään ei iskenyt oikealla tavalla silmään. Luovutin ja olin valmis antamaan vain kehyksen kun sitten joulun alla olin ostamassa siskolle lahjaa Gina Tricotista ja tadaa! Siinä kassan vieressä oli korutelineitä joissa tosi söpöissä pahvisissa pakkauksissa kaulakoruja. Silmään osui saman tien hopeinen tähtikoru jonka pakkauksessa vielä oikein mieleinen teksti.


Tytöt tykkäsivät ihan hurjasti lahjoistaan vaikka saamattomuuttani saivat lahjansa vasta näin puoli vuotta häiden jälkeen.

8 kommenttia:

 1. Ihana lahja ^^ ihana kuva myös :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis koru ja ihana myös tuo valokuvaidea, vanhemmatkin varmasti tykkäävät siitä lahjasta! :) Miten muuten kirkossa, jäivätkö morsiustytötkin eteen seisomaan vai menivätkö kävelyn jälkeen istumaan muiden vieraiden kanssa? En ole tätä asiaa tajunnut ollenkaan miettiä, eikä ole käsitystä ollenkaan, mikä on yleinen käytäntö. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kitty! Varasimme juuri Salmi salin häitämme varten, kiitos blogisi :), ja nyt ihan ohi aiheen olisin kysynyt että oliko teillä kuljetusta kirkolta sinne? Ja jos oli niin mikä? Saattaa lukea blogissasi, mutta en ole törmännyt vaikka aika huolella se onkin tullut läpi koluttua!:)

   Poista
  2. Moikkis! Ensiksi ihan erinomaisen juhlapaikan olette valinneet, hehe ;D

   Tarkkaan olet kyllä lukenut sillä olen saattanut hyvin ohimennen siitä jossain yhdellä lauseella mainita: ei ollut kuljetusta kirkolta Salmi Saliin.

   Minusta yhteiskuljetus ei ollut tarpeellinen koska matkaa kuitenkin Vanhalta Kirkolta oli vain reilut 3km. Myös vieraat saapuivat ihan meidän arvioiman aikataulun mukaisesti salille, että voisin kuvitella heidän päässeen ihan hyvin autoillaan, julkisilla ja takseilla. Autoilevat vieraamme yöpyivät lähinnä viereisellä hotellilla, joten he jättivät autonsa hotellin pihalle ja ne jotka eivät saivat autonsa ihan kepeästi siihen Salmi Salin "omalle" parkkipaikalle.

   Kyyti kirkolta voisi olla tarpeen jos välimatkaa on enemmän tai jos käytte esim. kuvauksessa vihkimisen jälkeen. Paras kyyditys taitaa olla Aurinkoprinsessankin käyttämä tilausratikka eli vieraat ajelivat sillä jonkun aikaa pitkin keskustaa ennen juhlapaikalle saapumista. Tietysti tämä onnistuu vain jos teidät vihitään jossain keskustan kirkossa ratikkakiskojen läheisyydessä ;)

   Itse mietin aluksi myös juuri ratikkakuljetusta vieraille, mutta koska meillä oli kuvaus jo ennen vihkimistä niin sille ei oikeastaan aikataulun kannalta ollut tarvetta.

   Toivottavasti tästä oli jotain apua ^__^

   Poista
  3. Tarulle: En tiedä mihin kommenttini sinulle tuolta välistä katosi, mutta sisältö oli jotenkuten näin:

   Kiitos, uskoisin näin ^_^

   Meillä tytöt meni istumaan mun äitini viereen ensimmäiseen penkkiin ihan siihen käytävän puolelle, koska kun me lähdimme alttarilta tytöt lähtivät heti meidän perään ja sen jälkeen kaasot, bestmanit jne.

   Häissä joissa itse olen ollut vieraana on morsiustyttöset istuneet etupenkkiin. Toisaalta jos tytöt ovat vanhempia ja jaksavat sen puolisen tuntia seistä niin en kyllä näe mitään syytä miksi he eivät voisi edessä kaason/kaasojen kanssa olla ^^ Ainakin meidän papille asia oli ihan sama :P

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta kyyditykseen liittyen!:)! Ratikka tuli mullakin ekana mieleen, mutta hinnan tarkistettuani joutuu sen kyllä unohtamaan :( tilataksit koko porukalle tulee varmasti edullisemmaksi.. Kirkko tulee olemaan keskustasta, täytyy miettiä siis tätä asiaa kuvauksen ajankohdan kantilta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin, että ratikkojen vuokrahinnat on nousseet :S Ei sillä, etteikö se olisi ollut tyyristä jo muutenkin :P

   Ehdottomasti bussin ja ratikan vuokraaminen tulee kalliimmaksi kuin tilataksi tietysti olettaen, ettei teille tule montaa sataa vierasta ^__^ Muistaa vaan tilata kirkolle niitä takseja tarpeeksi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...