28. maaliskuuta 2010

Sisustusta & koiran koulutusta

KOTI
Nyt on saatu kodissa tavarat edes suunnilleen paikoilleen ja tältä näyttääkin olohuone (muut huoneet vielä työn alla).  Kuvassa oleva sohva on meillä tilapäinen ratkaisu, kunnes saamme ostettua sen mitä havittelemme ^^

KOIRA
Nyt on melkein kuukausi vierähtänyt pennun tulosta ja täytyy sanoa, että ei olisi voinut paremmin mennä! Oletettavasti pentu ei ole kuukaudessa oppinut täysin sisäsiistiksi. Tekee kuitenkin hyvin asiansa ulos, mutta välillä meidän lenkitysvälit venähtää ja saattaa pisu tulla matolle tai sallitulle pissialustalle.

Silloin kuin vauveli Chika jaksaa keskittyä, luonnistuu siltä käskyt: istu, maahan ja nouda. Lenkkeilyssä pentu on nyt keksinyt vetämisen ja koitetaan sitä nyt kitkeä pois.
LINNUT
Meidän uros undulaatti Törppö oli yhtenä päivänä päätynyt makkariin. Hienosti se oli kyllä valinnut paikkansa :D

7 kommenttia:

 1. Löysin blogisi blogiluettelosta ja ihastuin näihin kuviisi! Asunto näyttää todella kauniilta ja tämä koiravauveli! Ihana! Itselläni kaksi perhoskoiraa ja nuorimmainen vasta kaksi mutta taas painaa kauhea vauvakuume ;)

  VastaaPoista
 2. Sepä kiva juttu! :D

  Perhoskoirat on kyllä niin lutusia ja pentuna varsinkin! Hei sulla kun on "tuoreeltaan" ollut pentu, niin osaatko sanoa muuttuukos pennun ihonväri vaaleanpunaisesta joksikin muuksi? Meidän Chikalla iho on alkanut alamasusta muuttumaan rusehtavaksi :S

  VastaaPoista
 3. Meidän koirilla ainakin on aina ollut ihan vaaleapunainen iho.. Tai meidän koiruudet on melkein kokonaan valkoisia mutta (mitä tossa äskön yritin urkkia heitä :D) ehkä noista ruskeista kohdista iho on vähän "valkoisempi"..
  Oon lukenut että ainakin aurinko vaikuttaa koiran ihon väriin, mutta en osaa oikein sanoa miksihän teidän Chikalla sitten näin tapahtuu :O
  Kannattaa kysyä eläinlääkäriltä ohi mennen vaikka seuraavaksi kun olette sinne menossa.. tai vaikka soittaa ;)

  VastaaPoista
 4. On meidänkin nallella vähän rusehtava masu ainakin välillä. Nyt se mielestäni on rusehtava mutta tuntuu ettei se aina ole! Laitoin juuri muuten kuvia meidän Nallesta.. ;)

  VastaaPoista
 5. Meidänkin koiralla oli pentuna ihana pinkki pehmoinen masu mutta sittemmin se on hieman tummunut. Että enpä menisi huolestumaan ellei iho näytä muuten huonolta tai koira raavi itseään tms... Siinä tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä eläinlääkäriin.

  VastaaPoista
 6. Näyttäisi siltä, että vaaleanpunainen vauvaiho vaihtuu tummempaan ihonvärin, sillä Chika käyttäytyy ihan normaalisti ja ihokin näyttää muuten siistiltä :) Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 7. Onpa ihanan valoisa olohuone!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...