21. tammikuuta 2013

Our Wedding 10 - Onnittelut & maljan nosto

En ollut nähnyt Salmi Salia meille suunnitellussa täydessä valaistuksessa tai kukkia oikeilla paikoillaan, joten olin ihan todella ihastuksissani miten näillä kahdella oli niin suuri vaikutus juhlapaikan tunnelmaan. Puhumattakaan siitä, että kappaleet jotka olivat aikaisemmin lukeneet vain dj:n ja minun välisissä sähköposteissa soivat taustalla kun astuimme sisään juhlasaliin. Täydellistä!

Oli vielä hetki aikaa ennen vieraiden saapumista ja tajusin, että laahukseni pitää vielä pikapikaa nostaa ylös napeille. Nostolenkkejä laahuksessa oli kolme ja ihan tuskanhiki jo nousi otsalle kun niitä sieltä kalastin. Onneksi tuore aviomieheni riensi apuun



Ihmisiä alkoi pikkuhiljaa tulla joista ensimmäisenä bestmanit koska heidän tehtävänään oli ohjata ihmisiä pöytiin pöytäkartan avulla. Ystävät ja sukulaiset oli niin ihanan onnellisia ja iloisia ja niin kauniina & komeina, että taidettiin miehen kanssa halata lähes kaikkia, hehe. Kun ihmisvirtaan tuli pieni tauko sai taustamusiikki minut herkistymään jotenkin ihan kauheasti. Se hetki taitaa olla ikuistettuna tässä alla. Seuraava vieras sai halattavakseen hiukan kosteasilmäisen rouvan.


Sisko ja sen veli


Maljapuheen piti seremoniamestarimme kaaso V ja bestman J, koska oma isäni ei ole mikään puheen pitäjä. En halunnut isälle häihin sellaista tehtävää jota hän joutuisi jännittämään koko päivän. Sovimme V:n ja J:n kanssa, että maljapuhe on lyhyt ja ytimekäs, jotta päästään nopeasti buffetin kimppuun ja pysytään aikataulussa. He toivottivat vieraat tervetulleiksi ja minusta puhe oli ihan nappisuoritus.



MUSIIKKI
Taustalla tämän aikana soi elokuvista tutut kappaleet piano covereina, 
mm. nämä alla olevat biisit.











4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen kerran :) Toivottavasti meilläkin menis kaikki noin sujuvasti ensi kesänä.. <3
    Päätin muuten nyt sitten vasta kun eilen katsoin teidän videon, että haluan sittenkin myös videokuvauksen meille :D VideoTimolla oli kuitenkin meidän päivä jo varattuna, hitsi vie.. :( Osaisitkohan vinkata muista hyvistä videokuvaajista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi <3 Ja vaikkei meilläkään ihan kaikki niin putkeen mennyt (lähinnä pikkujuttuja) niin pakko sanoa, että pienistä virheistä ei kannata välittää :) Muista ottaa hääpäivänä vaan ihan rennosti <3

      No voi harmi, että Timo oli jo varattu! Toinen firma mitä voin suositella on Wedding Crashers. Kurkkaappa sivustolle weddingcrashers.fi ja sieltä videografia. ^^

      Poista
  2. Anonyymi2/2/13 04:46

    Aivan ihania kappaleita olette valinneet, sopivat niin hyvin teemaan! Erityisesti ihastuin Shrekin pianoversioon
    <3 Ei ole jotenkin tullut mieleen, että elokuvamusiikkiakin voi käyttää, vaikka elokuvistahan löytyy (ainakin omasta mielestäni:D) maailman parhaimmat kappaleet ikinä.

    Virheistä, niin moni toivoo täydellistä hääpäivää.. Mutta harva ajattelee, että juuri ne pienet mokat ja epätäydellisyydet usein tekee päivästä niin ikimuistoisen :) Toki välillä moka on niin iso, että ei voi kun itkeä, mutta niitä sattuukin sitten niin häviävän vähän loppujenlopuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavasti olit tiivistänyt hääpäivän virheiden todellisen merkityksen :D Ihan samaa mieltä olen kanssasi!

      Kiitos, rakastan itse kovasti leffamusiikkia ja meidän teeman huomioon ottaen valinta ottaa leffamusiikkia osaksi hääpäivää oli helppo. Nämähän sopivat myös tosi hyvin muihinkin kuin vain leffa/Hollywood teemaisiin häihin ^__^

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...